![]() |
|
LG podruhéAhoj Všem, je něco nového v této záležitosti s tunery LG? Navazuji na nedávné téma, ale je již staršího data a nikdo se tam už nevrací. Má někdo nějaké nové zkušenosti s TV LG a jejich prapodivné tunery? Děkuji za pochopení otevření nového téma v této věci.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: LG podruhéMám jednu televizi LG v pracovně v Chorvatsku, není to moc dobrá TV (nebylo nic lepšího v HR za rozumnou cenu, co by mi dodali na poměrně odlehlý ostrov), ale že bych pozoroval zrovna problém s tunerem, to nemůžu říct. DVB-T tuner funguje normálně, pokud mám příjmové problémy, tak je to dané vzdáleností od pevniny, polohou v ostrém zálivu, a ne moc dobrou anténou, které navíc na mořském břehu rezne připojení koaxu.Satelitní tuner ale používám externí linuxový Formuler a televizi jen jako zobrazovač. Možná kdybys formuloval otázku přesněji? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: LG podruhéŘešilo se to mj. tady:https://www.parabola.cz/forum/topic-98138/ jenže jak byl Saxon v tropech, tak to usnulo. @ Pájík: koupil sis toho Planara? V Blučině jsou momentálně na nule, tak asi jo :-) Já se nijak moc neposunul, ale v úterý další poznatek: 55" Samsung(tuším 7442), problém s echem na K24 , nesledovatelný kostky a na tom samém místě šlupka Sencor jela jak víno ![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: LG podruhéCo je prapodivne na LG tuneroch? Mam LG OLED (cca 2 roky) a nic prapodivne na tuneri nie je. Funguje spolahlivo a skvelo. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: LG podruhéAhoj Všem.. starší modely jeli výborně a bez problémů, problémy nastaly u nedávných modelů a i u nejnovějších řad 2019. Planara zatím nemám, ale zřejmý je problém s Echem.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: LG podruhéAno, mám doma dvě LG , stáří 5 a 6 let, obě jedou bez problémů. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: LG podruhéslaby zvuk mam to na 50 spis to bylo na 20 tak nevim co s tym repraky jdou oba |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: LG podruhéTV LG 65UK6500 při provozu na směrovou anténu v Olomouci natočenou na Velkou Javorinu ve vertikální polarizaci a se zesilovačem - příjem všech programů bez problémů.Po přestěhování do nově postaveného bytového domu - programy na 28 kanále v DVB-T 2 - není signál. Jednou za čas se to probere a hraje to, ale většinu času nikoliv. |
lupo
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: LG podruhéBez měření není vědění. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
: LG podruhénemužu si ji vynachválit 36 Watů s amikem 8265+ jako víno.Ovšem ladění,mazání,přesunování kanálů v Tv-katastrofa,jsem rozmazlený tunery,tak takový zmatek nepotřebuji a nemám na něj ani čas![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
LG podruhé chytrá tvakorát někdy se chlubím návštěvám se skylink live,nebo int.aplikacemi,to v tom jde dobře |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
![]() |