Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

UPC DVB-C na Enigma 2

Ahoj,

máte někdo zkušenost na Enigmě 2 s příjmem DVB-C/UPC a s dekódováním programů? Zkoušel jsem VU+ USB Turbo Tuner DVB-T2/C, ale ten je momentálně nedostupný. Přestal se vyrábět a už se neprodává. Mám obavu, jestli stick od jiného výrobce s tímto nebude mít problémy.

Jaké máte zkušenosti? Mám na mysli s USB DVB-C tunery pro linuxové přijímače se systémem Enigma 2.

OrHoro
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC DVB-C na Enigma 2

třeba Sundtek

matchboxx
Registrace: 9/2012

https://www.parabola.cz/clanky/6391/usb-tuner-dvb-t2-c-pro-formuler-s-turbo-a-s-mini/ možná by mohl fungovat ale
nevím jaký máš přijímač, možná driver má ?
S VU+ alis Marusysem to prý jde z kopce, takže jestli je teď nedostupný, takže kdoví jestli někdy, nikdy ?

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Na Dreambox 920 funguje UPC s CI modulem od UPC perfektně. Ale Dream má DVB-C tuner přímo v přístroji.

Dreambox 920

fcjohn
Registrace: 1/2006

DM525 hd-modul UPC-v pohodě,momentálně ale mám naladěno dvb-t2,zkoušeno asi před půl rokem,mám tam starou enigmu atm 5.3-co dělají nové ,nemám tušení. :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Mám VU+ Uno 4K, proto se ptám na turbo tuner.

Že to s interním tunerem funguje, vím, ale u jednotunerového přijímače jiná možnost, než USB není.

@matchboxx - A ty máš osobní zkušenost, že to funguje bez problémů i s kódovanými programy na VU+?

@lubos3nec - No, tuner pro Forumler nikde jinde nefunguje, stejně jako nikde jinde nejde VU+ turbo tuner. Nejsou ovladače, není podpora. Někdo, kdo to s Linuxem, potažmo Enigmou umí dobře by to snad zvládl, ale takových moc není.

@spyko - Ale ty máš interní tuner, nebo USB tuner?

OrHoro
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra