![]() |
|
Konec Freesat a přechod k DigiDobrý den všem příznivcům satelitního příjmu.Obracím se na vás s dotazem, zda má někdo obdobnou zkušenost a co mu bylo nabídnuto. Volali mi z Digi jako zákazníkovi Freesatu (nevím kde vzali číslo) s tím, že bude za chvíli Freesat končit a že než budu mít tmu, můžu využít jejich nabídku. Nabízejí minimálně 30% slevu na jakýkoliv balík z jejich nabídky, montáž a přijímač zdarma a na první 3 měsíce vše zdarma s plnou nabídkou včetně Digi sportů. Má někdo podobnou nabídku? |
vaschek
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 29 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiZdar, záleží, jak leží (tedy někdy),resp. jakou programovou skladbu preferuješ.I pokud nepreferuješ sporty (protože již patrně dávno,by jsi DIGI měl), vyčkej času , bude ho hafó (minimálně až po žních).Ještě Ti nabídnou i vyšší slevu,možná i zkrachují (pardón,dnes se tomu praví,že fůzují ,či jsou výhodně zakoupeni).Posléze se přejmenují,ale to je prý Rembrantding.![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiHlavně by mě zajímalo, kde loupežníci z Digi přišli na to, že budeš mít tmu.Zatím vůbec nic neřeš a nech to jak to máš. Digi má nejspíš obavy až Freesat převezme M7 a proto rychle někoho sehnat a upsat na 24 měsíců.![]() ![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@BOBSENPresne to si myslím aj ja![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiAno rozumné vyčkat.Už jen pro ty lži, které ti operátorka navykládala,bych to nedělal. Freesat nekončí jen jej koupila jiná společnost M7. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigifreeSAT je mrtvý. Nedá se to porovnat s Digi. To už je lepší Skylink. Mám Skylink Kombi a k tomu Digi Tv Sport plus. A jsem nad míru spokojen![]() ![]() ![]() Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Freesat v ČR končíSkylink koupil Freesat - https://www.novinky.cz/ekonomika/492685-provozovatel-skylinku-v-cesku-koupi-konkurencni-freesat.htmlTakže FreeSat končí. ![]() Podle mě je je třeba změnit lokál a čím dříve, tím lépe. Jinak hrozí, že už své peníze za předplatné třeba od nikoho neuvidím. Takže bych osobně do 30% slevy šla. |
valmal
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@vaschekto je divné, že ses tu zrovna nýčko zaregistroval s takovým příspěvkem, skoro vypadáš na digi agenta |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiA dealer digi zde....![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 654 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k Digikrabicový víno, tenisky od ťamanů a "jako" hd sporty od digi![]() ![]() ![]() |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiTa Digi neda pokoj. Lzi, keci a vymysli na jakehokoliv zakaznika budou zkouset![]() ![]() Odejit zakaznik muze dicky... ![]() Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
Konec Freesat a přechod k DigiDostal jsem zhruba stejnou nabídku,která ovšem skončila mojím upozorněním,že mám do konce října platnou smlouvu a bylo po nabídce. |
Rosici
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k Digipodle me freesat prejde na 23° takze si polepsis bohuzel ale take zdrazi !pokud chces sport bez k digi jinak je na vse casu dost a pozemak nebrat |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiNo, oni kdyz volaji nahaneci z freesatu tak to je take snuska lzi a nesmyslu. Ale kdo zna, muze se aspon pobavitJinak dnes je to jen o prebihani mezi jednotlivymi platformami, kde daji lepsi cenu/slevu, o nicem jinem to dnes neni. Kdyz nova nabidka vyhovuje, proc to nezkusit. Kdyz nevyhovuje, nechat byt, nejak to dopadne. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiCo bude digi vysílat...tankista po sezoně v PL končí a práva?..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 654 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiPodle jistého nařízení je ti operátor povinen sdělit zdroj osobních údajů, které získal a ty máš právo žádat o jejich výmaz. Odpověď z veřejných zdrojů je lživá a nedostačující. Veřejně dostupným údajem je jméno, příjmení a adresa. Telefon nikoliv. Pokud není ochoten sdělit požadovanou informaci je třeba ho upozornit o porušení nařízení a oznámení na jistý ÚřaT. :))))VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiLaďa a jeho agenti v akci...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k Digiupřesnění - zelení agenti![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
kristian1a proč pozemák nebrat?To mi vysvětli.Já mám pozemák na 5 zařízeních a satelit jako doplněk to co mi v pozemáku chybí a stačí to bohatě čumět na reklamy mě nebaví tak radši jdu ven s manželkou a psem a večer místo tv na to radši skočíme a tv k tomu nepotřebuju. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiDigi chce asi nahnat nové zákazníky a využít nejistotu současných zákazníku freeSATU. Skylink chce mít taky placenou pozemní televizi, asi něco jako Plustelka na Slovensku? |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
@drobečekProč ho nelákali na Láda UHD?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
kanonUžasnej příspěvek....Tady je vlákno o přechodu od Freesatu a případné pomoci. A ty nám tu sděluješ že na tv moc nekoukáš pozemák máš na 5 tv rád chodiš na procházky a večer jdeš soulož--it s manželkou To je uroven a koho to zajímá? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
Děkujipřispěvateli Rosici za příspěvek na můj dotaz.Právě že mně končí smlouva už v létě a na můj argument, že musím ještě půl roku platit mi bylo sděleno, že těch 20% za Medium balík za 199 Kč měsíčně, což je 240 Kč celkem za odstoupení od Freesatu mi kompenzují vyšší slevou než 30%. I tak bych těch pár korun stejně zacvakal a odešel. Digi jsem zvažoval už dřív kvůli kvalitě a viděl jsem navíc jejich internetovou Tv a to je bomba. Takže na to kývnu. |
vaschek
![]() |
|
Konec Freesat a přechod k DigiPro vaschkaV mém případě o nějaké kompenzaci teda nepadlo ani slovo,jak jsem se zmínil o délce smlouvy,telefonát byl ukončen. |
Rosici
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiDigi je bomba přímo časovaná, hlavně když se klient upíše a pak mu to nechodí a Digi vše hází na všechny kolem, jenom u sebe chybu nevidí. Takže nebrat a v pohodě zůstat u freesatu, který normálně funguje dál. Přičemž změna vlastníka je naprosto nepodstatná, ostatně Digi také kdysi měnilo vlastníka a nikdo to neřešil, nedávno změnila vlastníka kabelovka UPC a také to nikoho nezajímá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RosiciAsi záleží na tom v jakém kontextu byl hovor vedený. Já od počátku nebyl proti vyslechnout si nabídku a dobře jsem udělal.Zítra mi mají volat a půjdu do toho. U nás v klubu má provozovatel internetovou tv od Digi od Olympiády v Soči a díky tomu že se můžeš dívat týden zpětně na co chceš mě to jednoznačně dostalo, to na satelitu nejde. Ani jednou žádný výpadek, při přehrávání a posouvání programů přes reklamy všechno reaguje rychle. Internet mám stomegabit takže už se těším. |
vaschek
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
![]() |