, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Samsung TV a nefunkčnost programůAhoj všem..Prosím Vás,koupil jsem nový TV Samsung 40MU6172. Zapojil,naprogramoval programy a vložil CAM modul od Mascomu IRDETO-CRW s kartou Skylink ICE 101xxx. Některé programy mi jdou a třeba NOVA,PRIMA,DAJTO,apod nejdou vůbec. Když jsem zkusil modul DIABLO CAM,tak zmíněný programy kostičkuji ale hrozně moc.Neví někdo,mám to reklamovat,nebo co udělat,aby to fungovalo korektně? CAM modul Mascom ale korektně funguje s starším TV od Samsungu i LG,sat.příjimačem Ariva,Cryptobox.. Děkuji moc předem za rady.. |
bagr3210
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 126 |
|
|
RE: Samsung TV a nefunkčnost programůhttps://www.parabola.cz/forum/topic-95842/Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
|
|
Samsung TV a nefunkčnost programůMám také Samsung TV s CAM modul Irdeto Smit v TV.Vše funkční,v CZ nemůže hrát program DAJTO,v SK nemůžou hrát programy NOVA,PRIMA!!! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
|
|
@gusepeeDík za reakci. Mne v CAM modulu EUROCAM to nefrčí vůbec,v Mascome jen něco a snad nejvíc to frčí v DIABLO CAM LAN..Jinak,jen upřesním,že mám kartu Skylink ICE,na které mám CZ+SK Digitál a balíčrk SMART..Tak nějak vše v Mascomu funguje,včetně HD programů. Krom právě NOVY a její programy,Prima a jeji programy,Dajto HD taky nejde ani JOJ a jeji programy.. Takže i v CZ mi hraji SK programy ;-) |
bagr3210
|
|
RE: Samsung TV a nefunkčnost programůA ješte upresním,že s žádnym modulem nemám problém v TV Samsung J-čkový radě. Tam mi funguje i ten EUROCAM..Tak nechápu,proč právě u nový TV je takovy problém |
bagr3210
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|