![]() |
|
Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli sportuAhoj všem, mám Skylink s dodatečnou kartou, kterou jsem pořídil rodičům (tarif Kombi) a kvůli sportovním kanálům bych rád přešel ke kombinaci O2 a Digi TV. Představuji si to tak, že si pořídím základní tarif Digi s přidáním sportovních kanálů a k tomu si budu platit u O2 každý měsíc SportPack. V obou případech budu mít svoje přijímače. U O2 si koupím jejich set-top-box a pro Digi mám svůj s CI slotem pro CA modul. A měl bych k tomu na vás pár dotazů.1.Podle toho, co jsem zde vyčetl by měl Sport Pack od O2 fungovat se set-top-boxem na televizi. Je to opravdu tak? Na prodejně mi totiž řekli, že je to jen pro PC, tablet nebo telefon. 2.Na Digi mi řekli, že nastavení paraboly je stejné jako u Skylinku, takže s ní nebudu muset hýbat. Řekli mi to správně? Jde mi o to, abych neměl problém s tím, že mi bude parabola mířit třeba na strom. 3.Potřebuji základní satelitní kanály zachovat i u rodičů. A k tomu mi na Digi řekli, že u nich je to tak, že si na tu jednu smlouvu na 24 měsíců koupím 2 CA moduly a pokud mám dva přijímače s CI sloty, tak ty programy můžu za ten jeden paušál na obou televizích současně sledovat. Potvrdíte mi to? 4.Je to vůbec celkově dobrý nápad? Nemáte pocit, že by v tom někde mohl být problém? Namátkou jsem narazil třeba na to, že Digi se nechová zrovna přívětivě, zejména v souvislosti s vracením přijímačů. Tomu bych se já měl ale vyhnout, protože si ho od nich nebudu půjčovat. Nevím, jestli by třeba nemá někdo z těch dvou nových subjektů horší přenosy apod. Je to taková velká rošáda a nerad bych proto něco nepodchytil. Přece jen jsem asi 12 let u Skylinku, takže s ostatními nemám zkušenosti. Moc děkuji předem za vaše podněty. Michal |
Majkl315
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...zajimava mixomatoza-digi je na Intelsatu a Skylink na Astra3 takze jina druzice. dva CA moduly dve platby za pronajem modulu. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...Digi jede na 0,8w,Skylink na 23,5 takže dokoupit parabolu,stb od O2 jede i na TV(Sport Pack).Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jackinonemusí dokupovat další parabolu, stačí tu jednu vyměnit za jinou, která zvládne pozice 0,8 až 23,5 na šilhačku. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...Hora má ban a zase nějaký složitě komplikovaný dotaz na Sport.![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...Ne, nepochopim tohle snad nikdy. Jak muzou dostavat lidi vyplatu za neco, o cem vi evidentne kulove! Myslim bod c. 1. Kdyz ti na znackove prodejne reknou takovy bullshit, ze to nejde na stb, tak by meli dostat zrovna padaka sakra!![]() |
Pavka
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
@jackinoVykašli se na ně, oba jsou jen klony nějakejch vybanovanejch userůMajkl315 Registrace: 2/2019 a Pavka Registrace: 2/2019 Příspěvků: 3 ![]() ![]() ![]() |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...Mozno len Hora povysil na cistu schizu ?![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...Sežeň si psa šarika a máš vše a neřeš ptákoviny.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@WarderTo už je něco víc než čistá schíza.To je zralé na vypolstrovanou místnost s dírkou na ešus.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...Pan Hora strikes again![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 050 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...Tak tohle jsem opravdu nečekal. Myslel jsem si, že není ostuda se zeptat. Místo toho mám pocit, že půlce z vás nerozumím a druhá půlka mě uráží. Býval bych čekal, že reagovat budou ti, kteří mi chtějí poradit. Ale to je asi můj problém.Já zareaguji jen na dvě věci. kristian1 píše o platbě za pronájem dvou CA modulů, já píšu, že mám v plánu si je koupit. Tak to jsem nepochopil. A pro hogofogo11. Chtěl jsem se poradit ohledně mého problému. Měl jsem pocit, že na tomto fóru by to mohlo jít. V podmínkách tohoto fóra je, že musím mít registraci. A tak jsem se zaregistroval. Je to opravdu tak divné? Děkuji jackinovi a kolenáčovi za alespoň dílčí radu. |
Majkl315
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
@hogofogo11Ja nejsem zadny klon. Mozna ze schizofrenii mas sam |
Pavka
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
@Majkl315Moduly nelze koupit, musíš si je od nich vzít do pronájmu, takovej malej ojebeček. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
BobsenModuly si můžeš od Digi samozřejmě koupit, cena za jeden je tisíc korun, takže i na dvě tv budeš platit jednu cenu, čili 299 základ +sport 149 Kč |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
MajkleMně už chybí jenom to vykání, s tím tykáním je to takové "divné"...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli...od digi tv jsem loni odešel po dlouhých letech z důvodu navýšení ceny a zrušení sport 1 a 2 , jejich nabídka pro mne už není zajímavá ...pořídil jsem si O2 tv a další sportovní přenosy sleduji na tipsportu - hokej - a jsem spokojen |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
TunerDigi cz ve své nabídce v základu sport 1 a 2 poskytuje, jen nejsou uvedeny v nabídce, jelikož se vede soudní spor s AMC network, smlouva by měla být platná do konce roku |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
majkl315dej mail poradím co s tímUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
Odpovědi Majkl3151.Ano Sport pack Ti bude fungovat z jejich boxem na TV a zároven mužeš sledovat i na PC.2.Parabolu bude nutno přetočit tedy s ní "hýbat"..Blondýna na info lince Ti řekla kravi-nu protože už je myšlenkama večer na diskotéce.A možná ani neví co parabola je. 3.Ano potvrzuji 4.Ano je to výborný nápad.Pokud sleduješ hlavně sport není co řešit.U Skylinku Tě už nic dobrého nepotká a o atraktivní sport tam nezavadíš. Digi se chová normálně přívětivě jako všichni.Pokud nešpekuluješ a nehledáš píčo-vinky. Objednáš, uzavřeš smlouvu a koukáš.Pokud budeš končit dáš výpověd přestaneš koukat a platit.Jednoduché.Žádný bubák a čert Tě honit nebude... Rošáda to velká není v životě jsou složitější a horší věci. Zdar. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
kanon69Vůbec nechci moralizovat co píšeš za blbo-sti.A hlavně uvědomuješ si a napadlo Tě že nebýt lidí co vymýšlí ptákoviny a chtějí si oficiálně předplatit službu at už u nás nebo v evropě. Tak vlastně přispívají na toho "psa šarika"? Protože kdyby chtěli všichni !! šarikovat tak jak doporučuješ si to obstarat a nehledat ptákoviny..Tak by ty oficiální poskytovatelé pokrachovali a "šarikovat" bys už neměl co a bylo by po ptákách... To už si nikdo neuvědomuje |
pat
![]() |
|
@pat![]() ![]() ![]() Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
pat a habrmáte pravdu to já vím a uvědomuju si to ale takhle to zatím funguje a zatím to jde až to nepůjde půjde zase něco jinýho tv neřeším je mi jedno co kde dávají když je nálada a je tam něco zajímavýho tak se na ni kuknu jako uspávací prostředek je to skvělá věc ta tv ale jinak ztráta času pokud má člověk jiný záliby a koníčky tv k životu nepotřebuje já jsem spíš rádiový a muzikový tak jen tak.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
@patJenom pro zajímavost na dvou zařízeních najednou ten sport pack jede i když máš internet od O2?Já mám int.od UPC a jede to na čtyřech.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
hoboJo internet 02 a jede to na boxu i PC více zařízení jsem nezkoumal. |
pat
![]() |
|
kanon69OK v pořádku Tvoje volba je mi to jedno.Jak jsem psal nemám právo moralizovat.Spíš mě zarazilo že někdo se tu dotazuje na možnosti oficiálního a poctivého předplatného a Ty od mu odpovíš at nedělá ptákoviny !!! a pořídí si psa šarika... To je jako by se např.někdo ptal kde je Kaufland že si potřebuje koupit máslo a já mu odpověděl at nedělá ptákoviny a jde si ho čmajznout za roh do sámošky.. Jinač hlavně zdavíčko ![]() |
pat
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |