Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Tv Senior z netu

Vie mi niekto poskytnúť ip na tv Senior? Je to pre dôchodkyňu, už skoro nechodí a na takejto stanici sa dozvie veľa zo svojho okolia čo komerčné stanice nezaujíma.

tras
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tv Senior z netu

ich stranka ta hodi priamo na youtube kanal, cez archiv vysielania sa tam dostanes tiez. Bol si tam?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tam nie. Pozriem na to, má to byť userbouqet v E2.

tras

@tras

https://www.dalkove-ovladace.cz/ovladace-programovatelne-c-11/seki-grande-alien-cerny-univerzalni-dalkovy-ovladac-akce-p-1871?zenid=877154da72247fa78c5d3d3bf44f15aa
osobně jsem rozdal v rámci montáží těchto pár ks: velmi dobrá zkušenost s ovladačem i e-shopem, doprava na Sk za 3€ dle typu televize nastaví

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Chcelo by to klasiku, m3u. Archív nie.

tras

Tak sa ti mozno ozve niekto z vychodu, ale oni maju IPTV v sietach kde sa plati nie? To myslis, ze to nemaju osetrene? Ak si myslel na to .... :D

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Asi je to tak ako píšeš, niekto to však môže mať. Stanica ide na voľno na 30 E.

tras

No na 30 E určitě ne, ale jede to volně na 30°W v paketu Pantelio na 11851 V 30000.

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Děda Petr máš pravdu, pozícia Pantelia na Hispasate.

tras

Ani já nemám adresu streamu.Ale protože je to jen dvouhodinová smyčka,která se od premiéry ve středu stále jen opakuje,je Youtube ideální. A další středu je pak nové vysílání
https://www.youtube.com/watch?v=KS4Q5Oi_rH8 To je poslední vydání,jinak vždy na https://www.youtube.com/user/TVZemplin/feed

jerzy

Toto sa prekonvertovať pre E2 asi nedá.

tras

Ale vždyť to dnes umí chytré TV normálně přehrát - s Androidem,Tizenem a já nevím s čím vším.Nebo Tv boxy(zase Android,Windows....)Proč to chtít do E2?Dokonce i ta "hloupá" stará ARIVA (já mám stále 102E) připojená na net,to v pohodě přehrává v 720p.Stačí v Youtube zadat do "search" to ,co je za lomítkem watch?v=KS4Q5Oi_rH8 Budou to umět i další nelinuxové sat. přístroje.A jinak těch distribucí bude určitě víc,třeba i DVB-T .

jerzy

Áno, ale dôchodkyni starej 74 rokov môžeš vysvetľovať, hľadám preto jednoduché riešenie. Úspech je už to že bezproblemovo zvláda prijímač s E2. Má Formuler F3 s Open ATV + My Matrix a Smart tv Philips. Časom niečo vymyslím, má to v základe Antik.

tras

A smart TV Philips nemá prohlížeč,do kterého se zadá a spustí dejme tomu každý čtvrtek https://www.youtube.com/user/TVZemplin/feed ?

jerzy

Jerzy vďaka za ochotu ale ide o to aby som stanicu zaradil do favoritného zoznamu a stanica sa pustila zatlačením čísla. V E2 by som to mohol riešiť aj cez plugin, chce to však jednoduchosť. Časom to nejako určite poriešim. Neviem či si v styku so staršími ľuďmi, oni musia mať stanicu na tom čísle ako sú zvyknutý a niekedy pripomínajú malé deti.

tras

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra