Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Jaký příjmač?

Zdravím lidi. Mám skromný dotaz. Doporučil by mi někdo nějaký android box (popřípadě nějaký stroj), kde bych mohl nainstalovat aplikaci digi2go a o2? A k tomu ještě příjmat satelit přes cccam? Kdyby bylo u těchto přístrojů možné, tak aby mél IR čidlo. Za všechny návrhy děkuji

LionelM
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký příjmač?

hodilo by sa napisat aj rozpocet ale vseobecne by som nedporucoval tuto kombinaciu, jedna sa v prvom rade o uzavrety android teda na instalaciu digi2go alebo o2 zabudni, doporucujem kupit bud obycajny satelitny box alebo enigma 2 satelitny box a k tomu android box bez tuneru napriklad tanix tx9 pro, nasiel som jeden co ma obchod s aplikaciami ale ci sa jedna o google play alebo nejake riesenie vyrobcu tazko povedat prikladam linku

https://satelity.ellano.sk/openbox-as4k-ci-pro_37109.html

GIGN1987
Registrace: 4/2019

@GIGN1987

Díky za odpověď. Jen menší dotaz. Kdyby byl v boxu nahraný program kodi, tak bych to tam rozjel ne?

LionelM

GIGN1987

proč píšeš o něčem, čemu nerozumíš.
Mám přijímač Openbox AS4K CI Pro a nainstalovanou aplikaci O2TV i slovenskou DIGI. Tento přijímač se už u nás neprodává, byl stažen protože není určený pro náš trh. Zde je recenze https://www.parabola.cz/clanky/6436/openbox-as4k-ci-pro-a-formuler-s-mini-povedene-satelitni-uhd-prijimace-s-androidem/

čus, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@LionelM

Dinobot 4k+, Dinobot U5mini sice bez IR čidla, ale s triplebootem - Android,Enigma2,Debian , s IR Formuler/Openbox AS4K

matchboxx
Registrace: 9/2012

@LionelM

treba pohladat toti neviem povedat

GIGN1987

@Jimmy

a vystvelis mi preco je na slovensku predavany ako novinka ? pokial viem slovensky a cesky trh je skoro rovnaky takze co neni v cz tak takmer urcite neni ani na sk co sa tyka ze to mas nainstalovane tak gratulujem ja som napisal ze podla mna bude spolahlivejsie riesenie zohnat boxy 2

GIGN1987

@Jimmy

edit: s tou novinkou som sa sekol ale ostatne co som napisal plati

GIGN1987

GIGN1987

Přijímač se prodával i v ČR cca rok (2018-2019), osobně mám 2ks. Pak byl stažen z prodeje. Jak je to v SK nevím, ale novinka je to tedy stará...

Psal jsi toto : ....teda na instalaciu digi2go alebo o2 zabudni.
Instalace funguje jako na na normálním Android boxu. Proč tedy kupovat další ? Já jsem osobně spokojený s tímto přijímačem.
Pokud jsi tento přijímač neměl, těžko můžeš hodnotit.
měj se, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy

Dík lidi za ochotu. Už jsem si vybral.

LionelM

@Jimmy

na SK prevazkovatel DVBT firma Towercom predava vlastny box s androidom no s dvbt tunerom ale preco to spominam tak tiez umoznuje instalaciu app s obchodu no len tie co vyrobca povoli teda nie vsetky app a niektore prijmace budu na tom podobne a co sa tyka tej novinky tak som v edit prispevku pisal ze som sa sekol tak co riesis, prajem pekny den

GIGN1987

Nevím, proč mi celé toto zadání připomíná výraz, který tady nedávno někdo použil, "takový sex přes tepláky"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

tukan

V mém věku i tato možnost potěší :)))

Vždy může být hůř....

Jimmy

Jimmy ,GIGN1987

jediné rozumné vysvětlení co mně napadá, že když Rusi anektovali Krym tak zakázali prodej těch krabiček , možná vlastní licenci .
BTW existoval a asi ještě existuje android K1 , K2 kde jde i cccam
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=android+cccam+plus+K1&spell

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra