Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Přechod k Freesatu

Dobrý den všem diskutujícím.
Mohl by mi někdo poradit, prosím, odcházím od skylinku, protože, dle mého, nechutně zdražil balíčky a už to prostě platit nechci. Vybral jsem si freesat, kde s nimi uzavřu smlouvu na začátku října.
Jaké máte s ním zkušenosti?
Když odcházím od skylinku, tak stačí si už nepředplatit balíček, či se musí ještě něco udělat navíc?
Děkuji za případné rady a tipy.
Martin

Mank
Registrace: 6/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

@HYPER

To určitě ne

JanHora
Registrace: 8/2018

RE: Přechod k Freesatu

Od freesatu jsem odešel ke Skylinku a pokud by se měl člověk někdy vracet, tak leda s tím, že by měl obě služby. Důvodem jsou samozřejmě HD programy.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@Mank

zvládne - bez problémov, mal som to nastavené, fungovalo bezchybne. Mám teraz kvôli 16E T90, ale na Tvoje rozpätie mi E85 bohate stačila ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Hora

Takže jsi zase dobře poradil ty kluku ušatá. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

@Dzordzo

Asi jste ne pozorně četl dotaz, jistě tento rozsah nezvlâdne.

JanHora

Freesat

Tak teď fakt nevím, jeden píše, že nezvládne, druhý opět, že zvládne. Tak co?

Mank

Mank

Samozřejmě že to jde.Horu neposlouchej ten vaří z vody plácne odborné slovo co ho napadne pak si to ani neobhájí.
Jde to ale počítej že na parabole E 85 budou krajní pozice tedy 0.8w a 28,2E na hraně.Rezerva při dešti atd.téměř žádná.
Ale jinač když si pohraješ s nastavením ti to bude hrát ke spokojenosti.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@Mank multifokus 85

Když oželíš 28,2 tak zvládne ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

Mank když ti nevadí mazanice tak u freeSAT budeš spokojený. Ale jsou tu lepší možnosti. Digi T-Mobile.. ale freeSAT. Nechápu.

satman1
Registrace: 9/2010

@Mank

Jak píše korkoran, na A28,2 bude problém. Proto bych se k této kombinaci nepřikláněl.

JanHora

satman1

Ale Digi a T Mobile jsou drahy.Poradne si precti zadani od Manka.Chce něco levnějšího,tak mu necpi nejake Digi a T Mobile.

Sanca
Registrace: 1/2009

Freesat

Díky všem za info

Mank

Freesat

Zkusíme chytit i tu Astru 28,2. uvidíme, jak to půjde. Více méně mi tam jde jen o cca 4 tp, kde jsou hudební tv. Nevím, na kolika to je přesně. Napíšu tak do 14 dnů, jak jsem dopadl s přeladěním, až mi to přijdou přeladit. I já jsem na to zvědav. :-)

Mank

A budeš tedy ladit svépomocí nebo přijede firma ? ;)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@Sanca

Drahý? To je relativní.
Vezmu-li v potaz možnost až 4 přijímačů Kaon (DTH) na jednu smlouvu, pak pro jedno místo příjmu vychází Základní balík na 143,75 Kč a balík Základ plus Sport pak na 181 Kč měsíčně.
V případě OTT je pak při této konstelaci Základní balík za 206,25 Kč a balík Základ plus Sport za 243,50 Kč.
A to je velmi slušná nabídka.

JanHora

@drobeček

Budu ladit svépomocí. Jeden můj známý se tím živí. Umí to dobře a má s tím zkušenosti.

Mank

Mank

Tady máš ještě od Saxona jednu starší a moc pěknou recenzi.
https://www.parabola.cz/clanky/3420/instalace-paraboly-multibeam/

pat
Galerie: pat

@pat

Děkuji za článek, moc pěkné

Mank

No když je známý profík, tak je určitě vybaven i potřebnou měřící technikou a dopadne to OK. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

JanHora

Nepovídej takovy nesmysli,kdyz zakladni balik stoji 299kc a ten musíš mit,kdyz si das třeba k nemu Extra tak 99kc,a kde mas najem set top boxu a modulu a karty a jinych (nevhodné slovo)in 110kc a to tvoje na 2 tv 100kc tak si na 610kc.Tak nekecej nejaky nesmysli.Mank chce Freesat,protoze urcite ma prijimac tak si veme kartu od nich zaplati a jede.Urcite nikdy nebude na takovy cene jako u (nevhodné slovo)niho Digi.

Sanca

@Sanca

Víte co, není ostuda, že něco nevíte, ale ostuda je, když se o tom pokoušíte přít bez toho, abyste měl relevantní informace.

DTH: V případě, že nebudu chtít box Kaon, ale zakoupím dodávaný CAM modul, pak pro 4 místa příjmu na 1 smlouvu vychází Základ na 74,75 Kč a Základ+Sport na 112 Kč.

OTT: Pokud pro 4 místa příjmu použiji vlastní Android box, pak Základ vychází na 87,25 Kč a Základ+Sport na 124,50 Kč.

JanHora

JanHora

Nic nemá to cenu,moji tri znamy maji Digi a vim ty ceny i kdyz jsem k nim volal,tak vim,jak to je,.Tak nadále preferuj pitome Digi.Vidim, ze jsi novacek na forum od srpna 2018,tak mi to staci.Cetl jsem tvoje příspěvky a názory na jinych diskuzych a staci mi to.Uz te tam taky nekteri setreli.Tak se podivej.

Sanca

@Sanca

Když víte ceny, pak to pro Vás jistě nebude tak složité spočítat. Počty jsou to jednoduché:

Příklad DTH. Základní balík 299 Kč, pronájem Kaon box 69 Kč.
Pak 299+69+69+69+69=575 Kč
575/4= 143,75 Kč.

JanHora

Mistr Hora zase plácá kraviny. Čtyři zařízení na jednu smlouvu Digi nedá, maximálně dvě. Jestli chceš mít čtyři boxy či moduly, popř. jejich kombinaci, tak musíš u Ladi uzavřít smlouvy dvě. A to se vyplatí....

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Mýlíte se.

JanHora
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra