Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Změna kódování u SkyLink?

Mám balíček Smart od Skylinku, používám krátce televizor Panasonic se satelitním tunerem, bohužel cca poslední tři týdny nejdou dekódovat některé programy. Konkrétně například Eurosport 1 HD, Retro Music TV, Československo a ještě několik dalších. Používám ještě starý dekódovací modul Technisat CryptoWorks, nedošlo právě u některých programů k odpojení CW? Bohužel nikde jsem nenašel žádnou zmínku. Asi mi to už tedy donutí zajít pro nový modul. :lookaround:

Pavlos PM
Registrace: 10/2004
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@Pavlos PM

jo hehe heele.. vono ty vo le nedošlo. patrne mas neco blbe seseřízeno páááč jede vše

kloner
Registrace: 10/2017

RE: Změna kódování u SkyLink?

Čekal jsem inteligentnější reakci. Programy jsou samozřejmě naladěné dobře, signál je víc než dostatečný a ostatní programy ze satelitů Astra 3 a 1 hrají normálně, takže v tom problém nebude, tím spíše, že X zmiňovaných programů předtím bylo dekódováno úplně normálně.

Pavlos PM

Na Kingofsat je u 23,5E Skylinku Eurosport 1 HD pořád ještě Cryptoworks uvedený.

konas
Registrace: 12/2014

@Pavlos PM

Už si nepamatuji, které programy se mi také přestaly dekódovat se starým modulem CryptoWorks. Donutilo mne to koupit nový modul SMIT Irdety Skylin ready.

Standa3
Registrace: 1/2006

@Pavlos PM

Jak říká Standa3 vem nový modul,padni jak padni,budem je potřebovat stejně.Možná by pomohla na chvilku aktualisace,ale jen na chvilku.Já mám neotiony a pak ty kouzelný Irdeto karty,co hrajou bez modulu v uničtečkách R^ ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

@Pavlos PM

Já jsem kdysi do nového Panasonicu pořídil už nejnovější modul ViaccessOrca a provedl výměnu. Jeden modul jsem nový stejně potřeboval, tak jsem to vyřešil takto. Někdo mě tady za takovouto radu asi bude chtít kamenovat, tak raději dodám, že nákup tohoto modulu je samozřejmě spojen s rozhodnutím pár let prostě u Skylinku zůstat, protože je to modul, který má integrovanou kartu a pro karty jiných operátorů se použít nedá.
Tento modul spolupracuje s TV Panasonic bezchybně a je připraven na nejnovější kódovací systém, ne který se jednoho krásného dne u Skylinku stejně přejde.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

já si myslím,že s tímto máš naprostou pravdu a tím spíš,když je vlastně majitelem (Skylinku) francouzská "firma".Ti určitě budou podporovat kódovací systém Viaccess a proč? ač si každý odpoví sám... :sly: :sly: :sly: :)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Pokud vim, tak ze zakladu v CW minimalne nejdou Prima KRIMI a Seznam TV HD. A potom asi urcite HBO aj.

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust

Můžu se ještě zeptat, jaký ten modul si mám ideálně koupit? Klidně přejdu na ViaccessOrca, jen mi jde o to zdali nepřijdu o zaplacené předplatné. Děkuji

Pavlos PM

@faust

Na to HBO jsi přišel jak ? ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@Pavlos PM

Viaccess CAM 701... :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@Pavlos PM

modul Viaccess Orca je v něm integrovaná karta.Tzn.že si ho koupíš cca za litr a cca 300Kč stojí jeho registrace - provedeš tzv. výměnu nové karty (modul s kartou) za starou. Starou kartu ti vypnou a na nové kartě ti poběží normálně dál předplatné,které cáluješ (smart).O nic nepřijdeš... ;)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

No, nesmim se moc smat, jinak dostanu banik.

Samozrejme Ti Pavlovici:) poradil spravne jamess.

Dnesni telky (ty rypadlo:)), jsou na CI+, proste pripravene, jednoducha vymena, bez problemu.
Prosto, na dlhe lakte a mna caka kolonoskopia.

Jamess96, nooo, prekonavas :)))

wenk
Registrace: 4/2006

@wenk

Jen tak na okraj. Modul Viaccess CAM701 "chodí" i ve slotu CI a nikoliv jen v CI+. Vyzkoušeno v dnes již trochu obstarožním TechniSat HD8-SX.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Vim, dnes jsem s nim blbnul, prozatim v CI modu, nooo je to CI+ modul, budoucnost mozna bude jina.

Ne? Anooo.
https://www.skylink.cz/eshop/prijimace-ca-moduly/dekodovaci-modul-cam-701?&gclid=Cj0KCQiAiZPvBRDZARIsAORkq7dLs-SydlFAhpwEokahVzwcJ_TaxcerodSj9Gq7lZXVl9_iQmRriq0aAqy4EALw_wcB

A veris, ze uz jsem s nim v "obraze"?
Ne, ja vim.
:) :)

wenk

@joscer

A jeste jinak. Ono CI+ rozhrani neni pouze otazka vyssiho zabezpeceni, no hlavne propustnosti vyssiho bitrate na TP.

Ktere, tak ci tak, prijde i k nam.

wenk

Pozeram ze chlapec sa nam vratil a hned huraaa zasierat forum.
Ty nase CI+, to tvoje vyssi bitrate sa tyka smerovania tokov IP s vysokou sirkou pasma cez modul podmieneneho pristupu (CAM), schopnostou CAM ovladat tieto toky IP plus novou tabulkou deskriptorov online sluzieb (OSDT) a podporou multicastu IP a vsetky tieto nove funkcie umoznuju IPTV priamo do televízora bez potreby set-top boxu. :)))

ivan
Registrace: 8/2017

A sorry, este som zabudol uviest ze to vsetko sa tyka CI+ 1.4 a terajsia posledna chvalena 2.0 uz je zamerana na USB a Android TV. Cize "strcis" USB kluc a ficiiis. :laughing:

ivan

Ahoooj, carevici.

No vies, ked som makal este pre Yaesu (Japan, co ineho), tiez tam bol jeden rypak.

Tak, teraz si v Standby:
https://yadi.sk/i/Bn2Vd0pmBh6h4w

Potom sa rozsvietis, budes ON:
https://yadi.sk/i/V765D9rc-VbeBA

A ked budes posluchat, dostanes aj databazu, ty podmieneny pristupnik:)
https://yadi.sk/i/WUvs-mCjdpbXfQ

Ja len tak. :8)

wenk

@wenk

A kolko mopov si ukradol ked si v tom tvojom "Yaesu" umyval akoze hajzliky ? :laughing:

ivan

Ja sa z Teba zblaaaaznim, kokoooos,

Zase ma vyrazia, Ty torpedo zivota, ahoj, caka ma krtko... niekde:),

No zatial :laughing: :laughing: :laughing:

Vratime sa k teme IPTV, ako vsetko zacinalo, ty... :laughing:

wenk

Daj si svoje lieky a nech sa ti zda o IPTV. R^ :laughing:

ivan

@Ivan
A inak, v Yaesu som ohryzaval ceruzki, niekedy aj Zuzki, ked prisli. Super rosambo.

Ten mop mi teraz strcia... vies kde:). Nooo, bojim. A od toho je kolonoskopia. Dufam, ze ten mop dorazi, neviem, linky nejak blbnu z Japonska... :laughing:

Tak nejak, predtym slingmedia.com a i ine veci, trebars NDS Reader, NDS logger a moooc, nooooo.

Ale IPTV, aky sa pisal rok?
https://yadi.sk/i/-ZM0sk4IF7OaRA

Zmena bootloaderu (koprocesor 50MHz, ale drzal), za 30 min., prace.
https://yadi.sk/i/4Qk-03vLnlQYhQ

Viete, aka rychlost to je na 3 monitoroch, vypracovat uboot a nieco? No, velka rychlost...

Nebol to ani final, prislo HD-cko, uprava pluginu Vlc, iny kodek, et cetera:

Nooo, uvidime. Ci co?

wenk

A neemaam lieky, zobraly, nooo. Zase budem pakaat :laughing:

Diky, ze ma drzis nad vodou, Ty podnorne cerpadlo :laughing:

wenk

@wenk

Tvoja praca u Yaesu https://media.loupak.fun/soubory/obrazky_t/_vlastni/sranda/64425ddaa949b72b949d645d41f562e2.jpg
ty nas IPTV.

ivan
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra