, sekce: Pořady v televizi |
|
Finále snookeru ShanghaiNevíte kde vysílají dnešní finále snookeru ze Shanghaie? Eurosport má v epg záznam až pozdě večer. Něco dřív? Díky za infoOffset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 015 |
|
|
@HugoczDnes 21:45 na Eurosport 2 HD sa ti zdá pozdě večer ? Potom kedy chodíš spať, so sliepkami ?DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 117 Galerie: Maneto |
|
|
RE: Finále snookeru ShanghaiNiektorí chodia aj do práce, ak ti to niečo hovorí! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 799 |
|
|
RE: Finále snookeru ShanghaiNo, na normálnych stb funguje aj také niečo, ako je nahrávanie, dokonca aj priamo na tv. Toš? V čom je teda problém?VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 167 |
|
|
@mmiriboynie každý má box alebo tv s hddDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
@pele1Áno máš pravdu, súhlasím... Ale potom nech sa "ten niekto" nesťažuje, že nejaký program vysielajú v telke neskoro, že ho nemôže pozerať, lebo ráno vstáva trebárs do práce! Ja osobne, keď som mal niečo vyhliadnuté v telke a nemal som možnosť to sledovať, tak som vždy využil služby môjho VHS rekordéra, neskôr DVD rekordéra a časoch digitálu je to už veľa rokov HDD. Takže je to len a len o ľuďoch, že ako sa k svojmu problému postavia! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
RE: Finále snookeru ShanghaiAch jo, hoši. Taky bych sem mohl dát několik posměšných komentů. Třeba o tom, že slepičkář bude kluk z města, který neví, kdy chodí slepice spát. Nebo bych se mohl ptát, kdo si nahraje sportovní zápas a kouká na něj ze záznamu v době, kdy už je znám výsledek. Nebo jací lidé se chytnou jakkoli nevinné otázky a mají potřebu fantazírovat i když neznají odpověď.Ale touhle dobou už to začíná být jedno. Takže si pokračujte ve své diskuzi a směle do mě. Přeji spoustu uspokojení. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
|
|
@HugoczNo nehnevaj sa, ale od tvojej "maličkosti" prišla takáto primitívna otázka, takže v prvom rade skús byť trochu viac sebakritický! My sme ti dali iba odpoveď hodnú tvojej otázky, toť môj názor.Apropo! A keby si takto namiesto toho tvojho písania sem na parabolu použil webové vyhľadávanie a skúsil, či niekto "náhodou?!" nevysiela ten "gulečník" aj na inom športovom programe, než na Eurosporte, hmm??? VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@Hugocz...píše:Nebo bych se mohl ptát, kdo si nahraje sportovní zápas a kouká na něj ze záznamu v době, kdy už je znám výsledek. No na toto mám jednoduchú a prostú odpoveď. Na záznam sa dokáže pozerať skutočný fanúšik športu a to preto, lebo mu nejde iba o výsledok zápasu, ale o celkový priebeh zápasu! A toto! Je ten rozdiel medzi skutočným fanúšikom športu a tým ktorý o športe iba tlčie hubou! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboyNezlob se,ale zápas,u kterého znám výsledek ten už mně nezajímá,protože si můžu o něm všechno přečíst.To by byla jen ztráta času. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 138 |
|
|
@jjeryNo. Nesúhlasím!Pretože ak fakt fandím niekomu (je jedno, či je to mužstvo, alebo jednotlivec), tak som zvedavý na ich/jeho reálne/ny výkony/kon! A výsledok beriem športovo, nie "tragicky"! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@HugoczCelkom si ma rozosmial, vďaka...https://www.youtube.com/watch?v=sXhJzuiqSfc DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 117 Galerie: Maneto |
|
|
RE: Finále snookeru ShanghaiDík za odkaz. Je funkční. Ale já youtube zatím nesleduji. Pořád dávám přednost satelitu. Myslel jsem, že jsou tu borci, co sledují kdejaký feed, takže třeba budou vědět o nějakém, kde se to posílá do Evropy. Třeba v Bissu. :-) Google mi nic neprozradil. Mimochodem v avizovaný čas 21:45 vysílali cyklistiku. Nebyl bych ochoten koukat do půlnoci ani kdyby ten kulečník vysílali. Takhle jsem to vypnul hned a šel spát. A dnes mám pocit, že jsem dobře udělal.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
|
|
@Hugocza máš na to parabolu feed zo snookru bývajú na 7E a chce to cca 120cmDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: Finále snookeru ShanghaiJo, jo. Mám talíř offset 125 cm. Dík za info. Zkusím tam občas mrknout. Sezóna začíná, tak by se to mohlo hodit.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
|
|
RE: Finále snookeru Shanghaibyl to krásný zápas, ale Rony je jednička |
fofo1
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 220 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|