Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Vytlačí internetová TV satelitnú?

Zdravím osadenstvo. Nejde mi o radu, o pomoc ani špeciálnu požiadavku. Len sa mi vtiskla do hlavy taká zaujímavá vec: Čo si myslíte, v dnešnej internetovej dobe, kde všade a každý ponúka "svoju" káblovku, dokáže tento spôsob príjmu programov vytlačiť, klasický príjem cez satelit v domácnosti? Zaniknú paraboly? koaxiálne káble? LNB ? nahradíme všetko internetom? Vypadá to tak, že sa tomu asi nevyhneme. Nebude to určite do roka a do dňa ale ja si myslím že to bude. Aký máte názor na to vy? Dúfam že ma nikto neukameňuje za tému. :)

teleclub
Registrace: 9/2015
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 91
Odpověď v diskusním vlákně

@michalnew

švagor si filmy kvôli tomu sťahuje, TV pozerá výlučne cez SAT

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@michalnew

Právě ti internet provideři budou chtít ty restrikce. Stačí, aby se trh více zkonsolidoval, a pak přijdou požadavky...

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

@Dusan

Jenže poskytovatelů netu přibývá, na jednom místě máš více možností (kabel, VDSL, WiFi, satelitní net - to vše od vícero ISP) konektivity, takže Tvoje úvaha je zcestná... Pokud do toho nehrábli před 5 lety, když bylo poskytovatelů mnohem míň a propustnost přípojení ne tak veliká, jako nyní tak nyní už rozhodně nebude nikdo nikoho omezovat

michalnew
Registrace: 3/2019

@Dusan

Navíc se rozšiřují různé streamovací služby..... nikdo nebude nikoho omezovat, nesmysl... a ve své podstatě i ty restrikce jdou obejít

michalnew
Registrace: 3/2019

@Dusan

ja s Tebou súhlasím, satelitný DOWNLOAD je nezávislý na počte pozerajúcich, až budú všetci len na nete, potom sa uvidí jeho potenciál a kapacita. Tých pár cez net na TV pripojených v súčasnosti nemôže otestovať permanentný dowload. Otestovali ho klienti O2 pri štarte Ligy Majstrov. Uvidíme - nechajme sa prekvapiť. Len pre zaujímavosť, švagor už pred 10 rokmi tvrdil, že TV je mŕtve médium a ako som spomínal, dnes TV pozerá výlučne cez SAT.

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@michalnew

Čas ukáže a obvykle se nemýlím... Já jen přeji všem těm internetovým providerům hodně věrných uživatelů.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

RE: Vytlačí internetová TV satelitnú?

Satelit jsem měl přes 10 let, vytlačila ho O2 TV, funguje spolehlivě, cena podobná. Jako bonus archiv (funkční narozdíl toho, co jsem zkoušel u Skylinku). A hlavně úplně jiná a lepší nabídka sportovních přenosů... Nevím proč bych měl stále mít parabolu na baráku...

rejča
Registrace: 10/2007

satelitak zostane pri svojom....komu stačia naše" TV tak je pre neho kabel idealny... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

aj ITV ..... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

@teleclub

Pro mně satelit +DVB-T2,a nějaký film si občas stáhnu. ;)

jjery
Registrace: 12/2012

Re:Vytlačí internetová TV satelitnú?

new-rus.tv Pro ty kdo umí rusky.

mattes
Registrace: 7/2018

@rejča

Předpokládám že žiješ v centru nějakého velkého města, kde je stabilní a rychlý kabelový internet. To ale já ani na okraji Ostravy nemám.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

mattes

Zobral som test na 4 dni,ani zadarmo.Kto chce dám údaje do appk NOVOE TV.Iba súk. správy.

stamar
Registrace: 9/2007

JanM

JanM čím větší město, tim horší internet a dražší.

satman1
Registrace: 9/2010

@michalnew: Opravdu poskytovatelů ISP přibývá? Nedávno v okolí pár lokálních hráčů přešlo pod Nordic telecom, tak jsem sondoval a opak je pravdou.

F4turbo
Registrace: 4/2019

Nordic telecom skupuje male ISP a snazi se je prepojit na kabel. Mozna je dobudoucna prepoji na 5G, ale to pochybuju.
Uz tu to jednou bylo tusim ze to byl tenkrat HOME Internet a ti to resili podobne... :lookaround:

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU
Registrace: 9/2012
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 91

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra