![]() |
|
Slabý sat signálZdravím přátelé, poslední dobou pozoruji slabý sat signá. Na většině kanálů je kvalita 40% a intenzita 90%. Ať točím kam chci tak kvalita signálu nevyleze nad 40% Co je ale zajímavý, tak na tv Seznam je kvalita 90% a intenzita 100%. Kde by mohla být chyba. Konvertor jsem vyloučil bo jsem si zapůjčil funglovku a problém přetrvává. |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Slabý sat signálZdravím přátelé,anabáze s TV je konečně u konce. Po necelých třech měsících jsem konečně uspěl s reklamací a konečně obdržel peníze za vyreklamovanou TV. Byla to neskutečná bitva meilů, telefonátů, zasílání TV do servisu, vyhrožování a bůch ví co ještě. Nikomu bych nepřál ty nervy. Každopádně když už jsem věděl, že reklamace bude uznána tak jsem zakoupil jinou TV (LG) a ejhle oba signály na 100%. Takže vzkaz pro všechny - hlavně to nevzdávat když jste v právu. |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |