Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

King IPTV na zkoušku

Dobrý večer,
mám na zkoušku King IPTV. Nejdou mi řecké nova sporty. Je důležitá rychlost připojení? Mám pouze 12MB. Můžete mi prosím doporučit, kde by případně jely nova sporty? Děkuji. Petr

Petrfi83
Registrace: 9/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

@michalnew

Ano - je to třetí strana :)

jerzy
Registrace: 7/2008

@michalnew

Hľadaj na aliexpresse.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@jerzy

Jo, z ALI... dává test?

michalnew
Registrace: 3/2019

@michalnew

Test je samozřejmost,jen si ho musíš vyžádat.

jerzy
Registrace: 7/2008

@jerzy

Jo, ale nelze mu odeslat standardní zprávu, jen chat.... snad mu to vyskočí v PC až bude online

michalnew

RE: King IPTV na zkoušku

Tak mě pokaždé na požádání test poslal sice to trvá ale poslal a i poradil

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Aj mne poslal, tak isto kus to trvalo kým odpísal. Napísal som pre test aj druhým na aliexpress, ktorý ponúkajú a dá sa povedať, že všetci skoro to iste. Nedá sa to porovnať popravde s tým OmegaTV, tam boli aj DEL programy najvyššej nemeckej súťaží hokejovej všetky, tak isto Švajčiarska liga atď. atď. ale kto nie je zase až tak náročný, tak je tam dobrá ponuka. Len nerozumiem, že prečo mne ta Omega TV seka nestretol sa niekto s tým? Mam optický internet, ale aj tak sekne, musím prepnúť inde a znova naspäť a stále dookola a to je nepoužiteľné tak. Keď som im písal tak písali niečo, že mi to seka, lebo VPN, ale netuším co s tým mysleli :)))

hrenss
Registrace: 3/2011

nejlepší je https://rapidiptv.org/ neseká se nic a jsou tam všechny programy jako na skylink

nitram21
Registrace: 11/2007

@nitram21

Rapid IPTV nie je samozrejme zlý aj čo sa týka stability. Mal som ho nejaký čas zaplatený. Ale nie je nad KING Iptv! Bezkonkurenčná ponuka, kvalita aj stabilita...

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Je tam k tomu epg?

Zemak
Registrace: 9/2016

King IPTV vyzerá zaujímavo. Mám otázku, keď to budem používať na Enigma2 a budem nahrávať, nemôžem dostať ban, alebo niečo také? Mate skúsenosti s nahrávaním? Ďakujem.

hrenss
Registrace: 3/2011

Mám 24hod test na jeden server iptv v enigme2 a tam to funguje tak že pokud nahrávám a přepnu na jiný kanál tak se nahrávání po nějaké chvíli ukončí. Ale jak píšu je to test

jiriN
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra