Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Předplacení pluginu O2TV fotbal

naistaloval jsem si plugin O2TV fotbal, ale nejak se mi nepodařilo zjistit, kde a za kolik se dá předplatit.Může někdo poradit, kdo už si ho předplatil?Ono je lepší se koukat doma na předplacený balíček, než chodit na něj do hospody :) doma to vyjde levněji

Carlo62
Registrace: 1/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@Carlo62

To myslíš vážně ? Co třeba zkusit stránky O2Tv

georg11
Registrace: 2/2006

RE: Předplacení pluginu O2TV fotbal

To je síla hned po ránu ten dotaz.Já myslím že spousta lidí už ani hlavu a přirozenou logiku nepoužívá.Kde a u koho by se asi tak mohlo předplatit...
Koupil jsem si ošatku na pečivo.Ale nějak se mi nepodařilo zjistit kde a za kolik se dá pečivo koupit.Muže někdo poradit kde ho koupit?

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Tati jak se krájí chleba...koukni na net... :laughing: vlastní zkušenost u zákaznika. Kolega mi včera na mobil přeposlal foto kdy zákaznikoví chybělo asi 50cm koaxu navíc na něm byla na jeho redukce na iec tak to propojil zvonkovým drátem ze satelitním boxem..kupodivu to fungovalo.. :zombie:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Konci redukce...

Fanyn
Registrace: 11/2007

já se na ty stránky díval,ale způsob předplacení jsem nenašel...a tak jsem si myslel, že je postup něco jako webshare na archiv cz/sk.

Carlo62

@Carlo62

Žádný plugin O2TV se nedá předplatit takže si to tam nemohl najít. Asi si chtěl předplatit balíček O2 TV Sport Pack a ten tam najdeš.

sirda
Registrace: 11/2006

sirda@ ten plugin mám, jinak bych to tady nepsal.Možná jsem měl napsat O2 TV Sport Pack, jak píšeš,ale ten si za 299 Kč/měs.kupovat nehodlám.Na něco takového jako je Fortuna liga je to škoda peněz.Myslel jsem jeden dva zápasy, na vyzkoušení.

Carlo62

@Carlo62

299?-Kč ?? jak jsi na to přišel, celkově máš nějaký zkreslený infa o té službě "zkušební doba" byla v srpnu za 1,-Kč, řádná cena je 199,-Kč.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

O2 vždy mlží a záměrně neposkytují úplné informace,jak většina operátoru nabízejí hlavně předražené služby... ;)

hoss
Registrace: 8/2015

@hoss

plácáš, o2 sport pack je jasně cenově definovaný od počátku vzniku. Spíše mlží zakladatel vlákna s cenou 299,-Kč

hogofogo11
Registrace: 9/2014

V televizi je možné O2 sledovat jen přes set-top-box od O2 nebo Xbox. Nelze garantovat funkčnost na chytrých televizích bez set-top-boxu. Bez set-top-box je možné TV sledovat na počítači, tabletu nebo mobilním telefonu.Údajně to přes VU+ vůbec není možné.To jsem chtěl číst jako radu,ale musel jsem si to vygooglit.I tak děkuji. :-/

Carlo62

@Carlo62

si zožeň za 4,-/mes. Orange Sport cez SMS - myslím, že vysielajú dosť podobný obsah ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Na linuxovem boxu úplně v pohodě :8)

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra