Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2 tv Sport pack

Zdravím všechny, poprosím o radu jde o2 sport pack sledovat také na stb nebou pouze v prohlížeči na pc? Pokud ano potřebuji jen ten jejích stb za ty dva tisíce jak nabízejí?
Díky ze reakce

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116
Odpověď v diskusním vlákně

@HB1423

Jsi nejaky rozvasneny :laughing: priste bys nemusel dat tolik vykřičníku pane podnikateli :)) Ok, zakonci to tim, ze lide jsou line hov.da :laughing: Je nas tu sest miliard, dej nas vsechny do jednoho pytle :))) Jeste, ze mam sefa s myslenim, ktereho nedosahujes, opet jsem si potvrdil, ze dneska takového najit, je stejne, jako jit hledat do vlady poctivce

Sportik
Registrace: 1/2019

@Sportik

Ano, lide v Cesku jsou lina hov*da. Z me strany vse

HB1423

@HB1423

Jj :))) tak si vyjed treba na zapad, kdyz tak vidis spolecnost zeme, ktera ti dala prilezitost podnikat :) Chtel bych videt, jak s takovym myslenim davas ukrajincum 30k :laughing: Zvlast, kdyz jsi se tu tak pochválil, co vsechno mas, a jak jezdis na dovolene. Ja myslel, ze lidi s tvim myslenim vždycky meli, a zcela jiste vždycky budou mit mindset: PRVNI JA. Diky za pohadky z vecernicku :D

Sportik

RE: O2 tv Sport pack

Ještě k sport packu tam je ta cena (199) pouze za jejich cca 3 programy. A O2 nemá příjmy jen za poskytování TV (jako třeba Skylink), ale jako telekomunikační operátor i z dalších služeb. Může třeba sport i trochu "zadotovat". Ovšem má hlavní lákadlo v podobě fotbalu - LM a naší ligu. Pokud tedy bude počet předplatitelů narůstat, může časem cenu i mírně zvýšit.

vlah
Registrace: 9/2017

@Sportik

Chces rict, ze mit doma auto, dum a jezdit na 2 dovolene rocne je neco neobvykleho? Sorry, ale tohle neni ani obrazek stredni tridy nybrz standard u lidi meho veku kteri jsou 20 let produktivni... to za prve... za druhe, nerikal jsem ze davam Ukrajincum 30, rekl jsme ze Ukrajinci tech 30 maji. Coz je fakt.

P.S.: Ale az se naucis spisovne cesky, mozna na "tvim" vyplatnim listku bude taky vice, zdar :laughing: :laughing: :laughing:

HB1423

Vzhledem k tomu ze LM a nase Kapr liga jsou (trebaze by mnozi nesouhlasili) bezkonkurencne dve nejsledovanejsi fotbalove souteze u nas, je cena adekvatni.

HB1423

Měl bych dotaz na normálně odpovídající.Jde vám u O2 Sport Packu na nových tv Samsung v prohlížeči zvuk? Mě jde pouze v prohlížeči na PC.Jedná se o OTT.Chápu,že kombinace Samsung tv a Sport pack není až tak častá.

jerzy
Registrace: 7/2008

@Sportik

Ať koupí PL a klidně zdraží. :)))

mattes
Registrace: 7/2018

@mattes

od nové sezony by neměla být žádná exluzivita na PL,tak se to v tuto chvíli jeví jako nejpravděpodobnější varianta.

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

Super, to jsem nevěděl :))

mattes

@mattes

ale na 100% jisté to ještě není,ale je to fakt velmi reálné.A myslím že to hodně lidí uvítá R^

dawis77

@HB1423

To co píšeš platí pro Prahu, ta se vymyká celé ČR. U nás na SM to je za úplně jiné prachy. A nemůžou všichni do Prahy. Souhlasím, že voják se stará, voják má, ale i když se staráš na SM, nedosáhneš toho co v Praze.

mattes

@HB1423

Jinak o2 TV sort mám a cena je velmi dobrá. Jak jsem psal, když přidají PL ať klidně zdraží. A teď se jdu dívat, jak porazíme Spartu. Sportu zdar ;)

mattes

@dawis77

Jak říkají sportovci, no tak určitě :laughing:

mattes

@mattes

přesně tak :)))

dawis77

PL v Rusku

od nové sezóny údajně koupila společnost Rambler...

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Canal+ contacts Premier League to request French rights offload...

The chairmen of the 20 top-flight clubs are to be briefed next week that most 2019-22 overseas deals have been finalised, and a 20 to 30 per cent overall increase in their value is expected. That should make up for a drop in income from domestic rights deals and see the £9 billion figure reached.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

PL práva ČR/Slovensko

stále ve vlastnictví IMG agency, zatím ani náznak o prodeji jako posledně, kdy již 8. února bylo jasno.

bretah

co vím tak dřív jak duben/květen rozhodnutí nepadne.

dawis77

@bretah

IMG Agency ty práva koupili teprve před 2 měsíci..

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

A od té doby je prodali pouze .....Bosnian
Serbian Montenegrin Croatian Macedonian Slovenian......Sport Klub

habr

dawis

Co já vím, tak je investor, který chce aby PL pokračovala na Digi...info ze Slovenska

jean55
Registrace: 11/2018

Ano, a zatím za plus mínus podobnou částku jako posledně.

bretah

jean55

doufám, že PL dále zůstane na PL. momentální fotbalová nabídka na DIGI naprosto bezkonkurenční

FI711010
Registrace: 6/2008

@jean55

to je možné,ale já mám info že by už neměla být exkluzivně na digisportech a u jednoho operátora...

dawis77
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra