Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Rai 1 a Rai 4K:poslední díl Ulisse-Vídeň a Terst

Poslední díl dokumentárního pořadu Ulisse bude patřit princezně Sissi a Rakousku-Uhersku.

Pořad bude možné shlédnout opět ve 4K na kanálu Rai 4K a samozřejmě i na Rai 1 a to od 21:25hod.

Ulisse se vrátí s novými díly příští rok.

Kanál Rai 4K ale pokračuje dál, přístí týden odstartují nové díly druhé série seriálu Medici, na konci října zbrusu nový seriál Rai-HBO Geniální přítelkyně a samozřejmě fotbal Liga Mistrů.

Příště prosím bez!! reklamy na turistiku někde po Itálii

Rai - Mediaset - TivùSat
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 21.10.2018, 07:25.50

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

RDS TV

Na freq. 11.662, V, 27.500, 3/4 odstartovala hudební stanice RDS HD. Stanice už vysílala test od července, nyní je oficiálně na pozici 50 v TivuSat, ale vysíla FTA, takže je dostupná všem. Zvláštností je, že kanál nevysíla klipy ani studiové pořady, je to tedy typický kulisový kanál pouze na poslech. Zvuk je ve velmi dobré kvalitě.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: Rai 1 a Rai 4K:poslední díl Ulisse-Vídeň a...

no i tak pokecal si si sám zo sebou
a moja reakcia bola odoslaná

13:59.12 DNES!, sekce: Pořady v televizi Příspěvek byl nahlášen
14:18.17 DNES! Příspěvek byl nahlášen
Rv

rohan
Registrace: 9/2018

@rohan

Ano,také nahlašuji.

William cz
Registrace: 10/2016

ja taky tak .. tento cesko-italo(nevhodné slovo) ma nejaku schýzu ktoru treba co najskor vyliecit

arioner
Registrace: 8/2010

nevhodne slovo bolo de ment

arioner
Registrace: 8/2010

@arioner

Taktéž se připojuji a nahlásil jsem tvůj stupidní komentář, jedna věc je vyjádřit nesouhlas s něčím příspěvkem a druhá někomu sprostě nadávat.

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@arioner

Jenže je chráněný zdejšími rádoby mocnými, kteří mají moc rozdávat bany. Jejich boj, oni se topí v žumpě

Pitalito
Registrace: 8/2018

@franck

Nemělo by to být v sekci Turistický průvodce?Ale máš pravdu,Venezie už je sprofanovaná,Terst má opravdu vyší turistickou hodnotu a hlavně je blíž pro neitaly ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

Franck

Do Terstu máme namierené už dávnejšie, stále to ale s manželkou odkladáme, sme cykloturisti, ale po tomto príspevku tam na budúci rok už pôjdeme, lebo túto čast Talianska nepoznáme a spojíme to spolu s poznávaním Slovinska. Výborný tip, ďakujem R^ R^ R^

masto
Registrace: 9/2006

petr33

"Tady se člověk nezavděčí"..."Děkovači" s palečkami ocenovali hlavně tu reklamní část o turistice a Ty to smažeš, to je jako na potvoru, to bys Franckovi dělat neměl.../promin tu legraci, já jsi nemohl pomoct/ :8)

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@masto

Určitě tam zajeď. Terst mám moc rád. Je tam klid, pohoda, výborný kavárny. Je to taková Vídeň u moře. A doporučuju večerní procházku kdy je vše krásně osvětleno.

Petr33: tu cenzuru budu řešit s redakcí. Pokud jsem udělal chybu, omluvím se Vám a budu se snažit chybu neopakovat. Pokud ne, omluvíte se vy a budete se snažit chybu neopakovat. Děkuji.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Nebuď trapný,buď rád,že jsi nedostal banán za porušení pravidel s tématem,co nemá s tímto forem nic společného.Vyhrožování správci fora je také porušení pravidel,to je další banán Rv Rv

korkoran

francku

A copak chceš řešit? A ještě žádát omluvu? Přídeš sem, cpeš sem svoje "reklamy" z Itálie, která i když je krásná, bohužel je vzdálená od naší země a tím je pro věčšínu nezajímavá /co se týče tohoto fora/. Kolikrát Ti to máme všichni opakovat, abys to pochopil? Už sem nelez, se s svou zakomplexovanou osobností sem nepatříš /a ani pár příprcků to nezvrátí/...

tukan

@korkoran

To píšeš mně? Já nikomu nevyhrožuji. Buď jsem udělal chybu já a omluvím se anebo pan moderátor. Nic víc nic míň. Rozhodne redakce. I já mohu dělat chyby. Já nemám problém chybu uznat. Pokud by redakce rozhodla, že jsem udělal chybu, ok, beru na vědomí a jak jsem psal panu Petrovi33 se omluvím a přístě si dám větší pozor. A pokud jsem chybu neudělal, tak se s redakcí domluvím na dalším postupu. Redakci jsem poslal původní vlákno bez cenzury.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Francku

Tak to už by jsme opravdu žili "v Itálii", kdyby redakce "sprcala" admina a ten by se Ti musel omluvit. To si děláš legraci? No vidím, že neděláš...Doufám že i redakce vidí, že tady není něco v pořádku. Tak v tomto stojím absolutně za adminem, i když mi do toho nic není...

tukan

@tukan

...by jsme...
?

JanHora
Registrace: 8/2018

@tukan

Pouze soud může někomu "přikázat" zda se má nebo nemá omluvit. A já nejsem soud. Ale protože je ČR demokratickou zemí, kde je cenzura pravně nepřípustná (pokud nedochazí k urážkám, vulgaritám apod), požadal jsem redakci o posouzení. Vzhledem k tomu, že já jsem ochotný případnou chybu uznat, a tedy se omluvit, bylo by žádoucí, v opačném případě, aby se za chybu omluvil pan moderátor. Ale pokud by se omluvit nechtěl je to samozřejmě jeho právo. Nicméně bych postup řešil s redakcí. Cenzura je v ČR zakázaná, pokud text neporušuje platné zákony ČR. Pokud jsem je porušil, opakuji, omluvím se a nechám si vysvětlit na co si mám příště dát pozor.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Více se k tomu vyjadřovat nebudu. Co jsem chtěl napsat, jsem napsal. Počkám na vyjádření redakce. Nicméně jakkoliv redakce rozhodne, budu to řešit pouze soukromě. Nečekejte tedy, že zde ve vláknu začne divadlo. I když je mi jasné, že byste měli radost. :laughing: Hezký večer.

Ps. Nezapomeňte na Ligu mistrů na Rai 4K!!!

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Francku

Tady jsi na satelitním foru, tady je soud admin, všichni to berou, jenom Ty ne a proto říkám, když se Ti to nelíbí, tak běž na jiné forum. Za tu dobu, co to tady funguje, nevěřím tomu, že by někdo takhle "vyváděl" kvůli editaci svojeho příspěvku. Všichni tady admina respektujou, nic jiného jim taky ani nezbývá..."a tak to má být, tak je to správné"...

tukan

fracku ty jsi na facku

) V diskusních místech webu Parabola.cz nejsou a nebudou tolerovány diskusní příspěvky, které se netýkají problematiky satelitního, pozemního či kabelového vysílání a příjmu. viz

Přečtěte si, prosím, PRAVIDLA - alespoň ten základ v levém sloupci. V něm se mimo jiné píše toto: "Vyhrazujeme si právo smazat témata i reakce, které obsahují vulgární výrazy, nadávky, skrytou reklamu na firmu, web, službu, témata netýkající se satelitního, kabelového či terestrického příjmu..." Diskusní vlákno bylo tedy smazáno z důvodu, že se netýkalo satelitního, kabelového nebo terestrického příjmu. Díky za pochopení.

Takže
ta tvoje reklama na turistiku je vpořádku?
NEBO TO NEBYLA REKLAMA A JE TO PODLE TOHO CO JSEM ZKOPÍROVAL VÍŠE?

slávista
Registrace: 11/2010

@franck

Fakt je ten,že ty vlastně nevíš co říkáš,soud,demokracie,práva,spravedlnost,pravda,láska,právo nedodržovat pravidla soukromého fora,ještě přidat národní výbor,Musoliniho a bude s toho jedovatý guláš. :-/ :((
Před skoro 50 lety jsem taky kolem sebe rozhazoval rozumy,jak tam v cizině,odkud jsem přišel všechno děláme líp,až jsem pochopil,jak jsem trapný směšný,těm lidem kolem.Tobě to ale ještě bude chvíli trvat

korkoran

Francek

Taky mi to trvalo asi 3 roky,než jsem si to uvědomil,jak je to trapné :fuming: :mad:

korkoran

takze verejne nekoho ocernit z "nelegalni" cenzury to jo, ale pripadne uznat chybu a omluvit se dotycnemu, tak to uz jen, pokud vubec, soukromne. Inu, jiny kraj, jiny mrav :laughing:

MartinP
Registrace: 8/2016

@MartinP

Já nikoho neobviňuji. Chybu jsem mohl udělat já. Pouze si myslím, že ne. A proto, jsem požádal slušně redakci o posouzení/názor.
Nemám problém se omluvit veřejně. Ale zase na druhou stranu je to věc která se vás netýká. Protože mě pan moderátor veřejně zcenzuroval můj příspěvek, já jsem mu veřejně odpověděl. Ale zbytek si vyřešíme soukromě. Ale nečekejte žádné drama. Řešení bude rychlé a oba si z toho vezmem ponaučení. A to je pozitivní. Nezapomeňte, že mě Parabola neživí. Píšu sem z vlastní vůle, nemám z toho žádnej osobní prospěch (finanční už vůbec ne) a proto, mohu mé příspěvky psát kdekoliv jinde. Před časem jsem konzultoval mé příspěvky se spol. Rai Com (Rai Com má na starosti propagaci pořadů Rai v zahraničí) a za splnění určitých podmínek jsou ochotny financovat FB profil v češtině který bych spravoval já. Bohužel, ty podmínky nejsou pro mně v takové podobě přijatelné, protože bych se zavázal k něčemu, co nemohu z časových důvodů splnit. (Je rozdíl psát jednou za týden nebo za měsíc článek dle svého uvážení a psát každý den nebo obden články které si Rai sama rozhodne a navíc pro mnohem větší čtenářskou základnu než zde).

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Abych to lépe vysvětlil: nemohu založit FB profil jménem Rai aniž bych neměl licenci. Nejde psát jménem spol. Rai bez jejího souhlasu. A licenci jsou ochotny dát právě za určitých podmínek. Zde je to jiné, protože nevystupuju pod hlavičkou Rai, ale pod nickem franck a tudíž je na mém zvážení o čem budu psát a jak (a samozřejmě i na rozhodnutí redakce Paraboly). Nicmémě dostal jsem poděkování za články o pořadech Rai zde na Parabole, pouze jsem dostal trochu přes prsty ohledně TivuSat (nic vážného).

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra