Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Záznam vysílání RAI,Nabucadnecara

https://www.youtube.com/embed/G_gmtO6JnRs

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

@meduzka

vlákna o futbale,kde bude nejaky link zo záznamu zápasu,nema ziadnu hodnotu ako aj toto vlákno,kde je link zo zaznamu z nejakeho koncertu...ciže podla mna oboje tu nemaju čo hladat,lebo niesme na hudobnom alebo športovom fóre...ale ako napisal aj franck,ked to redakcii nevadí,tak zbytočne proti tomu bojujem a fakt si sem môže dávat každý hocičo..čiže končim v mojej snahe a vyjadril som len svoj názor..myslim si,že vela ludí so mnou suhlasi,len nemaju už chut sa zapájat do takejto debaty..ak si ty mysliš,že na satleitnom fore patrí vlakno,kde najdes len link z youtube,kde je 7 rokov stary záznam z koncertu,tak ok...

jožko
Registrace: 7/2016

RE: Záznam vysílání RAI,Nabucadnecara

A ještě jsem chtěl říct a to není poprvé, co to říkám, že vůbec nejde o Tvoje vlákna, jde konkrétně o Tvoji osobu, jak se chováš, jak se vyjadřuješ, jak bonzuješ, vyhrožuješ atd. Připomínáš mi komunisty, když se dostávali k moci, tam v podstatě bylo taky "všechno podle pravidel". Ne, nebylo, jak to bylo doopravdy jsme pocitovaly skoro 40 let...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Jakože Pele1 odešel kvůli mně,jo?? Si už děláš srandu. Já jsem s Pele1 neměl nikdy konflikt, jestli jsme si napsali možná 5 vět tak to je moc. Pele1 se sám rozhodl odejít a já jsem ho určitě k tomu nedonutil. To, co jsi napsal, je nepodložená pomluva a měl by ses omluvit. A ano, že já jsem rozhýbal většinuu z vás je pravda, protože se našel někdo, kdo si nenechá nic líbit a jde tvrdě proti té většině která byla zvyklá, že 5, 6, 7 roků mohli všechno a najednou nemůžou nic, protože přišel Franck kterej má navrch. Hodně navrch. No tak si zvykej. Žně jsou u konce.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@tukan

A poslední věc, co se týče Tvé osoby: ode mně se neodockáš už žádné reakce. Protože aby jsi na mě házel, že lidi odsud odcházejí kvůli mně a že já je k tomu nutim, no tak to jsi se opravdu sekl a asi nevíš, s kým máš tu čest. Nemáme se dál o čem bavit.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Francku

"Ode mně se nedočkáš už žádné reakce", tak proč mi píšeš PM tohoto znění: "předmět .......
odesílatel franck
příjemce tukan
datum odeslání 03.01.2019, 00:14.35 DNES!

To, co jsi napsal, je hodně špatný a jsem hodně zklamanej. Beru, když mě kritizuješ vlákna, beru, když mas nějaký názor na to, co napíšu, ale aby jsi na mě házel špínu, že kvůli mně odcházejí z Paraboly lidí a že já je k tomu de facto donucuju, tak to už polykat nebudu. Od teď máš ve mně nepřítele."
Tak ted nevím, jestli se mám smát, nebo spíš plakat, nebo co vlastně dělat...P.S. A prosím adminy, aby to nemazali, myslím, že to trefně dokresluje situaci./Zase na druhou stranu kdyby jste měli mít Francka kvůli tomu "na krku", tak to klidně smažte/...

tukan

vysílání RAI,Nabucadnecara 9 měsíců staré

Je vidět,že to nikdo z vás nedohlédl do konce,aby slyšel co říká Riccardo Muti o budoucnosti Italů v kontextu s migrační vlnou pohanů,Neboť Nabuko byl pohan a jim zmasakrovaní židé znázorňují pravověrce

korkoran

@korkoran

Kapitáne, čtu to a pořád řeším, co zrovna Tebe přimělo píchat do vosího hnízda. Tady už když napíšeš "vysílání RAI...pár lidem se zatmí před očima, a reakce jsou děsivé. No je to Tvoje volba.

konas
Registrace: 12/2014

@tukan

Nejprve školení a pak zveřejníš soukromou zprávu.
Jsem Tě měl za většiho pohodáře... Rv

navi2
Registrace: 5/2017

Tukane

Nezlob se nic vezlém.Nejsem žádný příznivec Francka je mi uplně jedno co si tu píše nebo nepíše když chci přečtu když nechci nepřečtu.Jednoduché.Ty písmenka na monituru mi neobtěžují ani neomezují v životě.
A ted se fakt nezlob ale to zlo a horkou půdu tu děláš Ty jak okmažitě reaguješ na jeho příspěvek.Jako když na to čekáš..až fanaticky
Vyšiluješ jak je to strašný,unavný,obtěžující,bere to místo,lidi tu z toho blázní,ničí to forum,že to sem strááášně nepatří(a přitom to forum není tvoje)a nejradši by jsi to tu dirigoval.Ještě sem kopíruješ SZ to už je trochu ubohučký a divná zbran...SZ je od toho že je soukromá!
Prostě děláš z komára velblouda a utočíš jak smyslů zbavenej jako by to byl balvan který nejde překročit.Přitom jak jsem psal jsou to jen písmenka na PC které snadno vynechám..
Takže tak..Znova opakuji vubec mi nevadíš ani Franck když chci přečtu si když nechci nepřečtu.
Ale ty z toho začínáš dělat pro písmenka na monitoru nenávistnou a utočnou válku !!

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pate

No možno máš pravdu, když mě to hrozně připomíná "poručíme větru, dešti, kdo není s námi, je proti nám a my s Vámi zatočíme", asi proto jsem tak hysterickej. Vytočila mne poslední věta "Od ted máš ve mně nepřítele", od ted na to "po moravsku" peču...

badr
Registrace: 10/2008

@badr

zabudol si si prehodit nick ! :laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Trapas :laughing: :laughing: :laughing:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@tukan, badr

Jsi docela dobrej ubožák.

gliderman
Registrace: 6/2008

Tady je nějak poutavá debata... :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

No to je trapas, no to je opravdu ubohé...

tukan

@tukan

Nechceš si ísť dať hlavu vyšetriť? Väčšieho ubožáka tu není.

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

Svoji reakci na pata jsem posílal ze synovho notebooku /přihlášen jako badr/, redakce si to může ověřit, nevím, co je na tom "ubohé" /syn se do mých vláken nikdy nezapojoval/, ale když myslíte, co už...

tukan

@tukan

a teraz daj este tu o Snehulienke a siedmich dalsich nickoch. :laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Hlavně příště ať nezapomene odhlásit manželku, až bude psát z jejího notebooku. :laughing:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@tukan

Gratuluji, poslal jsi "syna" do trvale blokovaných.

konas
Registrace: 12/2014

@jožko

Kdyby podle Tebe zrušili sekci Pořady, tak by:
1. někteří nedostali informace, které je zajímají a neměli možnost je získat jinde.
2. Ty bys tu nemohl blekotat urážky, nadávky a psát nesmyslné a neúměrně dlouhé příspěvky, jak se Ti to nelíbí a že sekci je třeba zrušit. Co bys pak psal, když by tu někdo začal psát, aby se zakázalo na Parabola.cz psát o fotbale? Asi by ses zrušil sám.

Nadávám Ti, nebo někdo jiný, když tu píšeš o nesmyslnosti, jakou je ten fotbal? NE! No vidíš a fotbal zase nezajímá mě i mnoho dalších.
Uvědom si, že Tvoje svoboda končí tam, kde třeba začíná svoboda kormorána zveřejnit tu jeho názor v sekci Pořady. Co nezajímá Tebe, zajímá druhé a Parabola je tu pro všechny, nejen pro jožku a nejen se sekcemi, co Tě zajímají. Pochopils to?

kecal11
Registrace: 6/2016

@kecal11

ako vidím tvoj nick KECAL vystihuje tvoju povahu a fakt len kecáš...kde tu prosím ťa píšem urážky a nadávky?čo máš halucinacie?koho som urazil alebo aku nadávku som tu napisal?píšem,len svoj názor a tvoje slová su fakt len kláboty,lebo nechápem načo mi píšeš,že parabola je pre všetkych?čo ja mu pisem aby odisiel?prosim ťa už si tolko nevymyšlaj a nekecaj...

podstata mojich príspevkov je odzačiatku jednodnuchá,že či vážne je ešte toto satelitne forum a či vážne tu treba taketo témy,kde dá niekto len link na youtube,kde je nejaky záznam z koncertu.Ako vidím asi aj ty si si to tu pomylil s hudobnym fórum

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

N E P O C H O P I L ! ! !
Co jiného se od "jožko" dalo čekat.

kecal11
Registrace: 6/2016

@konas

Ono šlo o ten antimigrační přednes této slavné opery,kterou vnímáš i v té italštině,z kterého čiší ty ohromné obavy italů z budoucích událostí.
Což nikdo z diskutujících nevnímal,já jen protože mám překlad,který by mi přinesl celou nůši banánů Rv :laughing:

korkoran

@korkoran

Chtěl bych Tě trochu poopravit: nahrávka je z oslav 150 let od vzniku Italské republiky v roce 2011 (logo nahoře se střídá s Rai 3 a číslem 150). Riccardo Muti komentoval konkrétně skladbu z Nabucca Va pensiero, což je v taková druhá italská hymna všech Italů a řekl, že je potřeba si chránit svoji kulturu která byla příkladem pro celý svět. Neměl určitě v úmyslu mluvit o migrační z krizi taky proto, že v roce 2011 žádná krize nebyla. To jen na vysvětlenou.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra