Quantcast

Černý MAXI pátek se vrací. DIGI TV nabízí MAXI balíček za 599 Kč

| redakce | tisk

V září bude poprvé v letošním roce pátek třináctého. DIGI TV kvůli tomuto magickému datu spouští svou již tradiční akci Černý MAXI pátek. Každý, kdo si v termínu od vyhlášení této nabídky až do neděle 22. září objedná MAXI balíček, bude jej mít po celou dobu dvouletého úvazku za bezkonkurenčních 599 Kč měsíčně.

Zákazníci televize přes internet tak při jeho pořízení ušetří 250 Kč měsíčně a za dvouletý úvazek plných šest tisíc. Stejná cena balíčku platí i pro satelitní DIGI TV. Akce se týká všech nových zákazníků DIGI TV i těch stávajících, kteří dosud MAXI balíček nemají.

Nabídka, která je jednotná pro všechny zákazníky, ať nás sledují prostřednictvím satelitu, nebo přes internet, je výjimečná. Za skvělou cenu získají až 110 televizních stanic všech žánrů, z nichž je až 64 v HD kvalitě. Vše od nejlepšího evropského fotbalu až po skvělé filmy na prémiových kanálech,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV, a doplňuje: „V minulosti jsme při Černém MAXI pátku zaznamenali pokaždé strmý nárůst objednávek MAXI balíčků, věřím, že zákazníci výhodnost akce ocení i tentokrát.“

Černý MAXI pátek se vrací. DIGI TV nabízí MAXI balíček za 599 Kč
▲ Černý MAXI pátek se vrací. DIGI TV nabízí MAXI balíček za 599 Kč

Součástí MAXI balíčku jsou filmové kanály HBO HD, HBO 2 HD HBO 3 HD, dále CINEMAX HD a CINEMAX 2 HD. Kromě nich obsahuje dalších téměř dvacet filmových stanic samozřejmě včetně těch od českých skupin Nova, Prima či Barrandov. Mezi stovkou programů nechybějí dokumentární, dětské, zpravodajské, hudební či erotické kanály. Zároveň MAXI balíček potěší příznivce kvalitního sportu. Anglickou fotbalovou Premier League a další ostrovní kopanou mohou sledovat na novém kanálu Premier Sport HD. Na celkem sedmi stanicích DIGI Sport HD vysílá DIGI TV španělskou LaLigu, německou Bundesligu, italskou Serii A či nejlepší mužský tenis v podobě seriálu ATP World Tour. V nabídce DIGI TV nechybějí ani další sportovní kanály.

MAXI balíček za akční cenu 599 Kč měsíčně si mohou zájemci objednat v termínu od 9. do 22.září na zákaznické lince 533 427 533, nebo na webové stránce https://novadigitv.cz/black-friday.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články