, sekce: Technika |
|
Satelit HUMAX HDCI-2000, sběrný dvůr?Používám několik roků TV SONY KDL-40EX706 se satelitním tunerem místo mého původního satelitního přijímače HUMAX.Je tento odložený, plně funkční satelitní přijímač HUMAX HDCI-2000, už jen do sběrného dvora? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
|
|
@Standa3Vyhazovat zatím není třeba, vysílá se až na výjimky (Eut16E) stále v h.264/MPEG-4, DVB-S2. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 854 |
|
|
@WarpikJá vím, že je to byl na svou dobu, a v současnosti stále je špičkový přijímač, který je pořád plně použitelný pro dnešní satelitní příjem. Jenže mi doma leží a já už jej určitě nepoužiji. Neočekávám, že by o něj někdo projevil vážný zájem.Tady je jeho recenze zde na Parabole. V přijímači je poslední nejnovější firmware. https://www.parabola.cz/clanky/2364/humax-hdci-2000-satelitni-hdtv-set-top-box/ |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
|
|
RE: Satelit HUMAX HDCI-2000, sběrný dvůr?Jestli ta otázka je ve skutečnosti:Dá se prodat přijímač HUMAX HDCI-2000? Je odpověď: asi ano, zkus to třeba v místním bazaru. Pár stokorun možná od někoho dostaneš. Problém může být CI slot, který zdá se - není CI+. Což maličko limituje budoucnost. Výše jsou jen nepodstatné poznámky - přijímače tohoto typu se mi nikdy do ruky nedostaly, protože na méle míjí můj svět. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
|
|
RE: Satelit HUMAX HDCI-2000, sběrný dvůr?Pár stovek za 13 let starou mršinu? To by si mohl ještě blahopřát, kdyby našel nějakýho vola, co bude ochoten ty prachy za to dátKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: Satelit HUMAX HDCI-2000, sběrný dvůr?pár stovek jsou přesně 2 stovky :) to zase takova vol.ovina není :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|