![]() |
|
Rai 1 a Rai 4K:poslední díl Ulisse-Vídeň a TerstPoslední díl dokumentárního pořadu Ulisse bude patřit princezně Sissi a Rakousku-Uhersku.Pořad bude možné shlédnout opět ve 4K na kanálu Rai 4K a samozřejmě i na Rai 1 a to od 21:25hod. Ulisse se vrátí s novými díly příští rok. Kanál Rai 4K ale pokračuje dál, přístí týden odstartují nové díly druhé série seriálu Medici, na konci října zbrusu nový seriál Rai-HBO Geniální přítelkyně a samozřejmě fotbal Liga Mistrů. Příště prosím bez!! reklamy na turistiku někde po Itálii Rai - Mediaset - TivùSat
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 21.10.2018, 07:25.50
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
franckTo co má být, co to tady provádíš, vyhrážky? Jak jinak to máme brát? Pat se snaží bránit toto forum a ne Tebe, copak Ti to nedochází? A s těma plnýma schránkama to asi opravdu nemyslíš vážně, to je k smíchu, už Tě máme plné zuby. Být adminem, tak Tě za tohle už dávno zavřu, až by jsi sčernal. Z důvodu morálního faux pas. A všichni by jsme měli klid. |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@badrPat mě chránit ani nemusí. Já to zvládám dobře sám. A to, co vzkazuju ostatním je moje věc a do toho se nepleť. Ok? Díky. Že zrovna moralizují ti, co jsou každej týden na blacklistu...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
zajímá mě a nejenom mějak dopadla "stížnost" zdejšího uplakánka-kdo se bude komu omlouvat, nějaké ticho po pěšině.že by najednou nikdo nic?? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@slávistaRedakce se ještě nevyjádřila. Ale pokud ti dělá radost omluva, tak se mohu omluvit už teď. Omlouvám se panu moderátorovi za to, že jsem do vlákna napsal věci které z jeho pohledu porušují pravidla tohoto webu. A uvidíme co dál. A teď by bylo fajn, aby jsi se omluvil moderátorům i Ty za porušení pravidel, vzhledem k tomu, že jsi na blacklistě poměrně často. Takže, suma sumárum: starej se o sebe a svoje komentáře a zybtek nech plavat.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Rai 1 a Rai 4K:poslední díl Ulisse-Vídeň a...čím jsem porušil pravidla?? ty si admin? ty si .....!!Jak víš kolikrát jsem na black listě??A určitě jsem tam méně za tu dobu co jsem zde oproti tobě ![]() A hošánku pravda bolí-někdo je splachovací a pak si stačí přelouskat takové pohádky že se nestačí divit co ušlápnutý jedinec dokáže vyplodit. zbytečná diskuze-ty máš jako obvykle pravdu-musíme se od tebe hooodně učit ![]() ![]() ![]() ![]() hofk |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@slávistanech ho být-je to normální TALIÁN![]() ![]() a navíc užalovaný arogant,který hned co se mu nelíbí HLÁSÍ REDAKCI ![]() ![]() ![]() To se jen tak nevidí!!!Asi mu už nestojí,a tak si tady něco dokazuje ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
franckMůj milej zlatej, já jsem nikdy v životě na blacklistu nebyl, na rozdíl od Tebe, tak tady nemel nesmysly. A já se, samozřejmě v souladu s pravidly, můžu vyjadřovat k čemu chci, v rámci tohoto foru. A nic s tím nenaděláš, to je k zlosti, vid? |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
Omluva pro pana Petra33Chtěl bych se oficiálně omluvit panu moderátorovi za to, že jsem špatně napsal vlákno a mohla tak vzniknout domněnka, že se ve vláknu nachází skrytá reklama. Budu se snažit, tuto chybu neopakovat. Děkuji a tím považuji věc za uzavřenou bez ohledu na to, jaký bude mít názor na věc redakce která se do této chvíle ještě nevyjádřila.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
ále franckuNeomlouvej se za to, žes špatně napsal vlákno, omluv se za to, že sis na něho stěžoval v redakci a "chtěl jsi spravedlivý soud", i když nebylo co soudit. Kromě toho to svoje naznačování, že redakce se ještě nevyjádřila, si nech pro svoje "příprcky", které tomu možná uvěří. Pochybuji, že by ses jinak omlouval /ale je hezké, že ses omluvil/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@franckhezky jsi to napsal |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@franckNechápu, na co vlastně čekáš.Proč by ti měli odpovídat? Neznáš pravidla ? Je tam tato věta: Administrátoři a moderátoři si vyhrazují právo smazat nebo uzamknout jakékoliv texty v diskusních místech.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007Tak jednoduché to zase není.Franck evidentně vykazuje znaky jisté sociopatické anamnézy, ovšem parciální eliminací jeho příspěvků s možností dalšího působení v této diskusi se jeho stav i nadále nebude vyvíjet k lepšímu, ba naopak - jsme toho svědky. Řešení je nasnadě - úplné zamezení možnosti přispívat. |
Melichar P
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Rai 1 a Rai 4K:poslední díl Ulisse-Vídeň a...Redakce se vyjádřila a protože nemám souhlas se zveřejněním obsahu, seznámím vás ve zkratce s obsahem zprávy: redakce rozhodla, že toto vlákno (tedy to původní ještě než jej pan Petr33 upravil) sice neporušuje závažně pravidla, nicméně "moderátor diskusních míst petr33 se domnívá, že některé příspěvky už nejsou o pořadech v televizi ale určitou reklamou na cestování a tedy už jsou docela mimo obor webu parabola.cz"Tímto se odpojuji z této diskuze a považuji věc za vyřešenou a děkuji redakci. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@Melichar Pnechceš to tady moderovat??,tvůj pohled je takový spravedlivý a nestranný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |