Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

OPAVA - BANIK OSTRAVA

Ahoj, vysila to nekdo krom o2sport? Polsat news tentokrat to nevysila. Nemate nekdo typ kde by to na satu mohlo jit? Popripade nejake webkamery pred stadionem, nebo na svinove na nadru?

jurasek
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76
Odpověď v diskusním vlákně

@jurasek

To jsi takový chudák, že místo zaplacení 199 korun za měsíc všech O2 sportovních stanic (není vázáno na O2 internet) pochtíváš nějaké webkamery? Je mi Tě líto

milan33
Registrace: 1/2018

pro kolenovrty ještě levnější alternativa....

https://www.parabola.cz/forum/topic-80657/

milan33

To milan33

Vis hochu, ne vsichni maji na vesnicich tak kvalitni internet aby o2tv fungovala jak na opptice, proto to resim satelitnim prijmem. A web kamery pred stadionem a na svinove tak na ty se ptam ze zajimavosti, pac ten pochod a sraz fanousku bude taky zajimavy. Dekuji ti za pomoc

jurasek

RE: OPAVA - BANIK OSTRAVA

Kdo je chudák, je otázka.
Možná tě nenapadlo, že mimo území ČR tenhle O2 systém nefunguje, (chudáci mnohdy žijou přes zimní plískanice v teple) možná tě nenapadlo, že i na území ČR jsou místa, kde připojení k internetu není stejné jako uprostřed města...
Nicméně Baník dnes asi jinde než na O2 není.
O2 je prokletí pro kouknání na český sport.

Antonín
Registrace: 8/2005

@milan33

třeba na to chce koukat v pořádné kvalitě, a ne v té mazanici co je na O2TV

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@Antonín

"O2 je prokletí pro koukání na český sport"
R^ R^ R^

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

Lyngsat uvádí O2 Sport že lze přijímat jen přes net. Vysílá i přes sat (16E), nebo ne? Děkuji.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@jurasek

Otázka ale není ta, zda "mám kvalitní internet", ale zda "mám možnost mít kvalitní internet"... jakože máš tu možnost si zřídit špičkový net i v té nejzapadlejší vesnici (xDSL, místní WiFi provideři, "pevný" LTE internet přes mobilní providery, satelitní internet)... a to je celé...

milan33

@fpsfps

A co je pak ČT Sport? proti němu je O2 svou kvalitou 8K :-)

milan33

@jurasek

Nemáš zač... opravdu jsem Ti totiž pomohl... pokud bys chtěl, můžeš za 5 minut koukat ať už přes O2, tak přes Tipsport TV...

milan33

Milane, nevíš, o čem mluvíš. Asi pražák ze sídliště?
(Ale ti nejsou obvykle tak vytrvalí.)
Žiju částečně v zahraničí, na O2 si nešáhnu (i kdybych podváděl přes nějaké české proxy, tak tady vysokorychlostní internet prostě není, dosáhnu tak na malé jednotky megabitů/s když je dobře, někdy stovky kilobitů/s). Ani v mém českém sídle není LTE k mání, o kabelu ani nemluvě. Jedna věc jsou chudáci, co musí žít uprostřed betonových měst, druhá my chudáci, co nemusíme. Taky chudácky zapomínáš, že pak se k tomu tvému nepodstatnému zaplacení 199 Kč, přidává nejméně trojnásobek za vysokorychlostní internet.
Satelitní příjem je kvalitnější a k dispozici všude v Evropě, včetně Kanárských ostrovů. (Snad s výjimkou polárního severu, kde je 23e možná obtížné, nevím).
Kellerovo O2 nám byl čert dlužen.

Antonín

@Antonín

Televize přes internet je mnohem více dostupná, než satelit, protože dobrých 50% lidí nemůže buď dát na barák parabolu vůbec, nebo to nemůže udělat hledíc na tu správnou světovou stranu. proti tomu těch, kteří OPRAVDU NEMOHOU mít kvalitní internet je opravdu minimum.

600 za kvalitní netové připojení? Ses zasekl 5 let zpět, ne? Za 290 máš satelitní desetimegabit, což na O2 v HD kvalitě stačí...

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, ten hledá důvody... a to je celé

milan33

@milan33

"A co je pak ČT Sport? proti němu je O2 svou kvalitou 8K :-)"
záleží na tom, co je to za pořad, na ČT Sport v DVB-T2 a DVB-S2 bývá i stejná mazanice jako na O2TV, ale rozdíl je v tom, že na O2TV jsou maznice všechny pořady, kdežto na ČT Sport toho bývá dost v dobré kvalitě, třeba teďka se dá srovnávat kvalita u finále fed cupu na programu ČT Sport který je v O2TV, a ČT Sport který je v DVB-T2 a DVB-S2, a rozdíl snad vidíš i ty

fpsfps

@fpsfps

Víceméně jsem poukazoval na "HD" kvalitu ČT Sport při přenosech ze Severní Moravy, která je na úrovni SECAMu.... Plus podle reakcí i zde ve fóru uživatelé jsou celkem s kvalitou O2 TV spokojeni. Pokud si stěžují, tak na kvalitu streamu v návaznosti na konektivitu, ale na kvalitu v obrazové rovině jsem nejen zde snad stížnosti nezaznamenal

Přiznám se, že na Fed Cup koukám na Match Arena/Igra HD, tam je kvalita ještě vyšší, než u ČT Sport v DVB-T.

milan33

@Antonín

Chytrej jak rádio.

William cz
Registrace: 10/2016

Zápas bude určitě před 14. hodinou zde: http://sportstream-365.com/

hamas
Registrace: 10/2015

O2 přes jejich box má úplně luxusní obraz 1080p,na rozdíl od satelitu kde máte 1080i... O2 kvalita obrazu přes android aplikaci je opravdu hnusná ale přes box je to o dvě třídy lepší

Zemak
Registrace: 9/2016

O2 nemám proto že bych byl chudák, ale právě proto že chudák nejsem.Jednou jsem se dal na setelitní příjem tak mě nějaké internetové sledování nebere...

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1

http://www.sportingvideo.com/20181110/vv5be717d8befac3.48278944-2084497.html
;)

nemo
Registrace: 10/2004

@milan33

Přesně tak, mám "obyčejný" vesnický internet za 250,- Kč reálně 12/3M a settopbox od o2 který jsem si za pár stovek sehnal z druhé ruky. Vše jede jak má a jsem spokojen. Je to spíše o stabilitě než o rychlosti připojení.
Co česká televize předvádí s přenosy na Moravě a Slezsku je ostuda. Obyčejný sd TVP sport v dvb-t má kvalitnější obraz jak hokejové přenosy z Vítkovic, Třince nebo Zlína.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

@gunter

Přesně... Ti lidé, kteří zde píšou ty ho*na o tom že je zajímá jen satelit, nebo kecy o kvalitě a nedostupnosti... to je jen výmluva, proč nepustit těch pitomých 199 korun měsíčně, které propiješ za 2 hodiny ve vesnické hospodě IV cenové.... Já O2 mám a fotbálek si užiju. BP FCB

milan33

milan33

jseš uplně mimo...v naší vesnici cca 600obyvatel a co vím i v okolních je nemožné přijímat stabilně internet v takové kvalitě a rychlosti aby bylo možné bez problémů sledovat v odpovídající kvalitě programy O2! Prostě lokální poskytovatelé internetového připojení (jiná možnost tady není) nejsou schopni toto zaručit. Tak tady prosimtě nelži, že to může sledovat každý. A můžu tě říct, že všichni kdo chtějí sledovat sport na O2 nadávají, že je okradli o tuto možnost.

FI711010
Registrace: 6/2008

@FI711010

Což takhle satelitní internet?
Nebo LTE pevný net (od Vodafone 20 megabit bez FUP za 390)...

Nemáš tu možnost? Máš!

Je to jen o tom chtít... Jenže "u některých" je fňukání holt jejich folklór...

milan33

Že si nedovedete představit místa, kde prostě internet není v takové přenosové rychlosti, je jenom váš problém. Že nevíte, že O2 je mimo území ČR nedostupné a že tam může být někdo, kohop zajímá Baník s Opavou, je taky váš problém.
Hledat řešení můžete jako diví. A u toho psát neznalé nesmysly.
Ještě: V mém domě (kde ale nežiju, jenom pronajímám) chce UPC za optiku 690 Kč. Tak nevím, kde máte 200 Kč za internet v kvalitě vhodné pro televizi. Ale nevím, v ČR moc nejsem, takže místní poměry neřeším.
Odpovědět na otázku, kde sledovat fotbal na satelitu, že je možno si za mírně vylhanou částku koupit O2, není moc užitečné.

Antonín

@Antonín

Někdo zde píše o netu za 2 kila? Nepovídej...

Za 290 CZK 10 megabit (přes SAT) nebo 20 mega za 390 (VDF LTE) je ale nabídka pro každého (VDF deklaruje pokrytí 99pct a ostatní operátoři na tom nejsou moc odlišně s pokrytím i nabídkou)...

O2 TV lze legálně (bez nějakých VPN tunelů a virtuálních proxy) normálně přijímat v celé EU. Takže sorry Tondo, je to opravdu jen o tom chtít a nevymýšlet si bludy, proč to nejde, ty "legendo fóra" :-D

milan33
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra