![]() |
|
SAT a DVB T meraci pristrojZdravim chlapi , mal by som na Vas prosbu a to potrebujem poradit , mal som meraci pristroj AB CryptoBox MeTrio lenze som ho pozical pred sviatkami a nejak ho poskodili , mozete mi poradit nejaky podobny do ceny 400 eur alebo 10 000 Kc ,len potrebujem aby zvladal okrem DVB S,S2 aj DVB T,T2 , vopred vdaka za nejake rady |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: SAT a DVB T meraci pristrojCo třeba tohle: Amiko X-Finder 3 HEVC S2/T2/C |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: SAT a DVB T meraci pristrojUz som ho pozeral este predtym ako som sem pisal len ma nejak ta vaha ze 2 kg odplasila ale aj ten AB MeTrio mal vahu 1,5kg a cena je tam velmi dobra toho Amika, este si nieco pobeham na nete, ked nic ine nenajdem tak zajtra ho idem kupit Amiko |
Radko3003
![]() |
|
@Radko3003A co Openbox TSC-200 HEVC ,recenze na první straně. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
SAT a DVB T meraci pristrojTen Amiko x-finder 3 raději nebrat. Na sat možná ano, na T dost nepoužitelný, chybovost před Viterbim stále na 10-7 a přitom v reálu i 6*10-3, o absenci echa a preecha ani nemluvím. Měl jsem ho na týden půjčený a mazal zpátky k dodavateli. Ale v ceně kolem 400eur stejně nic nového aspoň trochu profi neseženeš. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: SAT a DVB T meraci pristrojTen Openbox by mel byt totozny s novym AB Cryptobox Metrio3. Podle obrazku na webu. Dobry by mel byt Metrio2, s tim rozdílem, ze na kodeku HEVC nebude obraz v DVB-T2. Pokud si mel Metrio1, tak by ti to mohlo stacit. Stoji také kolem 10000,-. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@decmenV té kategorii finderů (některé firmy tyto výrobky označují termínem "polo-profi") nic s měřením impulsní odezvy stejně nesežene. Pokud to má pro své hobby použití pak by mu tato kategorie měla (mohla) vyhovovat a zřejmě i vyhovovala - viz původní přístroj. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: SAT a DVB T meraci pristrojnasiel som inzerat na MEGASAT HD5 Combo len by som musel ist do Madarska si pre pristroj , mate niekto skusenost s touto znackou a pristrojom |
Radko3003
![]() |
|
15000 verus 9700zajímavé že vypadá to na stejnou krabičku15000 https://www.kenex.cz/merici-technika/ab-cryptobox-metrio-3/ verus a 9700 https://www.parabola.cz/clanky/6530/openbox-tsc-200-hevc-slusny-merici-pristroj-pro-dvb-t2-s2-c/ Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: SAT a DVB T meraci pristrojTyhle ukazovátka jsou ohledně "měření" všechny na jedno kopyto a rozdíl je tak leda ve výdrži baterie nebo max. se u některýho najde navíc CI slot. HEVC už mají dneska skoro všechny.Co je ale špatný, jsou ty integrovaný IEC konektory, jenž se po čase úplně odrovnají. Radši modely v provedení F. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: SAT a DVB T meraci pristrojZ těch levných univerzálních měřáků není špatný Profinder HEVC, kovový, F ka, větší displej,možnost napájení zesilovačů DVB-T, CA. Samozřejmě zobrazení spektra nic moc. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@Radko3003Megasat HD5 mám teď na zkoušení, impuls.odezva samozřejmě nikde, ale vypadá to kapičku lépe než ten X-finder. Uvidíme až se zlepší počasí, hlavně jsem zvědavý na hledání podle NIT. A do Maďarska nemusíš, mají ho v Blučině. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
DecmenLenze z Madarska ho mam za polovicnu cenu, bol 2 krat pouzity a ma este zaruku 20 mesiacov a mam to len kusok od hranic tam a spät do 40km |
Radko3003
![]() |
|
profifinder mámza mě profifinder nic moc, samovolně někdy ztratí signál SAT a pomůže jen vypnutí a zapnutí. Při náhodné ztrátě signalu- odpojení kabelu poklesne zobrazovány zisk ze 14db na cca 9db a pak se na něco spolehněte. Oproti Amiku 2 se mi hodnoty zisku jevi o cca 1db nižší. Výdrž na baterku taky nic extra. Jinak je to svižný kousek oproti Amiku 2. Taky nemožnost přepínání kanálu v rezimu zobrazeneho měření mě trosku štve. Čekal jsem kousek víc. |
vavapnov
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
profifinder mamoprava, mel jsem Amiko combo bez Dvb-t 2 |
vavapnov
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
@Radko3003Tak ten Amiko X-Finder 3 v žiadnom prípade nie. Na niektoré funkcie musíš použiť DO - to je tragédia. Ten Megasat HD5 je určite lepší.Lenže, ja som zvyknutý na Satlook micro, ktorý mám zavesený na krku a tým mám ruky voľné. Ani jeden z týchto túto "vlastnosť" nemá. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: SAT a DVB T meraci pristrojDreamsky TSC 100 lze zavěsit na krk...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
![]() |