Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Fransat 5W

Zdravím,má někdo zkušenosti s příjmem paketu 5W /Fransat/.Zajímalo by mě v jakém jedou kodeku Hevc 264 nebo 265 ??Lze program přidat na multifokus ke konvertoru z družice 0,8W,nebo je potřeba spíš parabola s motorem?.Kdo má zkušenosti,poraďte.Děkuji za vaše případné odpovědi

ginginman
Registrace: 5/2015
Odpověď v diskusním vlákně

Fransat 5W

Přidat lnb k pozici 0,8W lze, měl jsem to tak na 80cm parabole a signál v pohodě. Máš kartu neb přijímač s podporou multistreamu ?

decmen
Registrace: 2/2008

re: Fransat 5W

Přijímám na parabole 120 s přijímačem AB Cryptobox 752HD. Umí multistream. Je zde hodně italských ale i francouzských programů. Při dobrém nastavení hraje i AMOS. Všechny programy volné a v plném HD.

Modřina
Registrace: 1/2006

reakce.

Ještě mi prosím napište v jakém to jede kodeku /264 nebo 265??/a zda je třeba konvertory z užším krkem pokud jsou 0,8a 5W u sebe.Díky

ginginman
Registrace: 5/2015

Fransat 5W

Konvertory normální, H264

decmen
Registrace: 2/2008

@ginginman; @decmen

Pokiaľ som to pochopil, nepýtal sa na multistream, ale na providera Fransat, a ten je v klasickom DVB-S2, avšak pod Viacess... možno nejaké promo, Berbeere a KTO sú free... Fransat neponúka na tejto pozícii nič v Hevc265, takže príjem je možný klasickým HD prijímačom.

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

@ginginman

Teraz som si všimol, že na 12732, V, má Fransat aj UHD paket a v ňom RMC Sport. Moja chyba, omlúvam sa. Takže je treba 4k prijímač a podmienený prístup k Viacess.

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

5W mulgistriem

Pani poraďte mám ab cryptobox752hd combo a neviem nastaviť ten multistriem už som zúfalý poraďte ako na to čo kde treba zapnúť nastaviť dakujem za pomoc

fostyn
Registrace: 10/2010

@fostyn

Bež do nastavenia vyhladaj si plns super scan daj zap a daj prehladať 5w! R^

fiesta
Registrace: 2/2016

Fransat 5W

Potom co prestalo fta vysilani fr. tv, krome multistreamu, jsem si koupil prijimac s kartou pro prijem Fransat a mam klid... nevim do kdy... Jediny probleme je ze se musi prijimac koupit ve Francii...Krome UHD vse jde prijimat na HD prijimac. Moc nedoporucuji nejlevnejsi typu Strong nebo Thomson, maji neuplne EPG... Ceny zacinaji na 100 euro. Hodne zdaru a zdravim. ;)

aslivins
Registrace: 3/2006

....

Přijímač umožňuje naladit i programy vysílané v režimu multistream (MIS v PLS módu root a gold). Režim T2-MI přijímač neumí. V paměti přijímače jsou uloženy parametry pro některé MIS multiplexy, co jsou na orbitu nyní dostupné.

https://www.parabola.cz/clanky/6383/ab-cryptobox-752hd-kombinovany-prijimac-s-ci-slotem-hevc-a-s-funkci-auto-fastscan/

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra