![]() |
|
rai 1, sobota vecer20:35 - Antonella Clerici v PortobelloLive z Studio Mecenate 2000 v Miláne Raiuno predstavuje Antonella Clerici v Portobello. Antonella Clerici , narodená v Legnano 6. decembra 1962) je taliansky televízny hostiteľ a novinár. prijemnu zabavu |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
@BDfKNMTeď jste tomu dal přímo na Franck. :)To je jeho parketa. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@meduzkaJá pozoruji delší dobu,že tato osoba je na francka přímo alergická![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
BDfKNMMáme tady dalšího Itala![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 526 |
![]() |
|
RE: rai 1, sobota vecerPříspěvek Bflmpsvz budiž důkazem toho jak nenávist v lásku přechází. :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: rai 1, sobota vecerdekuji za tipvytáhnu plátno a projector a dáme projekci na námestí ![]() |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: rai 1, sobota vecereste dobre ze nemam sukr. spravy , asi by mi skolabovala schranka.![]() |
BDfKNM
![]() |
|
RE: rai 1, sobota vecer![]() ![]() ![]() |
milanke
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@BDfKNMtos podělal-lezeš frackovi do zelí!!! Určitě za to brzo zaplatíš...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: rai 1, sobota vecerTieto príspevky sú velmi prospešné a dôležité.Lebo my sme tu všetci neandrtalci a žijeme v pralese a nevieme si sami pozrieť program a nevieme si sami zistiť čo ide v piatok-sobotu-nedelu večer na RAI preto nám to tu Franck musi stále písat.Cize dakujem za taketo príspevky.Ak by som mohol este niekoho poprosit,tak by trebalo zakladat este príspevky otom aký koncert alebo dokument ide aj na ZDF,ORF1,CT2,RTVS.Ja vám vždy v každom príspevku podakujem zato. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
@jožkoS ohledem na jazykovou výbavu,je třeba i programy skandinávie,zejména finove maji velmi zvláštní jazykové projevy,podobně jako maďaři,mají hodně podobných slov i když s jiným významem,jako my s němci stul/štul,nebo taky stulgang![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@jožkoTeoreticky máte pravdu. Sám pročítám programy mnoha stanic, na kterých by se pro mne mohlo něco zajímavého najít, buď v programovém časopisu nebo v EPG. Ale občas se něco vyskytne i jinde a není v silách ani důchodce propátrávat na internetu programy stanic, na kterých by se snad něco zajímavého mohlo objevit. U RAI mi navíc jde EPG jen v malém časovém rozmezí.Proto jsem například byl vděčný Franckovi, když upozornil na vysílání nejdelší verze "Tenkrát na západě". Kolikrát už zde bylo řečeno: když vás téma článku nezajímá, tak ho nečtěte.A nereagujte - ty nesmyslné komentáře, které ta vlákna jen protahují jak tasemnici, to je rozum beroucí. Kdyby byla obsahem vlákna jen informace, případně komentář k věci,bylo by to krátké a jasné. Takhle se musí kdekdo seberealizovat. Výjimečně jsem se teď zúčastnil taky, už jsem musel zareagovat. Bohužel někteří nemají zřejmě nic lepšího na práci, než se zde neplodně prezentovat. Toť vše a už to komentovat nebudu. Pěkný večer všem |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
@DPetrale nás tie jeho prispevky moc zaujimaju!ved určite to je aj prevás velmi narocne a tazke si pozriet kazdy den program stanice RAI.Vsetci musime čakat na Francka aby nam napisal aky dokument alebo serial tam ide v piatok-sobotu-nedelu.Keby som tu ja založil 500 prispevkov otom aky dokument alebo koncert ide na CT2,tak by ma tu mali ludia za blázna!lebo tipujem,že on od založenia svojho učtu už tu asi 500 prispevkov má.Cize nehajme ho nadalej tu zakladat vlákna otom aky dokument alebo koncert ide cez vikend na RAI,lebo ako som písal my sme neandrtalci a my si to nevieme sami pozriet.Potom mu všetci podakujme zato,že nam to tu napisal,lebo nam to EPG neukaze alebo my si to nevieme sami pozriet.Potrebujeme nato jedneho človeka aby nam tu pisal každy tyzden pisal čo ide cez vikend na Rai. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: rai 1, sobota vecerdalsia tema pana bonza bol zamknuta a ani sa tu nevyjadruje, asi mu odzvana. |
BDfKNM
![]() |
|
@BDfKNMMým televizním tipem na dnešní večer jsou Bastardi na Prima Cool.Ten film je podle mě aktuální čím dál víc. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@BDfKNM..."pana bonza"...![]() ![]() ![]() no comment ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@BDfKNMTak jak bys to vyhodnotil ten svůj tv tip na sobotní večer. Co tě překvapilo,zaujalo či zklamalo. Buď konkrétní. Opravdu by mě to zajímalo. |
navi2
![]() |
|
RE: rai 1, sobota vecerKonkretne: myslim ze ti unika skutocny vyznam tejto temy. |
BDfKNM
![]() |
|
@BDfKNMJěště, že se to dokážeš takhle oficiálně potvrdit.Podle mě tím porušuješ pravidla tohoto webu velmi hrubým způsobem. ![]() Nemám,ale potřebu řešit něco co mě absolutně nezajímá. |
navi2
![]() |
|
RE: rai 1, sobota vecerpokial ja porusujem pravidla potom presne tak ich porusuje signore bonzo...Uputavka na program v TV a spravna sekcia, ci je za tym nieco viac tu neries. |
BDfKNM
![]() |
|
@BDfKNMVýrok: " Skutocny vyznam tejto temy" by zasloužil nějaké pěkné ocenění.Osobně bych tě už nenechal založit ani řádek s bramborami (na zahrádce) natož vlákno do diskuze. |
navi2
![]() |
|
@navi2chováš se hůř,než 5-leté děcko!!!![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |