Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TechniSat ISIO S2 - nefunguje už YouTube!

Dobrý den, mám výše zmíněnou mašinu a nevím z jakého důvodu v ní přestala fungovat služba YouTube. Firmware je aktuální verze 2.64.0.8. Budu muset resetovat vše na tovární nastavení?? Díkes!!
uživatel
dabsurfer
Registrace: 8/2019
Příspěvků: 5
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TechniSat ISIO S2 - nefunguje už YouTube!

a proč se neobrátíš na prodejce nebo support technisatu
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 413
Odpověď v diskusním vlákně
 

TO Hogofogo

Nemám chuť se s mašinou loučit a někam ji posílat... Jinak je absolutně ok! Asi se factory setting nevyhnu.. Díky!
uživatel
dabsurfer
Registrace: 8/2019
Příspěvků: 5
Odpověď v diskusním vlákně
 

tazateli

mám pocit, že youtube resp. google při všech omezeních uříznul všechny bez licence. Technisat ji měl, pak byl upgrade firmwarů po obnovení licence. Současný stav přesně nevím, tovární nastavení ti myslím určitě nepomůže.
Já youtube teda nemusím, ale mám pocit že jej v Technicorderu mám bez aplikace jako web stránku www.youtube.com a tam to určitě funguje.

Ale udělej si zálohu nastavení a zvlášř ještě zálohu pouze naladěných programů, proveď továrko bez toho že budeš cokoli ladit pouze zkus po odklikání autoinstalu přímo youtube.
Pokud nepojede, naláduj zpět zálohu settingu - to je záležitost 5 vteřin. A používej www. Dej vědět jak si dopadnul.

Pokud pojede, naláduj zpět zálohu settingu a zkus znova youtube. Pokud jede, OK.
Pokud nejede, budeš muset opět továrko a korektní autoinstall a naládovat zpět pouze zálohované naladěné programy.

Celá akce je na 30 minut.
Pokud vládneš němčinou je také možnost chat na www.technisat.de
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 564
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hogofogovi

jaké typy dotazů, jsou podle tvých představ korektní na tomto fóru?
doufám ne spekulace, zda bude skylink mít v roku 2030 HBO v HD nebo podobné diskuze kolem italské RAI.
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 564
Odpověď v diskusním vlákně
 

Kapitulace...

Aha, zbytečná snaha! Ani factory reset nepomohl a chová se to furt stejně!! Logo YT a dál nic... Tragický!!!! Chválil jsem ISIO S2 až do týhle chvíle, bhžl... Factory reset, to mělo zafungovat!!! Aach jooo... :(
uživatel
dabsurfer
Registrace: 8/2019
Příspěvků: 5
Odpověď v diskusním vlákně
 

To Dagy2 - THX+++

Díky moc, dobrý muži! Bohužel došlo na tvoje slova - vlastně do písmene!! Měj se fajn! ;)
uživatel
dabsurfer
Registrace: 8/2019
Příspěvků: 5
Odpověď v diskusním vlákně
 

dabsurfer

no pokud je youtube tak důležitý pre tebe a ne satelitní příjem, pak je potřeba asi nějaký krám s androidem.
já používám youtube pouze když potřebuju něco rozebrat tak občas najdu návod, ne jako médium pro zábavu. To jdu radši ven
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 564
Odpověď v diskusním vlákně
 

dabsurfer

vidím, že na dotaz v chatu se nechystáš, zeptám se ti tam. dnes ale mají volno.
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 564
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TechniSat ISIO S2 - nefunguje už YouTube!

Digipal ISIO HD, Digipal DAB+ stejný problém, je asi na výrobci "das original" aby dodal upgrade FW, jinak šlus... :(
uživatel
lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 4 122
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dagy2

dle mého je reakce usera hogofogo zcela relevantní kdo jiný by měl řešit (ne)funkčnost přijímače než primárně prodejce a výrobce. Úplně bez emocí. Jedná se o normální zpětnou vazbu. Osobně nekupuju technisaty, ty doby jsou už pryč, preferuju jiné boxy pro své klienty a pokud se s něčím vyskytne problém, ptám se v první řadě u nich.

parabola t-90 4W-39E,vu+Solo2,xtrend ET 4000, gibertini 100cm + motor
uživatel
gunter
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 835
Galerie: gunter
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TechniSat ISIO S2 - nefunguje už YouTube!

Technisat Digit isio stc UHD funguje zcela bez problému! Před chvílí jsem se dival na Nejkrásnější parky Usa ve 4k
uživatel
Kombi
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 354
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Gunter

rozumím ti, ale odpověděl si opačně než jsem se ptal. Chápu, že když něco koupím, ptám se v první řadě tam kde jsem koupil. Pokud mi nejedou programy od provozovatele volám jeho hot line. Pokud se mi nelíbí programy třeba u ČT, napíšu jim dopis, že vysílají něco co mne nezajímá. Pokud chci chytnout DVB-T volám anténáře atd atd.

Moje otázka zněla ovšem jinak a zopakuji tedy tuto otázku: co je relevantní dotaz na fóru.
Podle mého názoru vlastně takový dotaz neexistuje a proto toto fórum je potřeba zrušit stejně jako všechny ostatní obdobné fóra.
Beru to. Za služby se má platit.

P.S. jen jsem zvědav na co se budou dívat klienti s tvými E2 boxy, které jedou díky lidem, kteří vyvíjejí aplikace a pluginy zdarma :)))
Nebo si zaplatil někomu za to že máš nainstalován třeba Glass? Pokud ano, doufám že za všechny instalace, které si udělal tvým klientům.
Takže to radši nechme. Hezký večer, ostrý obraz a kvalitní zvuk.
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 564
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TechniSat ISIO S2 - nefunguje už YouTube!

Dagy2
Přesně :))) R^
uživatel
Kombi
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 354
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TechniSat ISIO S2 - nefunguje už YouTube!

Jedině E2... Technisat ani náhodou... ;) :)))

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, Panasonic 42PX80, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 346
Odpověď v diskusním vlákně
 

dabsurfer

akoze karat Technisat za to ze aplikacia v nom vytvorena predvcerom nereaguje na nove nastavenia a vyzvy ktore sa tam po novom otvoris dnes kedze si to Uutube vyzaduje je trocha mimo...
Skratka uutube Chce aby si pozeral ich “normalne” -cez aktualny suppotrovsny browser S trackingom a reklamami a prerusovsne atd. - a to Ty “vdaka” Technisatu nerobis..

PS: teraz vidim ako pisem tento prispevok, mi pod oknom pribudlo:
“Tato webova stranka pouziva cookies pro zlepseni uzivatelskeho zazitku. Vice informaci” [Rozumim]” -a mozes stlacit len Rozumim - myslim ze 80% co to stlaci nerozumi, ale stlacit “Muzu to nebat” nemuzou ze ano... a od toho este moj iPad nezacne byt srot...
uživatel
krikri
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@krikri

Trocha nebo spíš víc mimo je srovnávat sat. přijímač s uzavřeným SW s počítačem.
uživatel
lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 4 122
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TechniSat ISIO S2 - nefunguje už YouTube!

Co vím tak YT nefunguje (v různých "vlnách") na mnoho různých přístrojích, zřejmě provozovatel YT furt něco omezuje a předělává. Někteří výrobci vydají opravný FW, takže to zase nějakou chvíli jde. Mě to nefunguje na AB cryptoboxu 752HD, poslední FW mají z 04/2019, dále taky nejde na MAXXO T2 - i přes nahraný FW z 11/2019, který byl vydán jako opravný (má to v popisu změn).
uživatel
Warpik
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 351
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra