Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

OPAVA - BANIK OSTRAVA

Ahoj, vysila to nekdo krom o2sport? Polsat news tentokrat to nevysila. Nemate nekdo typ kde by to na satu mohlo jit? Popripade nejake webkamery pred stadionem, nebo na svinove na nadru?

jurasek
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76
Odpověď v diskusním vlákně

oprava

Jo, ten tydýt s těmi ACe je jerzy, sorry

milan33
Registrace: 1/2018

@milan33

ja tu dávam ACE streamy? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: aspon niečo nové sa dozviem :)))

jožko
Registrace: 7/2016

@milan33

Aspon,že si sa ospravdlnil a uznal,že to sem dáva niekto iný.Ok už fakt končim debatu a nechcel som sa hádať,lebo som chcel vyjadrit svoj názor,že podla mna by bolo lepsie keby cesky futbal má spolocnost,ktorá vysielaj aj cez internet aj cez satelit.A nie iba cez jedno.

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

nikdo Ti nebrání reagovat na můj příspěvek stran toho, že vysokorychlostní internet je dostupný 99 procentům obyvatel, kdežto satelit se přs 50 díky specifikům při natočení paraboly principielně nemá šanci dostat...

Ach ano, na to není odpovědět co, soudný člověk si úsudek udělá sám, takže asi raději opravdu mlč

milan33

to milan33

ty se tu furt oháníš montáží paraboly, ale uvědom si, že o těch domech co ty tu píšeš, tak ty jsou ve městech, na vesnicích takové nejsou, většina lidi má rodinné domy a s montáží paraboly na jih není problém, ba naopak je problém mít vysokorychlostní internet, a když ta možnost je tak přípojka od O2 je 200 metrů od domu a na vlastní náklady si musíš zajistit připojení, nebo to zajistí O2 ale zaplatíš to. Proto vyjde satelit na sledování TV o moc lépe, družici chytneš i na dědině, rychlý internet ne, tak to prostě je - pochop to měšťáku. Na fortuně a tipsportu je obraz tragický oproti Canal+ poland. Pro měšťáky asi dobrý :))

jurasek

@jurasek

jenže v těch městech bydlí násobně více lidí, než v RD, navíc i v bytových barácích, kde čumíš na jih nemůžeš namontovat parabolu díky statusu ve Společenství nájemníků atd...

Naproti tomu internet přes LTE je pro všechny bez výjimky!

Co to melež o internetu od O2! O2TV není vázáno na net od O2 a jak říkám "pevný" LTE internet, cena 390 za 20 megabit bez FUP, modem, kde je SIMka jen zapneš a máš buď wiFi z toho modemu, nebo napíchneš LAN kabel, nic neinstaluješ, tohle zvládne i 90ti letý děda. A pokrytí je i v té nejzapadlejší vesnici, děda bydlí v Nýdku (můžeš se mrknout do mapy, kde to je) a má signál nad 90pct.

Ne, prostě folklór je kňučet a ubékavat, stěžovat si, kopat okolo sebe... Tak si fňukej, Tvůj boj.... Lidé, kteří CHTĚJÍ tak O2TV sledují, a to BEZ VÝJIMKY, nikdo není o tu šanci a možnost ochuzen, NIKDO! Tečka

milan33

@milan33

o2 už nikdy,velká poruchovost,řešíš po půl hodině s plechovým automatem!!!Neschopnost některých jejích techniků,než zjistí poruchu u sebe,klienty nutí si koupit od o2 nový router atd!

Prosat
Registrace: 8/2005

RE: OPAVA - BANIK OSTRAVA

Copak...starka měl více peněz pro rozhodčí než berbr... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Hoši Digi TV to jistí. Ta naše liga stojí stejně za ..... . Kdyby to bylo tak každou sezónu, tak je to super!!! Anglická, Španělská, Německá a Italská liga. R^ R^ R^

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

O2 chce 300 Kč za Sport pack kde je úplné Hov.... Ať si to strčí do ......

Digi Tv top platforma

satmana

@satmana

300? Od kdy?

Boborovský
Registrace: 10/2018

@satmana

Kritizujes a vis o tom ho.no.

Boborovský
Registrace: 10/2018

Nechci se žádného providera zastávat nebo ho hanit.Ale O2 je i za korunu drahý.Naše liga muže rajcovat dědky u piva co mají už oční problémy.
LM dobrý...že dávají všechny zápasy se cení ale stejně můžete koukat jen na jeden nebo přepínat sem a tam nic z toho nemáte.Chybí "Konferenz".
To myslím že Digi za těch pár šupů poměr/cena/výkon/ PL/BL/LA Liga/Ser.A je dobrá investice :))

pat
Galerie: pat

Boborovský

Pardón. 199 Kč za čtyři programy. Když odečtu ČT4 Sport, tak jen za tři. Toz neberto :laughing: .

Digi Tv top platforma

satmana

199 Kč za Sport pack a nebo 299 Kč za balíček O2 TV M. R^ .

Digi Tv top platforma

satmana

Měl bych pár otázek:
1. LTE s přenosovou rychlostí přes 10 Mbs za cenu menší než 300 Kč má nebo nemá nějaký datový limit? (Protože pak nechápu ceník UPC.)
2. Satelitní internet s rychlostí 10M a více pod 300 Kč měsíčně nabízí kdo? A jaký to má datový limit? Ze které družice? Kolik stojí zařízení? Protože když jsem hledat tyto cesty, vycházelo to na cca 1000 Kč měsíčně a přenosové rychlosti podstatně menší.
3. O2 TV opravdu poskytuje data do celé EU? Protože kupují práva jen pro ČR. Nemám to zaplacené, tak to nemůžu zkusit, ale když jsem se asi před rokem dotazoval, zda bych to mohl mít na Kanárských ostrovech, sdělili mi, že nikoliv. Asi by to šlo vyřešit nějakou proxy v ČR, ale to jsou další peníze (a problémy).
(A jedna poznámka k tomu pokrytí LTE - na místech, kde žiju, pokrytí LTE prostě není a nejspíše nikdy nebude. Leda by ho tam zřídili pro pár lidí...což čekat nelze. Ale je pravda, že je to jen pár lidí, kterých se to týká.)

Antonín

@satmana

To O2 TV M.za tu cenu pokud máš o2 internet jinak kilo navíc Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@Antonín

O2 TV teď můžete na mobilu a tabletu sledovat také za hranicemi ČR v rámci EU. A to i sedm dní po odvysílání pořadu.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Že bych se díval na mobilu na fotbal? A zaplatil za to 10e každý měsíc?
Otázka tady je, zda se mohu dívat na televizi, a to podle jejich odpovědi na můj dotaz, nemohu. Nevím, jak to rozliší, možná tím, že nedají do zahraniči jejich zařízení, možná rozlišením, nevím. Ví někdo?
Přijímá někdo O2 v zahraničí bez proxy v ČR?
Další otázka je, zda se ta věta týká i sportu?

Antonín

O2 využívá jen tu naši zdegenerovanost. Všichni musí pořád čumět do telefonu, tabletu, na TV bednu apod. Dost lidí si různý ptákoviny rádo připlatí. Pokud by jich nebylo tolik, velice rychle by s tímto předraženým vydíráním Kellner přestal. Ale spusta lidí jsou jen poslušné ovce závyslé na FB, TW, INS. Byl by potřeba několika měsíční blackout, a bylo by po ptákách.

zdrk15
Registrace: 5/2008

@Antonín

Vyzkoušej si tam Skylink Live, je teď měsíc zadarmo, pokud vím Kanárské ostrovy jsou Španělska, mělo by to fungovat, a o2 box ti prodají v ČR v kterékoliv prodejně, nic k tomu nepotřebuješ, jen cash :)

Zemak
Registrace: 9/2016

2Zemak: to vidíš hooodně zjednodušeně. Jestliže je přístroj blokován na české IP, tak to bez proxy někde v ČR fungovat nebude. A podle toho, co mi sdělili v O2, to tak je. (Nicméně zkušenost s tím nemám.)
Spoustu věcí ze zahraničí nespustíte ani na providerovských webech.
Skylink live k ničemu nepotřebuju, platím si kartu Skylink a hraje to všude, kam dosáhne signál z družice 23e.
2zdrk15: V tomto threadu se jedná o sport.
FB, TW, INS jsou pro trumebry, aby měli čím utratit svůj zbytečný čas. Blbost lidskou nevymizí žádný blackou na pár měsíců.

Antonín

@Antonín

píšete tu nesmysly, služba o2 TV a samo sebou i o2sport pack jede globálně bez ohledu na síť operátora. To bylo za krále Klacka, že služba byla vázána na síť providera. Na syna mám vygenerovaný přístup za 199,-Kč měsíčně a fičí na to zeťák na Slovensku. Že není možno ji využívat na satelitu je sice smutné, ale s tím nic nenaděláme. Chceš-ber, nechceš-nech být. Osobně jsem s nima spokojenej na vesnickým wifi 8/2M mi toé jede v pohodě, nic nestahuju z internetu, takže v ným pokročilým věku mi to bohatě stačí. V průběhu zimní pauzy LM si službu platit nebudu, začnu zas až počátkem jara.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Zdravím, a na čem to sledujete? PC, tablet? Neumím si představit že bych sledoval fotbal přes PC a nebo tablet. Možná sem tam ano ale častěji asi ne.

Digi Tv top platforma

satmana

Je otázka, kdo píše nesmysly.
Já jsem se zeptal u O2, jestli to mohou používat na Kanárských ostrovech a v Chorvatsku a ONI řekli, že to fungovat nebude, protože je to blokované na české a slovenské IP (to prosím není síť providera). Nezkoušel jsem to, nemám jak.
(Což jsem asi tak třikrát napsal.)

Antonín
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra