Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ariva 130 mini

Mám Arivu 130 mini a nějak si nerozumí s kartou Irdeto od FreeSatu. Existuje nějaká možnost jak naučit čtečku Arivy přečíst číst tuto kartu, případně jaká? Nikdo ze 4 obchodů, které mají Arivu v sortimentu mi na tuto otázku vůbec nereagoval. Pomůže někdo, nebo to mám už považovat za neprůchodné? Díky za info.

Venis
Registrace: 1/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@Venis

kup si něco,co to žere

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Venis

A čo si čakal, myslel si si, že na tvoj nedokonale popísaný problém budú reagovať?
Myslíš si, že tu niekto vlastní vešteckú guľu?!
Rv Rv Rv
Treba podrobne popísať aspoň toto:
- presný typ fw v stb!?
- karta kde bola použitá, v akom stb a kedy naposledy?
- je karta vôbec aktívna?
- skúšal si túto kartu použiť v Skylink Ready stb, či funguje?
- skúšal si si dať poslať aktualizáciu zápisov?

-

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

RE: Ariva 130 mini

Není to náhodou ariva 103 a nebo se mýlím...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ariva 103 mini

No jasně, obešel mně blbej, Ariva 103 mini... K tomu předcházejícímu příspěvku z řady nejchytřejších, karta je aktivní, v jiném přijímači na FreeSatu jede, na Skylink jsem ji celkem logicky nezkoušel, když je to karta FreeSatu, t.zv. druhá karta, ale to nehraaje žádnou roli, fungují absolutně nezávisle na sobě. Tak mi to alespoň potvrdil operátor z FreeSatu. Myslel jsem, jde-li nějak přehrát čtečku, aby komunikovala s kartou Irdeto.

Venis

@Venis

Akú to máš kartu? Že to chceš v irdeto móde čítať. Freesat kartu ešte netreba čítať v irdeto móde. Idú všetky programy v ICE.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Ariva 130 mini

No fajn, aspoň aké-také info sa nám podarilo vytriasť z tejto "chlpatej deky".
Čiže k veci - akú verziu fw máš v tom stb? Nájdeš to v menu stb!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Ariva 103

Vím dobře kde to najdu, ale Ariva je u dcery 100 km daleko. Nemyslím, že by to ona našla, tak asi až se tam dostanu....

Venis

@Venis

A to nemá telefon? :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Že by to našla v tom telefonu???Je to dcera a né syn :laughing: :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

@Venis

Do arivy 103 velké,je na to sovt,myslím,že V1.33.B5.A na tu malou má stejné značení,ale kde se válí nevím.Jsou tady dva,co to ví,až se objev R^ R^

korkoran

@jackino

Znám jen jednu ženu,s kterou jsem ladil A102 mini po telefonu ve Španělsku a vedle ní manžel,který ji um akorát zapnout a vypnout :laughing: :laughing:

korkoran

@korkoran

Všechno jde a znám případ kdy manželka kamaráda je znalejší jak on a to i po telefonu řeknu jí co má zmáčknout a je to a to samý je s fw tuším menu/tv systém a tam uvidí jestli má* patch nebo ne a nemusí jezdit někam 100 km/to je můj názor :bigeyes:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@Venis

Už jsem to našel,pošlu ti ho

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra