![]() |
|
Australian Open 2019Ahoj vsem tenisovym fanouskum *3* Uz se nekompromisne blizi zacatek 107. rocniku. Australian Open. Pro me osobne je to nejoblibenejsi grandslam, i kdyz pro nas je to casove narocne na sledovani![]() I letos vysila AO jako tradicne Eurosport https://www.eurosport.cz/tenis/australian-open-tradicne-na-eurosportu_sto7077529/story.shtml Moc se tesim ![]() |
Breakpoint
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
Breakpointzdar je vidět že jsi se registroval tady na foru až ted ,takže dík za info ale jinak si úplně mimo ,sorry.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
@marksonyA proc? Je tu sekce porady v televizi, tak co? Mimo jsi asi ty, kdyz jsi tu od roku 2006 a nevis, ze je tu tahle sekce![]() |
Breakpoint
![]() |
|
@BreakpointŽe by někdo z ovocné zahrady?![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jackinoNechapu,co je ovocna zahrada. Predpokladam, ze to nesouvisi s Australian Open, ze? Jestli chcete diskutovat off topic, tak doufam, ze admini zakroci, protoze tema je tenisové. Pokud nechcete diskutovat k tematu, tak si zaonete chat na facebooku. Snad admini zakroci. |
Breakpoint
![]() |
|
@BreakpointNic proti,ale zakládat to stejné téma co je na této stránce o 2 řádky níž mi přijde trochu divné![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
BreakpointTak jsi nám sdělil že :Že je to Tvůj nejoblíbenější turnaj Že máš kvuli časovému posunu problém ze sledováním Že si myslíš že někdo z našich bude v semifinále Že se moc těšíš Určitě užitečné a dobré info pro satelitní forum.Děkujeme |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@ JanHoraA koho budeš volit ty bahňáka a nebo ? |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@patTy sasku napsal jsem jen, ze je to muj nejoblibenejsi turnaj, zbytek je všeobecně zname, a ma to tak kaudy, kdo sleduje AO. Vcetne sledovani, vcetne sanci nasich. Jestli jsi utlacovany od manzelky, tak si ty podpantoglaku res sve konplexy s ni doma, a neprud na foru na netu, ty podpantofle |
Breakpoint
![]() |
|
BreakpointTak člověk ti napíše že jsou to dobré a přínosné informace pak ti ještě poděkuje a ty za odměnu pliveš hned zlo a nadávky tomu nerozumím. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
BreakpointNepochybuji o tom,že pat myslel svůj příspěvek upřímně vážně😊,a že tedy nemáš důvod ho nazývat šaškem.Vítej na Parabole! ..tenis je fajn.😊 |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
Australian Open 2019 (# 1073Nevíte kde jestli někde Kvitová-Rybáriková?Dík |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
KvitováZatím není ani v eurosport playeru |
chrdinka
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
@Tonda2na Eurosporte nikde!preto tuto stanicu už dlhodobo ignorujem...kedysi som eurosport mal zapaty skoro každy den! bolo tam vela športu,ktore ma zaujimalo...teraz??Biatlon,alpske lyžovanie a všetky zimne športy pozeram radšej na CT SPORT a Rtvs...z futbalu už nemaju nič...dokonca prišli aj o americku MLS ligu...a všetky športy su unich prerušovane velkym počtom reklám...vela krát sa stalo,že nestihli ukončit reklamu este pred začatím zápasu..proste skončila reklama,vrátili sa do vysielania a už to bolo 15:0...a najhoršie čo je,že CZ-SK eurosport riadi francuszka režia!im na FB môžeme zbytočne písat,že prečo teraz nevysielaju CESKO-SLOVENSKY zapas našich tenistiek?lebo tam ti odpišu,že oni zato nemôže..francuszka režia im toto vybrala...francuszku reziu vôbec nezaujima čo by chcel vidiet ceskoslovensky divák |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
chrdinkaKvitová v prvním setu 6:3 |
Tonda2
![]() |
|
Kvitováat už jde celý Eurosport do pr...... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
jožkonaprostý souhlas...co to koupili američani tak už to stojí za úplný kulový, zbytečný kanál.... |
FI711010
![]() |
|
@jožkoProjej jsem růzmné Eurosporty na různých družicích a skoro všude MURRAY a Federer.U něj je to už asi o ničem |
Tonda2
![]() |
|
@FI711010premna osobne už uplne zbytočny kanal..ja mám eurosport zapatý tak raz do mesiaca! ako som písal,kedysi som tam pozeraval hlavne zimné športy,ale chvalabohu sa CT SPORT a RTVS zobudili a už vysielaju Alpske lyžovanie,biatlon,skoky do dialky atd..všetko pozeram tam!na eurosporte sa už nedá nič pozerat,lebo každych 15 minut tam máš reklamu a ako som písal,vela krát sa nestihnu ani vrátiť včas do vysielania...a najhoršie je to,že celu tuto televiziu riadi francuszka režia...čo si oni vyberu to my musime pozerať..vôbec ich nezuajima čo by chcel pozerat československy divák |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
jožkopřesně, já už jsem to psal několikrát, že to je spíš reklamní kanál než sportovní...snad kromě AO tam již nic exkluzivního nevysílají, a když už je tam něco pro nás zajímavého tak to stejně zároveň vysílají i na ČTSport. Co se týče fotbalu tak nevysílají už vůbec nic...jsem zvědavý zda budou vysílat v létě alespoň Mistrovství Afriky, ale moc tomu nevěřím. Spíše to vydím na MS žen, které se hraje ve stejném termínu... |
FI711010
![]() |
|
@Tonda2Zkus Eurosport 360 HD 1-10 ... z balíku Sky.deAle nevím, zda ji tam dávali ... asi to je kopie playeru ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
ivo2001Zkoušel jsem.Nic.Komentátor na Eurosportu říkal.že ji nedávali nikde.Prý to kameraman asi zabalil dřív.![]() |
Tonda2
![]() |
|
RE: Australian Open 2019Pozeral som v noci tenis na platforme Movistar+.Vysielali to na kanáloch MultiDeporte 1-6,ale na obrazovke mi svietilo logo Eurosport 360.Škoda,že len v SD. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
Eurosport playerNa eurosport playeru se objevily záznamy ze všech kurtů za celý den, na stránkách ausopen.com pod položkou match schedule je uvedeno, že se hrálo na 1573 Aréně, ale záznam končí s koncem předposledního zápasu ( Ebden-Struff ), takže se toto utkání téměř určitě nenahrávalo, a nebo byla nějaká závada na technice |
chrdinka
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
![]() |