Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Přechodná síť 13 Lisá Hora

Nemá někdo tucha,zda to někdy pojede,v K.Lhotce jsem honil 3 Novy a Jojku F,kvůli rozebraným Skladům pro švagrovou.Z Ostravy ani ťuk.Ale zase mě překvapil sygnál,jak prolezl mezi dubiskama,co má švagrová vdova mezi chalupou a Lis.Horou a těch poláků,dokonce i kodovaných v DVBT :O :O

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přechodná síť 13 Lisá Hora

Ten češtin

mcm1
Registrace: 9/2009

@korkoran

PS13/MPX24 z Lysé Hory nikdy vysílat nebude. Leda by se majitelem staly ČRa, což se v dohledné době asi nestane. :)))

cha-cha
Registrace: 5/2007

@mcm1

taky by jsi mi mohl odpustit,starci s mezinærodním vzděláním a radši spustit tu 13 z Lisé Hory :laughing:

korkoran

Ale pochopit fakt, že si žádný podnikatel na svoji kótu konkurenci nepustí bys mohl. Vzdělanče....))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zdar kapitáne,záleží jak leží...,tedy,zda jsi směrem na Ostravu,resp.Hlubočec "utopen" (je to úhlově cca 25°,Ostrava je blíže a slabší,Hlubočec dále a silnější).Pokud by tam byla nějaká naděje - (např. na objektu Úřadu v Komorní Lhotce terénní profil cca vychází),móžme to zkůsiť aji zmeráť :laughing: .

hdpe
Registrace: 11/2007

@korkoran

kapitáne, Lysá s tvrdým a signál s měkkým... jinak ještě PS13 tentýž kanál 31 z Frenštátu-V.Javorník - tak nahoď přesné místo příjmu do mapavysilacu.cz a uvidíš henty profily, vzdálenosti atd atd, a v tom nejhorším případě možná bude nutné i měřit... :))) ;)

lance
Registrace: 10/2008

letos se nám urodilo nebývalé množství šveštek, čili o zábavu v zimě je postaráno v bedne je stejně furt jedno a to samé

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Zdar budů povidla,nebo pohonné hmoty? :laughing:

hdpe
Registrace: 11/2007

@lance

Před 12,5 lety o meningoencefalitídě jsem se učil 3/4 roku mluvit a chodit a teď 4 týdny 2,5 h narkozá,tak to už nebude lepší
Ta gramatika se nabourala na té dálnici,ten položený kamion v protisměru jsem míjel asi 30 minut po,to byla fronta teprve asi 5-6 km,ostatní bylo za mnou.Ta chaloupka je mezi Javorníkem a Frýdkem M.Z Javorníka jsem nalovil akorát T 4,nic jiného z něj neleze.Z obecního úřadu v K.M.nejde vůbec nic.Ale zase maj všechny stavení zadara plyn až za plotem R^

korkoran

@hdpe

Ty by jsi to měl vědět nejlépe,co tam má hrát,i v těch lázních ;) ;)

korkoran

@korkoran

U restaurace Premiér a okolí jde bez problémů Ostrava-Hladnov i Hlubočec. Dej bližší info, např. čp.sousedního domu ...

mini
Registrace: 7/2009

@mini

sběrný dvůr 300 metrů sev.východo sever v těch olších.A3 poberu už jen tak tak,A1 šulnul,proto pozemák.Každý rok ji platim 4-5 měsįců a kouka hlavně na nohu,tak na co sat.Ale už je smířená bez Fandy a skladů

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra