![]() |
|
Přechod k FreesatuDobrý den všem diskutujícím.Mohl by mi někdo poradit, prosím, odcházím od skylinku, protože, dle mého, nechutně zdražil balíčky a už to prostě platit nechci. Vybral jsem si freesat, kde s nimi uzavřu smlouvu na začátku října. Jaké máte s ním zkušenosti? Když odcházím od skylinku, tak stačí si už nepředplatit balíček, či se musí ještě něco udělat navíc? Děkuji za případné rady a tipy. Martin |
Mank
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 312 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
@HYPERTo určitě ne |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Přechod k FreesatuOd freesatu jsem odešel ke Skylinku a pokud by se měl člověk někdy vracet, tak leda s tím, že by měl obě služby. Důvodem jsou samozřejmě HD programy.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@Mankzvládne - bez problémov, mal som to nastavené, fungovalo bezchybne. Mám teraz kvôli 16E T90, ale na Tvoje rozpätie mi E85 bohate stačila ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
HoraTakže jsi zase dobře poradil ty kluku ušatá.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@DzordzoAsi jste ne pozorně četl dotaz, jistě tento rozsah nezvlâdne. |
JanHora
![]() |
|
FreesatTak teď fakt nevím, jeden píše, že nezvládne, druhý opět, že zvládne. Tak co? |
Mank
![]() |
|
MankSamozřejmě že to jde.Horu neposlouchej ten vaří z vody plácne odborné slovo co ho napadne pak si to ani neobhájí.Jde to ale počítej že na parabole E 85 budou krajní pozice tedy 0.8w a 28,2E na hraně.Rezerva při dešti atd.téměř žádná. Ale jinač když si pohraješ s nastavením ti to bude hrát ke spokojenosti. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@Mank multifokus 85Když oželíš 28,2 tak zvládne![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Přechod k FreesatuMank když ti nevadí mazanice tak u freeSAT budeš spokojený. Ale jsou tu lepší možnosti. Digi T-Mobile.. ale freeSAT. Nechápu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@MankJak píše korkoran, na A28,2 bude problém. Proto bych se k této kombinaci nepřikláněl. |
JanHora
![]() |
|
satman1Ale Digi a T Mobile jsou drahy.Poradne si precti zadani od Manka.Chce něco levnějšího,tak mu necpi nejake Digi a T Mobile. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
FreesatDíky všem za info |
Mank
![]() |
|
FreesatZkusíme chytit i tu Astru 28,2. uvidíme, jak to půjde. Více méně mi tam jde jen o cca 4 tp, kde jsou hudební tv. Nevím, na kolika to je přesně. Napíšu tak do 14 dnů, jak jsem dopadl s přeladěním, až mi to přijdou přeladit. I já jsem na to zvědav. :-) |
Mank
![]() |
|
RE: Přechod k FreesatuA budeš tedy ladit svépomocí nebo přijede firma ?![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@SancaDrahý? To je relativní.Vezmu-li v potaz možnost až 4 přijímačů Kaon (DTH) na jednu smlouvu, pak pro jedno místo příjmu vychází Základní balík na 143,75 Kč a balík Základ plus Sport pak na 181 Kč měsíčně. V případě OTT je pak při této konstelaci Základní balík za 206,25 Kč a balík Základ plus Sport za 243,50 Kč. A to je velmi slušná nabídka. |
JanHora
![]() |
|
@drobečekBudu ladit svépomocí. Jeden můj známý se tím živí. Umí to dobře a má s tím zkušenosti. |
Mank
![]() |
|
MankTady máš ještě od Saxona jednu starší a moc pěknou recenzi.https://www.parabola.cz/clanky/3420/instalace-paraboly-multibeam/ |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patDěkuji za článek, moc pěkné |
Mank
![]() |
|
RE: Přechod k FreesatuNo když je známý profík, tak je určitě vybaven i potřebnou měřící technikou a dopadne to OK.![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
JanHoraNepovídej takovy nesmysli,kdyz zakladni balik stoji 299kc a ten musíš mit,kdyz si das třeba k nemu Extra tak 99kc,a kde mas najem set top boxu a modulu a karty a jinych (nevhodné slovo)in 110kc a to tvoje na 2 tv 100kc tak si na 610kc.Tak nekecej nejaky nesmysli.Mank chce Freesat,protoze urcite ma prijimac tak si veme kartu od nich zaplati a jede.Urcite nikdy nebude na takovy cene jako u (nevhodné slovo)niho Digi. |
Sanca
![]() |
|
@SancaVíte co, není ostuda, že něco nevíte, ale ostuda je, když se o tom pokoušíte přít bez toho, abyste měl relevantní informace.DTH: V případě, že nebudu chtít box Kaon, ale zakoupím dodávaný CAM modul, pak pro 4 místa příjmu na 1 smlouvu vychází Základ na 74,75 Kč a Základ+Sport na 112 Kč. OTT: Pokud pro 4 místa příjmu použiji vlastní Android box, pak Základ vychází na 87,25 Kč a Základ+Sport na 124,50 Kč. |
JanHora
![]() |
|
JanHoraNic nemá to cenu,moji tri znamy maji Digi a vim ty ceny i kdyz jsem k nim volal,tak vim,jak to je,.Tak nadále preferuj pitome Digi.Vidim, ze jsi novacek na forum od srpna 2018,tak mi to staci.Cetl jsem tvoje příspěvky a názory na jinych diskuzych a staci mi to.Uz te tam taky nekteri setreli.Tak se podivej. |
Sanca
![]() |
|
@SancaKdyž víte ceny, pak to pro Vás jistě nebude tak složité spočítat. Počty jsou to jednoduché:Příklad DTH. Základní balík 299 Kč, pronájem Kaon box 69 Kč. Pak 299+69+69+69+69=575 Kč 575/4= 143,75 Kč. |
JanHora
![]() |
|
RE: Přechod k FreesatuMistr Hora zase plácá kraviny. Čtyři zařízení na jednu smlouvu Digi nedá, maximálně dvě. Jestli chceš mít čtyři boxy či moduly, popř. jejich kombinaci, tak musíš u Ladi uzavřít smlouvy dvě. A to se vyplatí.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@bretahMýlíte se. |
JanHora
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |