Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Samsung TV a nefunkčnost programů

Ahoj všem..Prosím Vás,koupil jsem nový TV Samsung 40MU6172. Zapojil,naprogramoval programy a vložil CAM modul od Mascomu IRDETO-CRW s kartou Skylink ICE 101xxx. Některé programy mi jdou a třeba NOVA,PRIMA,DAJTO,apod nejdou vůbec. Když jsem zkusil modul DIABLO CAM,tak zmíněný programy kostičkuji ale hrozně moc.
Neví někdo,mám to reklamovat,nebo co udělat,aby to fungovalo korektně?
CAM modul Mascom ale korektně funguje s starším TV od Samsungu i LG,sat.příjimačem Ariva,Cryptobox..
Děkuji moc předem za rady..

bagr3210
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung TV a nefunkčnost programů

https://www.parabola.cz/forum/topic-95842/

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Samsung TV a nefunkčnost programů

Mám také Samsung TV s CAM modul Irdeto Smit v TV.Vše funkční,v CZ nemůže hrát program DAJTO,v SK nemůžou hrát programy NOVA,PRIMA!!!

gusepee
Registrace: 5/2014

@gusepee

Dík za reakci. Mne v CAM modulu EUROCAM to nefrčí vůbec,v Mascome jen něco a snad nejvíc to frčí v DIABLO CAM LAN..
Jinak,jen upřesním,že mám kartu Skylink ICE,na které mám CZ+SK Digitál a balíčrk SMART..Tak nějak vše v Mascomu funguje,včetně HD programů. Krom právě NOVY a její programy,Prima a jeji programy,Dajto HD taky nejde ani JOJ a jeji programy..
Takže i v CZ mi hraji SK programy ;-)

bagr3210

RE: Samsung TV a nefunkčnost programů

A ješte upresním,že s žádnym modulem nemám problém v TV Samsung J-čkový radě. Tam mi funguje i ten EUROCAM..
Tak nechápu,proč právě u nový TV je takovy problém :fuming:

bagr3210

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra