Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

filbox live přihlášení na Telce nejde

Ahoj,mám u sky.zaplacený balíček kombi čili u toho i filmbox live,nejde mi rozjet na televizi která má v sobě aplikaci filmbox live.
Teď něco k problému.
Na počítači se přihlašuji přes stránky zákaznické zony Skylinku,zadám přistupové ůdaje, při přepojení na stranky filmboxu se musím přihlašovat přes volbu úplně v pravo, přihlásit se s operátorem, vyberu operátora skylink a dám zákaznické číslo a heslo a jedu, podotýkám že heslo jsem si hned změnil.Přihlásit se v onom okně volbou ůplně vlevo, emailem a heslem nefunguje, možnost přihlášení přes operátora, popsáno výše jsem našel na netu. Konečn k problému přihlášeni na televizi v aplikaci FL která je předinstalovaná je jen možnost přihlásit emailem a heslem jako v počítači volba uplně vlevo která ani tam nefunguje, pak zadat promo kod a nakonec registrovat, volba přihlášení přes operátora tam vůbec není a teď jsem si stáhl verzi do mobilu android a tam to taky nefunguje a není tam volba přihlásit operátorem takže se nepřihlásím ani zde, co dělám špatně, poraďte.Vím že jsem se hodně rozepsal ale raději podrobně hned, doufám ře vás to neodradí od dořtení až sem :)))

ekr1
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

vyřešeno smazat

vyřešeno smazat, po přihlášrní do FL jsem našel Přihlášení pro externí zařízení,nenašel jsem volbu smazání přispěvku tak ať to admin smaže.

ekr1

RE: filbox live přihlášení na Telce nejde

Je pravda, že v app-ke nie je prihlásenie sa s operátorom.

Power150
Registrace: 3/2009

ekr1

Dobre,že si to sem napísal.O tom externom prihlásení som doteraz vôbec nevedel.Uz mi to funguje aj v App-ke R^ ;)

Power150

@Power150

Tak jsem tím mojí laborování pomohl alespoň tobě. filmbox live mi sice na telce jede, ale při dpuštění jakéhokoli program nebo filmu z nabídky mi napíše při přehráváni videa došlo k chybě, zkuste prosím později.No hnus

ekr1

RE: filbox live přihlášení na Telce nejde

Mne funguje na App-ke.

Power150

@Power150

Můžeš mi prosím napsat kam si zadal v apce ty registrační ůdaje já po zadání mám měsíční licenci a né plnou a to mám zaplacené kombi u SKY.když tak nějaké obrázky do emailu, obrazovky kam si zadával ty reg. udaje.Díky.

ekr1

@Power150

V mobilu na apce mi to taky jede ale né v telce tam nevím kam ty udaje napsat

ekr1

@Power150

Když je zadám do okenka přihlásit tak mi s toho udělá měsíční verzi kde nejde nic spustit, na podpoře filmbox live mi psali že je to tím že jsem si změnil heslo ale v mobilu jse mi de normálně přihlásit

ekr1

@ekr1

No ono je to vážne tým, že si si zmenil heslo... ;) Tiež som to spravil dávnejšie keď Filmbox Live začínal a prihlásil som sa nakoniec vytvorením účtu bez operátora... pár rokov som to platil Tesco kartou. Nedávno ma to už omrzelo, nejak som už nemal čas to sledovať, preto som požiadal - FILMBOX LIVE, LONDON E16HU, GBR - o zrušenie platby 4,90 €, tam kde som sa pred rokmi zaregistroval a celú dobu platil. Odpoveď bola, mám to zrušiť u Skylinku... :lookaround: Dobrá haluz... Až keď som vysvetlil, že účet mám priamo u Filmbox Live a doložil kópiou mojej registrácie a kópiou účtu s platbami, účet mi zrušili... Podobne som zrušil aj NETFLIX, ktorý som mal registrovaný a platený priamo - 13.99 USD; NETFLIX.COM, NETFLIX.COM, USA -12,42 €... Tu už žiadny problém nebol, akurát mi pravidelne posielajú pozdrav, aby som sa vrátil... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

no jo ale mně to na mobilu v počítači a dokonce i v telce na prohlížeči jede normálně, ale nejede mi to v té aplikaci ve finluxu která tam je předinstalovaná, kupoval jsem toho finluxe kvůli skylink live a filmox je díky baliku kombi u Skylinku spíše jako bonus.Ale proč by to nemělo jet, když to mám v balíčku.Napadá mně kdyby se dala přeinstalovat ta apka v televizi, sle na to jsem ještě nepřišel jak na to a kde to stáhnout

ekr1

@ekr1

Keď sa prihlásiš na ďalšom zariadení, neoznámi ti, že si prihlásený na viac zariadeniach, alebo celkovo viackrát ako je zdravé ? Odhlás sa z duplicitných prihlásení, mám taký dojem, že vtedy to blbne... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra