Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ Uno 4K SE

Zdravím Vás ,
zajtra mi príde Vucko , aký software by ste mi doporučili z hladiska stability a kvality obrazu .(bežné využitie, nejaký softcam a iptv )

Doteraz som používal Dreambox 7020HD , prešiel som na Vu , nakolko mi to bolo doporučené z viacerých strán kvoli velkej poruchovosti dreamov.

Su nejaké veci na ktoré si dat pozor pri Vu+

Dakujem

norberto15
Registrace: 12/2017
Odpověď v diskusním vlákně

@norberto15

Tu najdeš všetko, čo potrebuješ.
https://www.vuplus4k.com/category/backup/vuplus-uno-4k-se/

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: VU+ Uno 4K SE

Velice rád bych znal Tvůj názor tak za měsíc, bylo tady vlákno na srovnání dm900 a Tvojeho unaSE. Dal bych tam VTI-čko, multiboot a pak v klidu zkoušel nějaké openy, BH-čko, popř. něco z novějších pure nebo openTR. Všechno z usb-čka, abys to nerval zbytečně pokaždé na flash, i když tá flash by měla něco vydržet, no a co se Ti bude líbit dáš třeba po měsíci na flash. A klidně bych zkoušel už hotové back-up image, které jsou už hotové na vuplus-images.co.uk, abys nad tím neseděl měsíc...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

ok , dakujem pekne za rady

S dreamom som bol velmi spokojný , používal som ich cca 10 rokov
pri poslednom modely 7020HD mi pravidelne robil problémy tuner
preto som sa priklonil k vu+.

určite budem testovat a dám vediet .

dik ešte raz .

norberto15

Zákazník si objednal kartu HD+ tak jsem mu tam nechal nahrát openATV 6.3 nějaké emu oscamy a pseudofastcan.. :))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Můžu doporučit také OpenViX.

biga
Registrace: 9/2006

Dej tam OpenPLI

Hypnos
Registrace: 3/2009

Vždy ma pobavia negatívne odporúčania k nákupu Dreamu kvôli jeho veľkej poruchovosti. Prakticky celú moju satelitnú dobu prežívam na Dreamoch, od DM7000,8000,800,500,520,820,900, po 920. Zatiaľ som ani na jednom nemal jedinú technickú závadu. Asi náhoda :))

ptr
Registrace: 9/2006

@ptr

gratulujem.
ja som predal cca 10ks 525HD, viac ako polovica šla na reklamáciu, niektoré opakovane. DM900 som predal dva a oba šli na reklamáciu s vadou tuneru.

noces
Registrace: 9/2010

@ptr

Tiež sa musím len pousmiať... ;) Z analógu som prešiel na Dreamy a tiež som doteraz nemal žiadnu závadu... Pripadá mi to ako problém medzi satelitným prijímačom a .......... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Čo dať do VU+Uno4kse?Vyskušal som rozne image BH,VTI,VIX.ATV,OpenPli.Ostatné už menovať nebudem.Zo všetkých je najlepší Open ATV 6.2 alebo 6.3 - ka.

Ufonec
Registrace: 3/2006

@ptr

Vždy ma pobavia negatívne odporúčania k nákupu Dreamu kvôli jeho veľkej poruchovosti. Prakticky celú moju satelitnú dobu prežívam na Dreamoch, od DM7000,8000,800,500,520,820,900, po 920. Zatiaľ som ani na jednom nemal jedinú technickú závadu. Asi náhoda :))

Mam naprosto stejnou zkusenost. Bez jake koliv vady.Muj 8000 mam do dnes a mam dojem, ze beha lepe nezli muj novy VU+Duo 4K. Cekal jsem od nej vice, a jsem zklaman. Support mizerny, bluetooth nechodi, ale reklamu na to delaji.

Wata
Registrace: 4/2006

Maneto :
tvoja reakcia ma pobavila ale na margo toho:
Dreamy používam ked ty si ešte bol v plienkach , aspon vidno ako používas od nich výrobky.
pozri sa na modely od 7020HD az po 900 a potom mi niečo povedz
každý jeden má nejaký problém a to nehovoriac o tuneroch.
Asi si zakotvil som svojim strojom na astre a skylinku a tam to skončilo.
Ak by to aj tak bolo ako vraviš, prečo prestávaju predajcovia predávať dreamy , podla tvojej reakcie asi len preto lebo tomu nerozumeju.
Na margo toho : otázka znela aký použiť image do vu+ , myslim že ak nemáš čo k téme dodať , načo vobec píšeš .
Nevidim zmysel v takýchto komentároch.
Ludia , každý môže mať svoj názor na značku prístroja aký používa.
Pre mna bol dream top 1 , ale bohužial nič netrvá večne a konkurencia nespí

norberto15

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra