Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Balíček O2 TV Sport

Informace "Petr Operátor péče o zákazníka - O2 Guru Chat. Rád Vám podám informace já zde na chatu.":
1. Tento balíček nebude fungovat přes HbbTV
2. Jakmile si službu objednáte, dostanete přihlašovací údaje, kterými se přihlásíte na PC, mobilu, či tabletu
3. Chci sledovat na TV!! - To však možné u tohoto balíčku není.

V ceníku na str.13/20 je při tom uvedeno: Službu je možné využít v jeden okamžik pouze na jednom zařízení (na webu,v aplikaci O2 TV a v set-topboxech k O2 TV kromě typu ADB).

mini
Registrace: 7/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Balíček O2 TV Sport

A v cem je informace v ceniku v rozporu s tim, co rekl operator? Sam mam uz dlouho O2TV Air a taky bych rad sledoval pres hbbtv, lec to nejde proste, pro sledovani na TV musis mit stb, pripadne neofiko appku treba na tvuj prijimac s KODI, nebo chromecast. Nic s tim nenadelame.

MartinP
Registrace: 8/2016

mini: nebo úplně jednoduše propojit PC s TV HDMI kabelem.

kolenáč
Registrace: 4/2010

Jsem z toho jelen v tom novém stb co má i T2 to pojede?

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Mělo by. Právě jsem si Sport Pack aktivoval zaplacením 1,- Kč a teď si bude O2 už automaticky každý měsíc brát z mého účtu 199,- Kč. Chci si dokoupit nový settop box, jsem zvyklý dívat se na televizi.

stippy
Registrace: 2/2014

@stippy

Dnes mám repete(instalace),jakmile to jednou zaplatíš tak si to bude každy mesic strhavat prachy?nejde to treba na 3 mesíce :bigeyes:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino

O2 Sport Pack

Dnes nebo zítra mě přijde z bazaru STB, ten černý starší, mělo by to tam jet, ptal sem se na chatu

pepe23
Registrace: 8/2015

Koupil jsem ten nový set top box DVBT2 a zatím to nemohu zprovoznit. Stále se to znaží stáhnout nový firware, abych se mohl přihlásit, ale vždy se zasekne na 62% a restaturuje. Přitom rychlost mám 40 MB. V notebooku to jede bez problémů a dá se i přetáčet zpět. Je tam možnost sledovat i více přidružených Sportů TV 1-8.

hifik
Registrace: 7/2007

@kolenáč

Při tomto propojení není obraz plynulý.Jsou tam postřehnutelné záškuby.Uplně nejlépe je to vidět na letícím tenisovém míčku. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

@jackino

Odhlásíš-zrušíš službu a je konec strhávání peněz.A dívat se budeš až dokud nevyprší poslední stržení. ;)

hobo

@hobo

díky R^
@hifík
No tak já to včera instaloval kamošovi vše OK normálně jsem se přihlásil,nakonec se rozhodl,že to vrátí,dnes zase že ne tak mu to jdu znovu zprovoznit a zaplatit ten slavný ""SportPack"" :laughing:

jackino

@jackino

Ale včera jsi mu mohl maximálně zprovoznit Sport na 24h. za 99,-.Ten na jejich STB nefunguje.Dnes zahájený prodej Sport Packu už by na STB měl podle nich normálně fungovat i v rozlišení 1080i.Dej vědět jak to doopravdy běhá přes STB. ;)

hobo

@hifik

Dej vědět jak jsi dopadl s tím zprovozněním. ;)

hobo

Problém u mne je, že dům mám pokrytý pouze wi-fi signálem z routeru na půdě domu a žádné dráty nemám možnost natahat.STB od O2 je pouze na připojení kabelu ....
https://www.o2.cz/osobni/televize/
Sledujte fotbalová utkání a sportovní zápasy vysílané stanicí O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis nebo ČT 4 Sport přímo v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Vychutnat si můžete i funkce jako třeba zpětné zhlédnutí nebo pozastavení vysílání.

mini
Registrace: 7/2009

Ze je podporujete, kdyz v tom maji takovy bordel

Bloogy
Registrace: 7/2018

@mini

Stb od o2 podporuje wifi... Nebavime se o iptv verzi ale ott sluzbe, kterou ten Sport pack primarne je.

MartinP

Hoši

V 1 jdu nato pak dám echo :lookaround:

jackino

@MartinP

Wifi podporuje ten starší typ,ten nový s T2 mi wifinu nenašel tak jsem to dal napevno kabelem(včera) a dnes taky :O

jackino

Charekteristika nového O2 STB

Porty a rozhraní
HDMI 2.0b
Mini-jack s kompozitním video a stereo výstupem
Optický S/PDIF
10/100 Mbps Ethernet
Wi-Fi network 802.11b/g/n/ac
Bluetooth 4.1
IEC 61169-2 RF port pro připojení DVB-T / DVB-T2 antény
2× USB 2.0
čtečka micro SD karet

ralw
Registrace: 1/2005

@hifik

Propojené to máš kabelem a internet od koho?

hobo

@jackino

Chapu, ze se nekdy muze stat, ze to wifi nenajde, ptze to je proste bezdrat protokol se vsema svyma mouchama, ale i ten novej stb wifi podporuje, jinak receno ma wifi modul, samotna funkcnost u jednotlivych lidi uz je vec jina, to nerozporuji

MartinP

Vy tady resite wifi, a pritom ani nevitw, jestli ten sport pack pojede pres stb

Bloogy

V podstatě

každý poskytovatel internetu nebo TV přes internet má v případě jakékoliv reklamace o špatné funkci služby jako první dotaz,zda je připojení kabelem.Pokud je odpověd že Wifi tak se pomalu nebude s nikým bavit.Osobní zkušenost s UPC kabel.I přes reklamu o zázračných modemech,které pokryjí bezpečně celé byty,domy atd.

hobo

@Bloogy

Tak jsem rzochodil STB, jedu přes Wi-Fi. Obraz krásný a plynulý. Jsem spokojený.

mattes

@Bloogy

Ještě doplním. STB mám ten nový a internet nemám od O2. Rychlost 100 Mb/s.

mattes

@mattes

Tak fajn, aspon uz nebudou dohady, jestli to pojede pres stb. Jestli jeste nekdo napise, ze mu nekdo na podpore naosal, ze to pojede jen pres tablety a telefony, okamzite bych mu daval ban.

Bloogy
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra