![]() |
|
LG 32LJ500V + IRDETO/ICE karta SkylinkVážení, už v jednom tématu jsem popsal problémy s hybridní kartou na Skylink, která mi jede přes externí STB SUNSAT300HD, ale nejede přes SMIT do výše zmíněné nové TV. První problém byl s TV v softwaru, ten se ale po přehrání a resetu do tov.nastavení v TV vyřešil během pár hodin. Problém s tou hybridní kartou vyřešil až nákup nové náhradní IRDETO karty přes Skylink za 550 Kč vč.dobírky. Pošle se jen žádost o náhradní kartu z důvody nefunkčnosti, vyplněný registrační formulář, který dojde s kartou a Skylink to přeregistruje včetně již nastaveného balíčku. Nešlo totiž vyměnit balíčky mezi jednotlivými kartami. Bylo to asi nejlevnější řešení. Pro ty, kteří by kupovali novou TV a modul, mohlo by pomoct hned na začátku. Psal a volal jsem kolem toho ca. 4 týdny!!! |
saxx
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
@saxxDobrý,ale taky tu kartu(kus plastu)mohli poslat v ceně poštovnýho![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 782 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: LG 32LJ500V + IRDETO/ICE karta SkylinkICE karty občas v IRDETO moduloch blbnú - mne prešli prístupy až keď som ju dal do starého CRW modulu, potom už šla aj v Irdeto ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@jackinoJasně, tak ale máš tam čip, 2.kreditku by ti banka nebo SIMku operátor taky neposlal zadara... I když nová SIM mne stála kupodivu jen kilo, a to u O2!!! |
saxx
![]() |
|
RE: LG 32LJ500V + IRDETO/ICE karta SkylinkDo všech služeb má SL započítané náklady na jejich slavnou podporu. Můžeš si stěžovat na přeceněnou podporu a služby zákazníkům, které neodpovídají kvalitě nabízených služeb.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
všemProboha nikdo nekupujte tuto televizi. Dovezl jsem ji do značkového servisu LG a popsal problémy, které se vyskytly i na fungl novou IRDETO kartu. Borec měl jasno hned, takže popořadě:1) nemá s LG skoro nic společného - prý tam jsou pajšle jak z Gogenu apod. na úrovni televizí z Makra 2) nemá fast scan, což asi dělá ten bordel 3) nejde naladit DVB-T2 a zároveň DVB-S2, buď jedno nebo druhé, DVB-C nemám ale je to to samé = asi nejhorší možná závada u TV, nechápu, jaktože to nikde nepíšou, ani v recenzích jsem nic takového nenašel, fakt je, že jsem explicitně po tomto nepátral, ale ani ve snu by mne to nenapadlo, že to nepůjde.. 4) srovnatelná 32" od LG stojí ca 6000,00 Kč (sice HD ready, ale prý není poznat rozdíl, možná obchodní tah, abych ji koupil, posouzení nechám na každém - o 1000,00 Kč víc než jsem dal z tu ..500..) a výše uvedené problémy tam nejsou, pochopitelně jsou i dražší vzhledem k výbavě. Asi ji nechám na anténu do pokoje pro návštěvy a na satelit nechám za 2800,00 Kč vyměnit podsvícení a vrátím tu starší LG 32LF561V, co jsem psal na jiné diskusi. |
saxx
![]() |
|
![]() |