Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

přeladění Skylink = zhoršení obrazové kvality

Tak jsem se naštval, když porovnám obraz na nových a starých TP, dal jsem si práci a udělal sérii vždy 3 paralelních čas. identických 10min nahrávek kompletního TS z násl. 4 programů (ze 4 různých finálních TP). Velikost 3 nahrávek z každého programu jsem zprůměroval a lehce zaokrouhlil výsledek - velikost 10 min. nahrávky TS je následující:

program starý TP nový TP

ESP1HD 500 MB 400 MB
ESP2HD 480 MB 410 MB
TravelXP 420 MB 350 MB
DISC.HD 540 MB 420 MB

Na obrazu je to samozřejmě vidět, bravo Skylink, úspora dat. toku je cca 20%, na tomto vzorku prům. bitrate poklesl z cca 6,5 Mbps na 5,3 Mbps

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

RE: přeladění Skylink = zhoršení obrazové kval...

Otázky adresujte pánovi Glisníkovi. Kam chcú takýmto "podnikaním" dospieť?
Keď ubudne zase zákazníkov, ktorí nebudú ochotní na svojich 55" 4K telkách pozerať ten rozmazaný slint v kvalite dávnych XviD videí, to budú potom zase optimalizovať, aby sa ušetrením na ponuke udržal podnik v zisku?!! Trošku začarovaný kruh, nemyslíte? Prečo si všetci podnikatelia hneď myslia, že ľudia v bývalom Československu nedokážu oceniť kvalitu? Doba sa už zmenila a väčšina už chápe, že nie je všetko len o cene.

Spacer
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

@Spacer

Který program (myslím tím sledované programy, ne ty typu TV8 a pod.) jsou vysílány v kvalitě XviD videí?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra