![]() |
|
VU+ Qwerty ovládačAhojte. Mám ovládač VU+ Qwerty, ale po roku používania zle reagujú tlačítka. Originál ovládač od VU+ satelitu funguje v poriadku, ale tento mi robí takéto problémy. Dajú sa v tom vymeniť baterky, alebo ako funguje tento ovládač ? Lebo nasilu ho nechcem rozoberať a fakt netuším, že kde sa otvára. Ďakujem za každú radu.![]() |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: VU+ Qwerty ovládačDole se vysouvá a dávají se tam dvě kulaté, ploché baterky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@hrenssTen ovládač by som nechcel ani zadara, kúp si tento a máš vystarané. U mňa max. spokojnosťhttps://www.parabola.cz/clanky/6250/dalkovy-ovladac-vu-plus-bluetooth-ir/ VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: VU+ Qwerty ovládačDíky chlapi. Skúsim vymeniť baterky, že či to pomôže. Už som to otvoril![]() |
hrenss
![]() |
|
RE: VU+ Qwerty ovládačNic nekupuj, vyměn baterky a bude to, u mne funguje na starém ultimu vyše pět let, kostík to zbytočně hrotí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanĎakujem.![]() |
hrenss
![]() |
|
RE: VU+ Qwerty ovládačJe s podivem, že za nastřelenou cenu produktů VU nejsou schopni dodat pořádný ovladač, který prodají zvlášť opět za nastřelenou cenu. Připomíná mi to zklamání z Vantage HD 8000 a HD 7100, kdy za vydané prašule zákazník obdržel snad nejhorší DO, které jsem kdy měl v ruce.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
medúzaTo víš, kvalitní výroba v číně něco stojí, Korejci taky z něčeho to svoje kimči /kysané zelí/ musí zaplatit, náš obchodník v podstatě prodělává, no naskakuje to. Ted vážně, ten ovladač tak špatný není, holt baterky tolik nevydrží, to je dan za velikost a je tam taky klávesnice/použil jsem ji 2x/, takže bych to tak negativně neviděl. Když to srovnáš s dreamem RC10, tak to není tak zlé ve prospěch vuček...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanRC10 je nejlepší dálkový ovladač :-), nekazí se a funguje |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: VU+ Qwerty ovládačNa některých asi po roce odcházejí některá tlačítka, samozřejmě to vyčištění vyřeší, ale stejně, po roce? Mně zatím funguje a jsem spokojen, DO byl jeden z důvodů, proč jsem "přesedlal" z vučka na dream...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
![]() |