![]() |
|
Skylink 7 Arena Sport v HD!Ahojte, vcera vecer jsem narazil na Skylinku 7 na Svet Borussie Dortmund, pricemz tento porad byl bran z Areny Sport v HD! Logo Arena Sport HD bylo jasne viditelne. Jak je mozne teda, ze Skylink 7 na tomto programu nabidne AS v HD, ale klasicka Arena Sport na pozici 110 je v SD?! Klidne si behem dneska pustte tento porad, stejne to furt opakuji a přesvědčte se, ze tam je fakt HD. Nechapu, proc to teda nepridaji i normalne do HD. Zas setri? |
Unlucky
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 163 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@UnluckyZa vším hledej penízeSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!Co na tom nechapes? Proste prevadzkovatel daneho programu ma zaplatene vysielanie len v SD. A skylink si na tom svojom ukazkovom programe vysiela v HD co chce. A inak tych programov ktore su na Skylink 7 vysielane v HD pricom ako samostatny program na 23,5 je len v SD je niekolko. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
@unluckyveď už to tu bolo x-krát. v ochutnávke v HD, v realite SD mazanice.je mi jasný tvoj nick ako užívateľa platformy SL ![]() Bohužiaľ táto niekedy vedúca platforma už nevidí ani z diaľky červené lampáše konkurencie |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@Dagy2Ja mam O2, Skylink je u rodicu. |
Unlucky
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!TO: Všem, a já sport nesleduji a tak je mi to úplně šumák :-))) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
@PájíkA ja mám doma plyšového macíka, ale inak reagujem na to, čo ma zaujíma, nie čo ma nezaujíma ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!To už víme dávno, že na Skylink 7 jede vše v HD. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!Že by klamavá reklama![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!Co je na tom klamavého, je to jejich vlastní kanál tak si tam můžou vysílat co chtěj. |
BOBSEN
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!Je to reklama na produkt který ale není ve stejné kvalitě |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@BOBSENS tým celkom nesúhlasím, je to akoby Ti predstavovali prvotriedny tovar a po zaplatení dostaneš druhú triedu. Nakoľko tento kanál má jednoznačne slúžiť ako ukážka toho, čo klient dostane, keď si to zaplatí, jedná sa skutočne o KLAMLIVÚ REKLAMU ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoNaprosto souhlasím![]() |
Unlucky
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!To není lákání na HD ale program jako takový, nikde se nemluví o tom, že můžete sledovat na HD. |
BOBSEN
![]() |
|
@Dzordzoprakticky máš úplnú pravdu, typicky šmej.dovský prístup ale právne asi pravdu nemáš. Práve preto aby to nebola klamlivá reklama, premenoval sa zrejme tento kanál zo "Skylink ochutnávka" na Skylink 7, takže pravdu má Bobsen, môžu si tam robiť čo chcú.Že to niekto nesprávne pochopí a na základe toho, že vidí programy v HD a kúpi si balík, nedajbože na celý rok je jeho problém. Nenaštudoval si zoznam programov. A červené lampáše sú za horizontom. ![]() |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2je to rovnaké sv.nstvo, ako poslať naivným dôchodcom šek na balík smart - čakáme, kto sa chytí, bude si myslieť, že serpo zdraželo a šek zaplatí, hoci možno platené programy nemá ani naladené ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoSlušnej blábol na večer.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BOBSEN
![]() |
|
@BOBSENto nie je blábol, ale krutá realita, ale to pochopí len ten, kto sa s tým v praxi stretáva ... |
Dzordzo
![]() |
|
@Dagy2de facto klamem, ale de iure je to OK, to je realita dnešnej doby ... |
Dzordzo
![]() |
|
@BOBSENnie blábol a realita tvojej firmy |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
@patrick470Pozitívom je, že mám aspoň argument pre potiahnutie klienta do DIGI. Sám mám zmluvu na 4 zariadenia, 2xja, otec, kamoš. Mám svoje moduly, takže 13,60 EUR/4= 3,40 EUR/mes./zariadenie za vyše 100 programov. |
Dzordzo
![]() |
|
@bobsenžiadny blábol. Normálne to takto beží - končí penzistovi ročné serpo a pošlú mu šek na smart - presne ako píše Dzordzo. A keďže pre penzistu je SL inštitúcia, ktorá má vždy pravdu jednoducho to zaplatí a ako Dzordzo píše ani nevie čo platil ani to nemá naladené.Smutné, že bývalý leader trhu skĺzol do praktík totálnej žumpy. |
Dagy2
![]() |
|
P.S.a to prosím ten zákazník mal dve karty so serpom - v obývačke a spálni - oni mu poslali 2x smart a on to zaplatil. A to mohol mať keď už smart tak potom smart + next kartu. Silné kafe. |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Bohužel i já a kolega jsme se s tím také několikrát setkali. Byly i případy že zaplatili v domnění že jde o serpo. Ti mě a kolegovi napřed nezavolali. A nejednalo se jenom o důchodce.Jsou to podvodné manýry. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!Skylink vzdy posila ve slozence vyssi balicek. Jsou to šmejdi smejdovsti ubozi. Snad krachnou. PODVODNICI! |
Unlucky
![]() |
|
RE: Skylink 7 Arena Sport v HD!Ty nekrachnou protože se najde dost těch co jim ochotně platí a tak ten smejd vždy někdo koupí naposledy Canal + |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 925 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |