Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - koniec

Rekapitulacia: Redukcia programovej ponuky za posledny rok je neakceptovatelna, neustale zmeny v rastroch, absencia premiovych programov v HD. To cele obalene v cene ktora neodzrkadluje ponuku.
Zaver: Po viac ako 10 rokoch prechadzam ku konkurencii a so mnou koncia 3 aktivne karty Skylink. Pre mna mrtva platforma bez rozvoja. Tato tema nie je zalozena z dovodu chvalenia sa alebo stazovania sa. Je to verejny odkaz vedeniu M7. Verim, ze JG z casu na cas cita na Parabole prispevky zakaznikov Skylinku.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

@Saxon

Je to proste psychologicke, ze to clovek vi prakticky okamzite. Cokoli jineho mi nevadi sledovat zpetne, ale sport proste s minimalnim zpozdenim.

esquire
Registrace: 7/2008

@dbart

moc nemáš pravdu v tom čo si napísal...programy primy a novy mozes pozerat napriklad aj u digislovakia,ked si prepnes region na CZ...ano je to v podstate nelegalne,ale zakaznici digislovakia maju ceske programy...a ani dalsia vec čo píšeš moc nieje pravda,lebo mas pravdu ved skylink dlhodobo nemá premiove sportove programy (digisporty,orangesporty,o2sporty),ale minuly rok mohli zakaznici skylinku pozerat aspon TALIANSKY FUTBAL (sport tv) LIGU MAJSTROV (ct sport,rtvs) a rozdiel je v tom,že tento rok zakaznici skylinku prišli už aj o tieto fubalove ligy!! a ako som raz už pisal..podla mna tieto debaty su zbytocne,lebo každy preferuje nieco ine a každeho bavi nieco ine...podla mna v CZ má skylink vacsiu sancu udrzat zakaznikov..na SK mu zakaznici pomaly ubudaju a odchadzaju..ved skylink na slovensku už nieje čišlo 1

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Ano, protože na Slovensku má jakýkoliv operátore v podstatě volnou ruku, protože neexistuje alternativa v podobě DVBT. V ČR je velmi silné DVBT (a T2 bude ještě silnější) a proto má divák alternativu. České DVBT patří mezi největší (co se týče obsahu) v EU. Dokonce se může srovnat se zeměmi jako Francie nebo Anglie. Takže Český divák si může mnohem více vybírat než Slovenský. Minimalné v bezplatné nabídce určitě. A to je to o čem mluvím.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

áno aj toto môže byť jedna príčina,ale ja si skôr myslim,že to je aj preto,že na slovensku máme vačšich satelitnych konkurentov ako Digislovakia alebo celkovo ked to vezmem Telekom,kde v CZ taketo niečo chýba! v cz máte napriklad O2TV,ale to nieje satelitny operator! cize ludia,ktorí chcu satelit maju pri O2TV smolu!a potom tam máte digiczech,ktorá ma vacsiu cenu ako naša digislovakia a ktorá nemá napriklad digisport5 (wta tenis) a ponovom uz nemaju ani sport 1,2..neviem či som sa dobre vyjadril,ale podla mna na slovensku má skylink ovela lepšich konkurentov ako v CZ...lebo v cz sa t-mobile.cz vlastne este len rozbieha a konecne pridali digisport 1,2 a digiczech je v problemoch

jožko

@jožko

To třeba ano, ale jsou to relativní konkurenti. Relativní proto, protože až na malé vyjímky nabízejí stejný obsah. Dám Ti příklad z Itálie abys pochopil jak to myslím: tady jsou dva placení operátoři a to Sky a Mediaset Premium. Jak Sky tak i Premium mají vlastní značku, např filmové kanály Sky Cinema vs Premium Cinema. Sportovní kanály Sky Sport vs Premium Sport a teď třeba DAZN atd. Italský divák má tedy možnost si vybrat zda Sky nebo Mediaset a v obou případech má odlišný obsah. Tedy jinak řečeno obě platformy si konkurují. V ČR má každý provider stejnou nabídku. Tzn. pokud chci filmy, mám HBO a je jedno jestli mi HBO dá Skylink nebo Digi nebo Freesat. Maximálně se rozhodnu podle ceny, ale obsah je stejný. Italský divák toto ale říct nemůže, protože jiný obsah mají kánály Sky Cinema a jiný obsah Premium Cinema. Takže si zdravě konkurují. Nehledě na to, že italský divák má i alternativu v podobě bezplatných kanálů (TivuSat), což v ČR nelze (u satelitu). Proto, jak jsem psal, je v ČR velmi silná terestrika, protože oproti Slovensku představuje konkurenci vůči satelitním operátorům byť jen co se týče bezplatné nabídky.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@fpsfps

Odkud víš že Flexi 10 končí? díky

pinokio
Registrace: 4/2009

@franck

chápem a súhlasim....ale ako som písal umňa su taketo debaty otom,kto je lepsi alebo kto je horši uplne zbytocne,lebo ludia su rôzni..každeho bavi niečo ine a každy uprednostnuje niečo ine..niekomu ide hlavne iba o cenu..aby bola čo najnižšia!niekomu ide hlavne o športovy obsah,aby mal všetky futbalove ligy!niekomu ide oto aby mal HBO baliček najlacnejší!atd atd..podla mna Skylink bude patrit k špičke na SK-CZ vždy! nemyslim kvalitou poskytovanych programov ale v počte zákaznikov.

jožko

RE: Skylink - koniec

Je to to stejné jako bychom se já a Ty rozhodli, že založíme každý svoji satelitní televizi. Oba podepíšeme smlouvu s HBO, Eurosporty a TV Nova. Osahově tedy si nebudeme konkurovat, protože nabízíme totožný obsah. Akorát že já za dvě stovky a k tomu nabídnu i set top box zdarma a ty za stovku ale bez set top boxu. Takzue divák nebude vybírat podle obsahu, ale podle ceny. Něco jiného by bylo kdybychom každý založili velkou sat. společnost kde já bych podepsal smlouvu s 20th Century Fox a Ty třeba s Warner Bros, já bych koupil Serii A a Ty bys koupil Bundesligu místo HBO bych já měl vlastní filmový kanály Franck Cinema a Ty Jožko Cinema. Tak potom jsme konkurenti a abychom přežili, museli bychom divakům nabídnout oba exkluzivní obsah.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@jožko

a to máš odkiaľ máš Digislovakia asi nie ináč by si takéto bludy nepísal s Novy ide len Internaciaonál a na hlavný kanál Primy ti nejaká zmena regionu nestačí

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@pele1

áno,ja digislovakia nemám..ja mám magio cez optiku,len som to čital tu na parabole,že sa daju chytat niektore česke programy u digi po prepnuti regionu,len neviem ake presne..ct sport,barrandov...čiže beriem spat,ked nova a prima nejde ani po prepnuti regionu.

jožko

@pinokio

Nekonci Flexi 10, ale az mu skonci predplatne, tak uz nebude prodluzovat. :laughing:

esquire
Registrace: 7/2008

Jste pozeri

Napsal, ze konci, a napsal to proto, ze tohle je stranka o satelitnim vysilani, a ze chtel rozjet diskuzi. Mate neco proti tomu? Pokud ano, tak to nectete a nereagujte! Jenze zase se najdou lidi, kteri jsou ve skutečnosti uslapnuti a projevuji se jen na netu. A to vetsinou jako trollove. Ja ho chapu. A i to, ze to sem napsal. Kdo to nechape, tak to zavrete a soustredte se na to, co chápete. Skylink tk drbe, a jestli tohle clovek napise, ma k tomu duvod. Takze si nechte urazky.

MK25
Registrace: 9/2018

@BIDLO

Jestli ti to vadi, tak to necti a nereaguj. Nikdo te nenuti, abys tohle cetl. Boze, inteligence houpaciho kone.

MK25

@esquire

Pusobi jako červené trenyrky? A tobe prijde normalni zvysovat takovym způsobem SP? Tobe prijde v pohode ubirat sledovatelne stanice, a davat misto nich braky? Tobe prijde v pohode, ze jim nejde o zakaznika, ale hlavne o zisk? Mne ne. Tak se nediv. Nehlede na to, ze uz je urguje uz tri roky o zarazeni Arena Sport HD. Vysledek? Nula. Nejde jim o zakazniky vubec. Nedivim se, ze odchazi. A uz vubec se nedivim, ze Skylink pusobi na dost lidi jako červený hadr na byka.

MK25

*urguju

Ano,tri roky. A stale nic. Hlavne, ze pridavaji Power TV

MK25

@MK25

Obhajuješ autora vlákna a kritizuješ ty, co mu oponují. Trochu s protiřečíš. Když může on, proč ne ostatní.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Muzou. ALE je na hlavu se zaobirat necim, s cim nesouhlasime a nic neudelame. Z toho akorat vznikaji hadky a urazky. Pokud by tu nekdo začal řešit parlament, tak obratim oci, ale rozhodně do toho vlakna nebudu psat, a ani s tim marnit cas. Kdyz se mi neco nelibi, tak jdu od toho, a nebudu nikoho poucovat.

MK25

@joscer

Tady si vetsina mysli, ze jsou asi admini a tu stranku vlastni. Kdyby ten clovek to rekl ve skutecnosti, ze odchazi, vetsina by mu prikyvla a dala za pravdu. Ale napise to na netu, a hned se najdou chytrolini, kteri zacnou ironicky psat, ze od ted tady budou vsichni psat, kdyz budou odchazet ze Skylinku. Je to diskuze? Je. Tak co. Kdyz se mi to nelibi, tak nereaguju a jdu si cist jine tema.

MK25

@MK25

Když se ti to nelíbí, tak jdeš jinam? Tak proč jsi se zapojil do diskuze, která se ti nelíbí?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Platil jsem maxi balíček od roku 2008 do 2016, potom dva roky základ... První HD krůčky Nova HD, Brava HD a Eurosport HD. Později v září 2009 CT HD. Každý rok rozšiřování nabídky, vstřícné kroky... Dnes absence všeho, neustálé optimalizace, vyřazování programů, technická kvalita horší a horší... Už nemám zájem ani o základ... Pokud chci kvalitní programy najdu je jinde a jen pro info i Kuki (všechny prémiové programy v HD 50p) strčí na kvalitním internetu Skylink do obou kapes... :((

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

@jožko

ide len to isté čo aj na SK ponuku Skylinku stanice ktoré sa musia blokovať sa blokujú a rovnako je to aj u iných operátorov

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

od kdy jsem v cesku, satelit nepotrebuju.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Taky tak

Ja taky koncim. Povedlo se jim zrusit vse na co jsme se koukali. Akorat nevim kam jit. Nikde nemaji vsechny programy co chci a jeste to maji drazsi. Ale stejne jsem na to vubec nekoukal tak holt asi vystacim s Netflixem a tim co je na DVB-T.

Mikek
Registrace: 7/2011

@Mikek

Nevieš kam ísť? No predsa do prírody a nesedieť pri placke :)
Pozemak stačí na tie reklamy :)))

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Tak tak, provozovatelům musí dojít, že tady buď budou nabízet technický standart jako jinde ve světê, nebo si budou ty své patlaniny vysílat do zdi a naříkat, jak tu nemají zákazníky...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra