![]() |
|
porovnání SAMSUNG versus SONYProsí zkušené kdyby vybírali TV cca 120 cm úhlopříčkuv hladině cca 12000.- jestli šáhnout po Samsung nebo SONY ?? Neřeším funkce spíš kvalitu obrazu a poruchovost. Děkuji |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
@jozef BAporovnávam to iba z parametrov na nete-nikde v predajni nie sú tie TV vedľa seba a v tom istom vysielacom režime preto sa tu vypytujem kto má väčšie skúsenosti - Sony je r.2018 a už sa dopredáva a Samsung je r.2019 a cenovo sú podobné.U Sony sa mi v predajni páčilo obrazové podanie farieb Samsung je tiež OK ale tam išlo len 4K demo.Neviem ako to bude s obrazom cez IP.Je mi jasné že v tejto cene nič dokonalé nekúpim ale poteší, keď cena/výkon(obraz)bude čo najlepšie.Mal som kedysi smart LG ale ten odišiel po 3 rokoch. |
solaris8
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@solaris8Presne obraz na Horizon Go dobrý.Ale ja mám skylink tak je obraz ešte lepší. |
janettek
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@solaris8Ide aj o to aky velky tv potrebujes. Pri 55" je samsung Q70, aj sony XF9005 cca na rovnakej urovni, ak sa ale jedna o tv 49", samsung odrbal hw ako sa dalo, vid link nizsiehttps://www.displayspecifications.com/en/comparison/7962a41e9 Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: porovnání SAMSUNG versus SONYv 55" jsou k mání loňské OLED už za něco přes 1000 eur, tak už moc nedává smysl doporučovat XF9005 v 55" i když je dobrá, když za menší příplatek už je OLED = jiná obrazová liga :-) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceAno, oled je fajn, je tam ale jedna vec, na ktoru netreba zabudat. vid moje prispevky tu![]() https://www.parabola.cz/forum/topic-98688/2/ Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@jozef BAjozef BA tak ten postup do servisného menu na mojom tv nefunguje ale nevadí skúšal som dať aj volume- niekto na konkurenčnom fóre písal že miesto + dať mínus ale nič len sa zapne tv.![]() |
janettek
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@janettekMozno je to tym, ze stlacas pomaly, cca do 2 sec to treba stihnut :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: porovnání SAMSUNG versus SONYJá mám zase špatný zkušenosti z TV Sony.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@mikyNepises, ktora rada, za aku cenu, ktory rok vyroby, ips, va, 100hz ci 50hz..Pri sony toho moc netreba, ostrost doporucjem ubrat na 30, aby sli pekne aj sd, uroven ciernej a jas si dostelovat podla seba a plynulost v nastaveni pohybu ubrat na 2 Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: porovnání SAMSUNG versus SONYMám špatnou zkušenost stím že TV odešla po 2 letech oprava by stála hodně takže jsem ji vyhodil (už nevím přesnej model ale byla to Sony. Mám Samsungy a jsem spokojenej obraz je super. U prvního modelu jsem měl také problém ale bylo to v záruce odešel panel přijeli vyměnili a TV mě jede už 8 let dá se říci že nepřetržitě.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |