Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Konec Freesat a přechod k Digi

Dobrý den všem příznivcům satelitního příjmu.
Obracím se na vás s dotazem, zda má někdo obdobnou zkušenost a co mu bylo nabídnuto.
Volali mi z Digi jako zákazníkovi Freesatu (nevím kde vzali číslo) s tím, že bude za chvíli Freesat končit a že než budu mít tmu, můžu využít jejich nabídku.
Nabízejí minimálně 30% slevu na jakýkoliv balík z jejich nabídky, montáž a přijímač zdarma a na první 3 měsíce vše zdarma s plnou nabídkou včetně Digi sportů.
Má někdo podobnou nabídku?

vaschek
Registrace: 1/2019
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78
Odpověď v diskusním vlákně

@PoldaS

Tazatel je evidentě momentálně pod vlivem emocí. ;) Až přijde brzo první výpadek ono to přejde.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Konec Freesat a přechod k Digi

ČT Sport je obrazově jedna katastrofa. Nova Sport daleko horší, než na Skylinku. Sport TV dobrý. Arena Sport 2 v SD humus. Golf Channel hrůza. Digisport 1 hrůza. Ostatní Digisporty OK. Ovládání toho Arris šrotu děs.Smlouva mě končí v srpnu a nikdy více.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Mercedes

se bohužel obrazově ani náhodou nekoná ani u jednoho našeho provajdra. :-/ Trochu přijatelná střední třída je kabel UPC,ale medák to rozhodně není.

hobo

Polda

Prosím vás docela mě zaujal váš příspěvek že je polovina programů sdílená. Co a jak je sdílené tomu nerozumím?

vaschek

máme tu agenty skylinku a včil už aj digi..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

@PoldaS

No tak jsme doma i z mercedesem v garáži. :laughing:

hobo

Ostrý obraz který praští do očí... a sakra, Laďa asi spustil UHD 4K :O :laughing:
Ten Vaschek, to je nový místní komik ?

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček

Tak jsme se konečně toho UHD 4K dočkali. :laughing: Je vidět,že Láda nemluvil do větru. :laughing:

hobo

@pierrepetr

samšunt rozhodne ne !
je to panasonic 55fx780e
jako nouzova zaloha pouze na CT mozna ale jinak ani nahodou

kristian1
Registrace: 7/2016

@Antoš

a ty mas digi přes net nebo přes sat ?
zajima me prave ta obrazova kvalita,mel jsem to na zkousku přes net a tam to nejede ani v HD,maznuty jako (nevhodné slovo), ale jinak bych chtěl k digi prejit kvůli digisportum nic jiného me tam nelaka,
nemluvi z tebe pouha zavist skylinkare ?
dokazes mi nezaujate odpovědět co se tyka tee obrazove koukatelnosti ?

kristian1
Registrace: 7/2016

Digi mám přes internet, balíček Sport. Mám to v podpisu i s TV,na které to sleduji. Závist skylinkare nevím co je. Já nemám zapotřebí něco špinit, když je to dobré,tak je to dobré. Když špatné,tak špatné.Na Digisport 1 byl obraz špatný vždy, i když tam dávali Anglickou ligu.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

Obrazová kvalita

Já vám pánové nevím, měl jsem možnost vidět internetovou TV od Digi dříve u kamaráda a tam mě právě zaujala ta kvalita obrazu, která byla ve srovnání s Freesatem který jsem měl o level výš.
Teď mám int Tv doma druhý den a HD programy fakt dobrý, SD pochopitelně horší, to ale jsou všude.
Takže vážně nevím, co jak máte zapojené, že máte obraz podle vás špatný.

vaschek

@Antoš

pravda pravda o tom DS1HD.Já byl za neustálou kritiku od počátku vysílání PL na tomto programu ve kvalitě dopočítaného obrazu z SD trvale odstraněn z jejich ksichtbuku.Debaty se slečnou co tam tehdy odpovídala to tedy z její strany byla jedna perla za druhou. ;)

hobo

@hobo

Tak nějak, kámo. To byly debaty...

bretah
Registrace: 9/2012

@vaschek

A jak by to asi měli zapojené,aby měli obraz horší?Nechápu. ;) Připojení přes HDMI a co dál?

hobo

@hobo

To taky nechápu. Jedině snad pomalý internet, pak prý klesá kvalita.

vaschek

@vaschek

Ale kdo má pomalý internet tak si to přeci neobjedná nebo pan technik si to pustí a měl by konstatovat bohužel ne. ;) Ale stížností zákazníku,kteří mají internet třeba 100 mega, nebo i podstatně více, na výpadky služby nejsou vubec vyjímkou.

hobo

@hobo

Tak jasně, že se šnečím internetem to nemá cenu objednávat. Ale bohužel i extra rychlý net může být stejný problém jako pomalý.

vaschek

to hobo: vypadky muzu na moji pomale lince (300Mbps) na optice potvrdit s verejnou IP. To me rikali na DIGITV, ze jim sluzba funguje bez problemu. Jsem se jim vysmal. Za 14dni otestovani cca 5-9x. Po tydnu jsem to prestal pocitat a sluzbu vratil...

to vaschek: praktiky DIGITV jsou diky internetu dostupne. Staci si precist par diskuzi. Pokud nepotrebujes kopalisty kombinace SK+FR je nejidealnejsi varianta, hlavne cena vykon ... :lookaround: :lookaround: :8)

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU

to all: nepripadavam to, ze vaschek=JanHora(a ostatni)??? :8) :lookaround: :8)

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU

@vaschek

A ten extra rychlý má jaký problém?V době výpadku DIGI vše ostatní na něm jede,HBOGO,HorizonGO, UHD 4K z netu atd.atd. ;)

hobo

JIKARU@ Asi už to nemohl těch cca 5 dní vydržet do návratu z tropů, tak šup nová registračka :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

No to už

by bylo asi sedmé jeho já. :laughing:

hobo

Já nepíšu,že je to všechno špatné.Jsou programy s obrazem výborným a s obrazem špatným.Prostě kvalita je rozdílná.Internet mám kolem 20 Mbps.to ten Freesat musel vypadat,když toto je o level výš :bigeyes:

Antoš

@Antoš

Antoši, používáte přijímač Aris? Protože jak mi řekl technik Digi, tak hodně problémů s nekvalitou bývá u int Tv proto, že si to lidi nechají poslat domu že si to nainstalují sami. A pak si v nastavení obrazu Arise nezmění default 576i na 1080/xxl a to je fakt hrůza jak jsem viděl.

vaschek
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra