![]() |
|
Nový CA modul SMIT Skylink READY nefungujeKoupil jsem v Mall.cz nový CA modul Smit Irdeto. Viz odkazhttps://www.mall.cz/ca-moduly-karty/irdeto-irdeto-skylink-ca-modul-smit?src=sug&s=CA%20modul%20smit . Nový CA modul Smit mi má nahradit CA modulu CryptoWorks SCM, který přestal s kartami Skylink pracovat. Mám jej do TV Sony na chatě. Doma mám v jiné TV Sony již řadu let stejný CA modul Smit Skylink Ready, který funguje doma i na chatě. Nový CA modul bohužel nefunguje. V recenzích k tomu CA modulu jsem na stánkách Mall.cz našel toto "S TV Sony 55XE8596 a kartou Irdeto Skylink pracuje spolehlivě" nebo také "Pro Tv Sony nejlepší." Proto jsem neočekával žádný problém. Myslíte, že na mne bohužel vyšel zmetkový kus k reklamaci, nebo v čem může být problém? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@Standa3Škoda, že si nepočkal predal by som Ti za 500kč plne funkčný Irdeto smit modul používaný pár krát.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
@kostik123Už to nezměním. Z TS Bohemia je to už na cestě, dopravné zdama a mám to až ke dveřím. Snad se v TS Bohemia proti Mall pochlapili a dodají nový bezvadný kus. |
Standa3
![]() |
|
RE: Nový CA modul SMIT Skylink READY nefungujeObjednal jsem nový Smit Irdeto v TS Bohemia za 849 Kč ve čtvrtek 9.5. odpoledne, v pátek v poledne to bylo u nás v PPL ParcelShopu. Dnes jsem si ho vyzvedl, vložil do TV a vše na první zapnutí OK. Na rozdíl od vráceného modulu z Mall.cz je modul z TS Bohemia zjevně nový v originálním balení výrobce. |
Standa3
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |