![]() |
|
HDMI CEC Open ATV 6.2Mám v STB Zgemma H7S image Open ATV 6.2. a mám problém s nastavením HDMI CEC resp se zobrazením menu pro toto nastavení . Nastavení se mi otevře ve zmenšeném okně než se otevírají jiné volby a já nevidím jak je HDMI CEC nastaven - nevidím pravou stranu okna :-( Ještě dodávám, že používám skin HD Glass 16 . Nevíte zda se dá někde v nastavení změnit velikost toho okna ? Předem díky za tipy. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: HDMI CEC Open ATV 6.2A ake okno vidis ked si nastavis default skin ?Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@shirazu mě zcela ok na stejném boxu, image i skinu, nastaveni-systém-hdmi cec zobrazí se velké okno a po nastavení s panasonicem mi jde vše jak mázgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: HDMI CEC Open ATV 6.2Nakonec jsem to vyřešil dle Wardera přepnul jsem skin na Matrix HD tam se okno zobrazuje korektně a HDMI CEC nastavil budu se muset podávat na nastavení skinu HD Glass 16 možná jsem tam něco blbě přenastavil :-) |
shiraz
![]() |
|
@shirazpřepínat jsi nic nemusel, to nastavení je k dispozici v hl. menu, ne v menu skinu hd glass, skin s tím nemá nic společnézgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@gunterJá vím že je to v hlavním menu, ale HD Glass se to zobrazuje nekorektně a není vidět pravá strana. Ve skinu Matrix HD se to zobrazuje celé i s pravou stranou :-) |
shiraz
![]() |
|
@shirazzřejmě jsi něco omylem přenastavil v uživatelském rozhraní do kterého se dostaneš přes rozlišení expert. Mám open atv 6.2. sice na formuleru a vu+, všade skin glass 16 a vše mi tu zobrazuje korektně. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
![]() |