![]() |
|
Hledám jednoduchý satelitní přijímačFerguson Ariva 200 mi odešla do věčných lovišť.Poraďte něco jednoduchého a přitom spolehlivého. Nebudu používat žádnou kartu. Mám spolehlivou kabelovou televizi. A k tomu satelitní parabolu 120 cm s motorem, hlavně na 28, 19 a 13 st. Takže neřeším problém s různými kartami a čtečkami. Budu to používat pouze občas takže pokud možno levné. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačKeďže to budeš jednoznačne používať na šarika,tak nejaké Amiko,alebo Cryptobox. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@evidpoužívam Amiko 8265+ a maximalna spokojnosť,jednoduchy stb pre jednoducheho uživatela.cena cca 50eur.čo sa tyka obrazu, tak podla mojho nazoru dosť slušny.ak ti nebude prekažať, že ma citacku kariet a CI slot, kedže sa nechystaš pouzivať žiadnu kartu. |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
Amiko 8265+mohu doporučit stejné,na motání s motorem stačí amiko mini SE,mikro SE |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačLevní stb, jako levní?!Ja by som na tvojom mieste, keďže používaš parabolu aj z motorom, t.j. Aj príjem značného množstva fta programov, uvažoval a bral na zreteľ ešte jeden fakt. A to je počet takýchto programov! Ono, totižto tieto low-end stb majú tú kapacitu obmedzenú na (v priemere) okolo 6000 programov. Bude ti takáto kapacita stačiť? VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačSamozrejme tou "kapacitou" som myslel pamäť na programy u stb.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
@evidteraz sa uz da kupit iNEOS ZX4 pod 50,-eur...Svojimi schopnostanmi tento lacny jednoduchy uzavrety linux, predbieha vsetky nelinux masinky. Na ovladanie je nenarocny a zvlada v OSCAME a THCAME otvorit mnoho zaujimavych veci, ak odhliadnem od bajecnej moznosti prijmu MIS a T2-MI ktore zvlada bez zlozitych nastaveni...Jednoducho kto kupi tento maly zazrak, neprohloupi.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@evidPokud jsi byl spokojen s Arivou, tak kup Arivu 4K, stojí necelé dva litry |
HB1423
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
v ziadnompripade nekupuj arivu 4K evid, ak niesi priaznivec androidu...Nakolko Arivu 4K som kedysi davno kupil a jednoducha masinka to vobec nieje. Nedoporucujem...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31aha, já myslel že to prostředí je stejné jako u starších Ariv, ono je to na Androidu? |
HB1423
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@bohus31iNEOS ZX4 má svoje čaro, hlavne to T2-MI v C-pásme, ale treba dávať pozor, že nevie DD+, čo je podľa mňa teraz veľký trend. Veľa staníc na tento formát zvuku prechádza. |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
@HB1423jednoducho napisane, Ariva 200HD vs. Ariva 4K UHD maju spolocne tak akurat pomenovanie Ariva....ARIVA 200HD: https://www.parabola.cz/album/foto-1270/ ARIVA 4K UHD: https://www.parabola.cz/album/foto-847/ ![]() ![]() Popis fotografií: [1] CBC sport HD_46E [2] Fun Box 4K - Ariva 4K Combo Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačten ineos je s motorom dobra volba |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
@medecal64ok, tema je vsak o inom...Nakolko zadavatel temy nema zaujem o C_band. T2-MI v Ku_band: https://www.parabola.cz/album/foto-1334/![]() Popis fotografií: [1] 5E_Pershyj_T2-MI Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Veď to práve píšem a písanému slovu rozumiem veľmi dobre, ver mi. Tento prijímač sa dá dobre využiť v C-pásme, ale v Ku má veľkú vadu v tom, že nespracuje zvuk v DD+. A to nielen vo francúzskom multistreame. Takže ja som plne v téme. Zadávateľ Multistream, navyše, ani nechce, čo je ďalšie plus tohto prijímača, ktoré však on nevyužije. Takže, čo ten prijímač ponúka bez T2-MI a Multistreamu navyše? |
medecal64
![]() |
|
@evidNení nad lehce srozumitelné Menu Ariv. Já to plně chápu, mám i Amiko 8265+ a dost jsem se při jeho zprovozňování navztekal...Proto doporučuji Arivu 203 (za asi 1.790,- Kč), nebo Arivu 254 Combo (za asi 2090,- Kč) - to jsou ceny na TV digitalně, jinde možná budou i nižší... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
@medecal64navyse? precitaj aj medzi riadkami:https://www.parabola.cz/clanky/6255/ineos-zx4-maly-a-sikovny-satelitni-prijimac-s-prijmem-multistreamu-a-t2-mi/ Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačAriva 203 má také tu výhodu, že pro ni je k mání i kompletní seting na 50 družic od lososa...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
Hledám jednoduchý satelitní přijímačJa tú recenziu poznám. Nehovorím, že je to špatný prijímač, ale vie len HEVC, 4K asi nie, však? Že vie 16APSK a 32APSK môže byť evidovi jedno, KODI dokáže tiež spústa prijímačov. Osobne si myslím to, čo Děda Petr, nech ide do niečoho, čo pozná, len nech je to novšia verzia a má to trochu náskok pre budúcnosť. A to je práve 4K a DD+. Ale ešte raz opakuje, iNeos je dobrý prijímač, ale nie pre evida. A dodávam, že je to len môj názor, ja osobne som nikdy nekupoval prijímač, aby bol, čo najlacnejší, ale aby mal pokiaľ možno toho v sebe čo najviac, lebo vývoj ide rýchlo, a tieto stroje, ak nie sú využívané povedzme na jednu, dve platformy, morálne zastarávajú. Ja som vždy parabolou točil a mal som snahu chytiť aj veci, ktoré bežne prijímať nešli. Neviem, čo evid prijíma na 28, 19 a 13E ale tam sú platformy, ktoré zaručene časom doznajú technických vylepšení, tak aby bol evid pripravený. Je len toľko. |
medecal64
![]() |
|
pisemiba a len z vlastnej praktickej skusenosti, nakolko mam doma vyssie spominane Arivy, Amika...Ked tieto NELINUX masinky porovnam trebars s jednoduchym uzavretym LINUXOM iNEOS ZX4, tak suverene funkcne, OBRAZOVO aj vykonovo ma iNEOS ZX4 jednoznacne navrch...Nedavno som nahral kvoli tzv. kvalite obrazu, akysi fragment vysielania: https://www.youtube.com/watch?v=1dcGInmAqWw Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Na uzavretom Linuxe si rozlomil PowerVu? Aj s upgrade kľúčov? |
medecal64
![]() |
|
@medecal64..vsak ty si clanok od ing. Š.......... vobec necital medzi riadkami!Polopate iNEOS ZX4 zvlada AutoUpdate..................................... a nielen to.............................................................. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačJá bych jako nejlevnější variantu pro zadané účely zvolil zase Arivu. Stejná grafika a ovládání - klidně i A 103 nebo novou A 154. A funguje i jako internetové rádio. Za nedlouho budu aktualizovat webrádia - takže jen mít připojení na net. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
Pošlu Ti Gosat 7060plně funkční HD přijímač za 500,- Kč. V obchodě stojí okolo 3000,-Kč.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačcryptobox 7xx, umi i multistream a udajne i dd+ |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
To bohus31Ineos ZX4 používám cca rok na c pásmo jsem naprosto spokojen, jednoduchá obsluha, blindscan a hlavně bez problémů příjem multistreamů a to i v T2 Mi. Jen se mě nedaří rozchodit streamování do PC kvůli screenshotům... někdo ví jak na to ?Ku pásmo:Gibertini OP 150,Inverto Black Pro 0,2dB,NJR 2843S, Octagon SF4008,SF8008 30 W-76,5E, C pásmo: Mash 300cm 76,5E-11W Chaparall polarotor, C-band LNB:NJR NJS 8486U,Norsat 3420 PLL,Titanium satellite ASC1 actuator,Ineos ZX4.
|
Jirka sat
Registrace: 1/2004 Příspěvků: 124 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |