Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

black friday

bude letos v patek 13tyho nejaka akce u digi na full packet tak jako byva obvykle ? o nicem se nikde nepise

kristian1
Registrace: 7/2016
Odpověď v diskusním vlákně

kristian1

Děláš si z nás blázny není to tak dlouho co se tu psalo https://www.parabola.cz/zpravicky/31225/cerny-maxi-patek-se-vraci-digi-tv-nabizi-maxi-balicek-za-599-kc/

kanon
Registrace: 2/2007

RE: black friday

Jak ze nepise ? Snad mi za link nenadaju.
novadigitv.cz/black-friday/#gref

ivan
Registrace: 8/2017

uz jsem to nasel, ale videl jsem tu reklamu dnes poprvé az ted vecer,zajimavy,a bezi to uz od 9tyho.!
https://novadigitv.cz/tv-pres-internet/#balicek-maxi-tv-pres-internet

kristian1

a rovnou se tedy zeptam, da se nekde sehnat ten jejich box nebo pojede mi to na nejakym jinym boxu ve full HD ?

kristian1

kristian1

Ty si z náš děláš opravdu asi blázny jejich box si zajisti na jejich stránkách a nebo pronajímají ci slot do tv nebo sat stroje co má vstup na modul podepíšeš smlouvu a musíš si nastavit lavor na 1w a jedeš v hd jinak tu máš odkaz na jejich stránku https://novadigitv.cz dfám že už ti to stačí jinak používej strýca gůgla

kanon
Registrace: 2/2007

@all

ked vtacka lapaju pekne mu spievaju ... a viete ze lama cz coz je majitel ceskej odnoze novej digi sa chce zbavit sat platformy ? takze pocitam black friday-ov bude ovela viac a akcii taktiez .. potrebuje nabrat ovecky aby drahsie predal .. podobne jak to urobil gital, cslink, a konieckoncov skylink .. ten tiez po upadku kupil freesat aby zakryl klesajuce cisla sposobene sharringacmi, takze navysil freesatom o nejakych 200 000 a pak predal canal +

kloner
Registrace: 10/2017

@kristian1

Od čeho máš internet?

William cz
Registrace: 10/2016

@kanon

ale ja nechci sat digi ale internetovou digi a ten jejich pronajem taky nechci proto se ptam.
a hlavne me zajima na digi info lince mi slečna rekla ze přes net a to ani s jejich prijimacem full HD nejede.! coz by byla teda katastrofa za ty peníze, a když jsem mel jejich internetovou digi na zkousku tak se na ten fotbal na digisportech fakt koukat nedalo.!!

kristian1

Kokso uz som sa zlakol, ze v piatok budu u DIGI obsluhovat len hraci slovanu .... fuj ale som si vydychol. :))) :))) :))) :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Slovanu ? Bratislava ? a dole bez,aby nalakali nove ovecky, :)))

kristian1

kristian1

A proč nechceš jejich tvbox. Vždyť na něm je nejlepší obraz. Android box na něj obrazové nemá. Jak to vypadá obrazově v Samsung tv nevím.

satman1
Registrace: 9/2010

ja jen vim ze skylink nebude mit zadne verejne akce. minuly rok sem celou dobu cekal protoze sem mel vyrazenou kartu a cekal na neco vyhodneho aby vyplatilo a nakonec vubec nic ani jedina akce krome jejich prechodu z dvbt za 1kc.
a jak vidim dokud lidi uz plne neprejdou na dvbt2 tak skylink vubec nic noveho uz nenabidne. az uz se ustali dvbt2 tak az tehdy zacnou lakat lidi na sat.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Black friday bohužel už proběhl, když Skylink koupil Freesat ;P

shiraz
Registrace: 8/2008

@satman1

jejich box mi az tak nevadi,ale vadi mi ten pronajem,radsi bych si tedy koupil vlastni at uz arris digi nebo android,
no po pravde asi ten max nevezmu je to 600+ 89box a kvuli 4xdigisporty,1xhbo,1xfilmboxpremium, je to docela dost,ostatni programy me jaksi nezajimaj.

kristian1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra