![]() |
|
Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzJá se snad půjdu ožrat. Konečně Baník v HD ?![]() |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzBanik pičo...![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzjá myslel, že HD přeskočí a půjdou rovnou do 4K![]() |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE:Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzBudou půjčovat i do Brna?..![]() |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
@radbartoPrý jo. Info z Moravskoslezského deníku. |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzNeni možná.... Zpráva měsíce.![]() ![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
superpozdě ale přecezgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@radbartohttps://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/obrazem-ostravske-studio-ct-ma-hd-prenosovy-vuz-20190116.htmlmají obhospodařovat celou Moravu a Slezsko zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzŠkoda že opravdu nekoupili už 4k přenosák mohli spustit čt sport 4k to by byla paráda že?pak koupit nějaký práva a bylo by to super. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzTen přenosák snad nebyl primárně koupen pro 22 nagelovaných komediantů, co se válí po zemi...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzVčera hokej z Třince taky byl v HD a taky jsem nevěřil vlastním očím.Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzParáda!![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 050 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzTo je konečně dobrá zpráva.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzZřejmě díky tomu, že Moravec už nedělá svoji nedělní šou na žižkovském vysílači a Fokus VM všemožně jinde, tak nebude taková potřeba HD přenosáku v Praze pro něj, tak se další koupil do Ostravy.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzKupovat nový přenosový vůz v HD si myslím, že už nemá ekonomický smysl. Leda že by ČT v dlouhodobém horizontu nepočítala s UHD. Možná taky je koupila levně od jiné tv která se jich zbavuje. Zase na druhou stranu co by ČT v UHD vysílala. 25x opakovaný seriály? Nebo 20ti minutový magazíny? To se asi fakt nevyplatí.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckEkonomický nebo technologický smysl? Taliáni mají asi všecho nej, jenom v zadlužení jsou v EU za Řeckem. A to se fakt vyplatí. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007Když není argument, tak se kope do Itálie. No jo, mindráky. Přitom o Itálii jsem nenapsal ani slovo.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@RAFI007A mimochodem, i přes enormní extrémní a strašné zadlužení, je Itálie stále 7 největší ekonomikou světa, třetí EU a HDP na úrovni Kanady nebo Velké Británie. Tak já bych to nechal jak to je. Může být hůř. Pěkný den.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzA už vrátila itálie 143 tun zlata a stříbra do Afriky....![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 654 |
![]() |
|
@franckNevím proč je potřeba kopnout si do Čt? ,z mého pohledu je dobře že koupili další přenosový HD vůz,hlavně kvůli přenosům že sportu ,proč by měli řešit UHD ? ,je to nesmysl ,většině lidí stačí HD .Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
franckTak ono takové nepřímé rýpnutí si do ČT,že asi nemá finance na drahý UHD přenosový vůz,a tak spíše za pár babek koupí jen HD,tam je z tvého komentu cítit.Jistě,velké tv společnosti už HD techniku dávno mají,některé i UHD...a RAI není vyjímkou.To jsi nám asi chtěl francku říct,že?😊 |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@AnubisAle já přece nekopu do ČT, pouze jsem napsal, že v roce 2019 kdy se už naplno rozbíhá UHD nemá z mého pohledu ekonomický smysl pořizovat nový HD přenosový vůz. A dodal, jsem, že asi je to tím, že ČT nepočítá v dlouhodobém horizontu s UHD.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@sigurNe, to jsem napsat opravdu nechtěl. Nepsal jsem ani o Itálii ani o Rai ani jiné zemi. A prosím, zbavte se těch pocitů méněcennosti.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckV pohodě,já pocit méněcennosti nemám.😊HD mi plně ke spokojenosti stačí a jsem rád,že ho ČT konečně má. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůzNaplno se rozbíhá televizní vysílání v UHD? A kde proboha? Možná v Japonsku. Tady je někdo zase úplně mimo realitu. Nehledě na to, že UHD je v televizním vysílání nesmysl jak technický, tak samozřejmě ekonomický a všechno je akorát dílem výrobců televizorů, kterým když pohasínaly kšefty s HD panely, tak rychle přispěchali s něčím novým (UHD panely) a ovečky zase cinkají a kupují jak o život. UHD má význam tak do kina na obří plátna, ale ne domů na úhlopříčky cca 50", což je nejprodávanější segment.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Poldasno evidentně jsi ještě žádné UHD vysílání neviděl, možná tak na HD televizi...Rozdíl na OLED 55 mezi stejným programem v HD a UHD je tedy znát na první pohled (zejména sport live). Zrovna minulý týden jsem to porovnával na Canal+ HD a Canal+4K při Tottenham - MU. |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |