Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Lepší TV už i na tv Panasonic

Nedávno jsem tady již psal, že Lepší TV již funguje i na tv Panasonic, ale na mojí tv Panasonic TX-32ES600E mně nejdou programy v HD. Proto jsem chtěl vědět, jestli má někdo tento problém taky. Ozval se Eskamotér, že na jeho oled tv mu hd funguje a pak můj příspěvek ostatní použili už jen na diskusi, která oled tv je lepší. Tak jsem kontaktoval zákaznickou podporu Lepší TV i podporu tv zn. Panasonic. Z Panasonicu mně napsali, že moje tv je pro příjem Lepší TV kompatibilní, protože má požadovaný rok výroby 2017, kodek H265 a pokud Lepší TV používá kodek H265, který se běžně používá v éteru i pro DVBT2, tak bych žádný problém mít neměl. Jenže podpora Lepší TV mně sdělila, že moje tv nemá kompatibilní kodek pro jejich vysílání. Takže majitelé některých typů tv Panasonic s běžným kodekem H265 mají tím pádem smůlu a HD rozlišení u Lepší TV jim na Panasonicu fungovat nebude a proto jim bude 50 programů v HD kvalitě k ničemu.

queen
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lepší TV už i na tv Panasonic

tak pokud H265 je kodek tak by snad neměl existovat ještě jinej kodek H265 , pak by to měli jinak označit pokud je to něco jiného

dnurg
Registrace: 12/2016

@queen

Podobný problém som mal na začiatku vysielania Lepší TV na televízore SONY 4K... Z odpovede od Lepší TV som sa vtedy dozvedel, že o probléme vedia a so SONY jednajú... Už si presne nepamätám, no približne do 14 dní bolo všetko v poriadku... Lepší TV zaistilo podporu a SONY vypustilo aktualizáciu... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

kompresia H264, ale aj H265 ma "nekonecne" moznosti nastavenia parametrov, vyrobcovia HW ale nedokazu implementovat vsetko, preto sa zaviedli urcite stupne "level" kompresie a HW podporuje len nejake.

Vseobecnym prikladom je Samsung Demo Oceanic, ktore pouziva vyssi level, ako bezny HW vo svojej dobe podporoval, preto to PC islo a v "krabickach" nie.

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006

h.265 je na tuneru T2, jenze lepsi.tv je internet, a tak asi zalezi jak to tam ma panasonic osefovany, a co rekli na lepsitv v cem vysilaj a co rekl panasonik ?

kristian1
Registrace: 7/2016

Taky jsem si myslel, že kodek H265 je jen jeden a měl by fungovat na všech zařízeních. Podle Lepšítv mám v mém Panasonicu jiný kodek H265, než oni podporují, Panasonic tvrdí, že mám běžný kodek používaný v éteru, takže z toho lze vyvodit, že Lepšítv používá k vysílání jiný kodek H265, než je běžný pro všechny ostatní. Holt mám smůlu a se mnou ji bude mít určitě hodně dalších majitelů tv Panasonic. No a podpora Panasonic uvedla,že službu Lepšítv pro tv Panasonic tým Lepšítv přímo připravoval. Tak teď by právě oni měli na tomto problému zapracovat, aby to vyřešili rychle jako z Tv Sony, jak tady uvedl Maneto.

queen

mame doma lonsky model panasonic ale lepsitv mi tam tedy nechybi, jen skoda ze tam nejde horizongo,

kristian1
Registrace: 7/2016

Jak pise dbart, jde o konkretni parametry obrazu (rozliseni, fps), tak o parametry komprese H.265 (profil, level).
Pokud LepsiTV pouziva obraz 720p30 jak jsem nekde cetl, tak to muze byt duvod - ne uplne standardni format obrazu. V tomto pripade je asi aktualizace mozna, protoze nejde o limitaci vykonu HW dekoderu H.265.

ivovi0
Registrace: 11/2008

A Skylink live appku taky může mít? Díky

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

https://digital.rozhlas.cz/hybridni-sluzba-skylink-live-tv-bude-k-dispozici-u-dalsiho-velkeho-vyrobce-8075293 https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwia2IeQ57vlAhWKalAKHU8MABYQFjAAegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.skylink.cz%2Fnovinky%2F160cs-skylink-live-tv-bude-dostupna-take-na-televizorech-panasonic&usg=AOvVaw2NQPVkkinRMKYx6PVakTni

queen

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra