Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Změna kódování u SkyLink?

Mám balíček Smart od Skylinku, používám krátce televizor Panasonic se satelitním tunerem, bohužel cca poslední tři týdny nejdou dekódovat některé programy. Konkrétně například Eurosport 1 HD, Retro Music TV, Československo a ještě několik dalších. Používám ještě starý dekódovací modul Technisat CryptoWorks, nedošlo právě u některých programů k odpojení CW? Bohužel nikde jsem nenašel žádnou zmínku. Asi mi to už tedy donutí zajít pro nový modul. :lookaround:
uživatel
Pavlos PM
Registrace: 10/2004
Příspěvků: 218
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pavlos PM

jo hehe heele.. vono ty vo le nedošlo. patrne mas neco blbe seseřízeno páááč jede vše
uživatel
kloner
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 187
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

Čekal jsem inteligentnější reakci. Programy jsou samozřejmě naladěné dobře, signál je víc než dostatečný a ostatní programy ze satelitů Astra 3 a 1 hrají normálně, takže v tom problém nebude, tím spíše, že X zmiňovaných programů předtím bylo dekódováno úplně normálně.
uživatel
Pavlos PM
Registrace: 10/2004
Příspěvků: 218
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

Na Kingofsat je u 23,5E Skylinku Eurosport 1 HD pořád ještě Cryptoworks uvedený.
uživatel
konas
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 3 465
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pavlos PM

Už si nepamatuji, které programy se mi také přestaly dekódovat se starým modulem CryptoWorks. Donutilo mne to koupit nový modul SMIT Irdety Skylin ready.
uživatel
Standa3
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 659
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pavlos PM

Jak říká Standa3 vem nový modul,padni jak padni,budem je potřebovat stejně.Možná by pomohla na chvilku aktualisace,ale jen na chvilku.Já mám neotiony a pak ty kouzelný Irdeto karty,co hrajou bez modulu v uničtečkách R^ ;)
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 737
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pavlos PM

Já jsem kdysi do nového Panasonicu pořídil už nejnovější modul ViaccessOrca a provedl výměnu. Jeden modul jsem nový stejně potřeboval, tak jsem to vyřešil takto. Někdo mě tady za takovouto radu asi bude chtít kamenovat, tak raději dodám, že nákup tohoto modulu je samozřejmě spojen s rozhodnutím pár let prostě u Skylinku zůstat, protože je to modul, který má integrovanou kartu a pro karty jiných operátorů se použít nedá.
Tento modul spolupracuje s TV Panasonic bezchybně a je připraven na nejnovější kódovací systém, ne který se jednoho krásného dne u Skylinku stejně přejde.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 617
Odpověď v diskusním vlákně
 

@joscer

já si myslím,že s tímto máš naprostou pravdu a tím spíš,když je vlastně majitelem (Skylinku) francouzská "firma".Ti určitě budou podporovat kódovací systém Viaccess a proč? ač si každý odpoví sám... :sly: :sly: :sly: :)

_____________________ Vím,že nic nevím _____________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

Pokud vim, tak ze zakladu v CW minimalne nejdou Prima KRIMI a Seznam TV HD. A potom asi urcite HBO aj.

Ferguson HF-8900 HD, Gital CZ + Skylink SK, Semtam nejake to Gecko,HBOcko...
uživatel
faust
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 948
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

Můžu se ještě zeptat, jaký ten modul si mám ideálně koupit? Klidně přejdu na ViaccessOrca, jen mi jde o to zdali nepřijdu o zaplacené předplatné. Děkuji
uživatel
Pavlos PM
Registrace: 10/2004
Příspěvků: 218
Odpověď v diskusním vlákně
 

@faust

Na to HBO jsi přišel jak ? ;) :)))

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, Panasonic 42PX80, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 428
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pavlos PM

Viaccess CAM 701... :8)

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, Panasonic 42PX80, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 428
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pavlos PM

modul Viaccess Orca je v něm integrovaná karta.Tzn.že si ho koupíš cca za litr a cca 300Kč stojí jeho registrace - provedeš tzv. výměnu nové karty (modul s kartou) za starou. Starou kartu ti vypnou a na nové kartě ti poběží normálně dál předplatné,které cáluješ (smart).O nic nepřijdeš... ;)

_____________________ Vím,že nic nevím _____________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

No, nesmim se moc smat, jinak dostanu banik.

Samozrejme Ti Pavlovici:) poradil spravne jamess.

Dnesni telky (ty rypadlo:)), jsou na CI+, proste pripravene, jednoducha vymena, bez problemu.
Prosto, na dlhe lakte a mna caka kolonoskopia.

Jamess96, nooo, prekonavas :)))
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wenk

Jen tak na okraj. Modul Viaccess CAM701 "chodí" i ve slotu CI a nikoliv jen v CI+. Vyzkoušeno v dnes již trochu obstarožním TechniSat HD8-SX.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 617
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

@joscer

Vim, dnes jsem s nim blbnul, prozatim v CI modu, nooo je to CI+ modul, budoucnost mozna bude jina.

Ne? Anooo.
https://www.skylink.cz/eshop/prijimace-ca-moduly/dekodovaci-modul-cam-701?&gclid=Cj0KCQiAiZPvBRDZARIsAORkq7dLs-SydlFAhpwEokahVzwcJ_TaxcerodSj9Gq7lZXVl9_iQmRriq0aAqy4EALw_wcB

A veris, ze uz jsem s nim v "obraze"?
Ne, ja vim.
:) :)
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

@joscer

A jeste jinak. Ono CI+ rozhrani neni pouze otazka vyssiho zabezpeceni, no hlavne propustnosti vyssiho bitrate na TP.

Ktere, tak ci tak, prijde i k nam.
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

Pozeram ze chlapec sa nam vratil a hned huraaa zasierat forum.
Ty nase CI+, to tvoje vyssi bitrate sa tyka smerovania tokov IP s vysokou sirkou pasma cez modul podmieneneho pristupu (CAM), schopnostou CAM ovladat tieto toky IP plus novou tabulkou deskriptorov online sluzieb (OSDT) a podporou multicastu IP a vsetky tieto nove funkcie umoznuju IPTV priamo do televízora bez potreby set-top boxu. :)))
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 164
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

A sorry, este som zabudol uviest ze to vsetko sa tyka CI+ 1.4 a terajsia posledna chvalena 2.0 uz je zamerana na USB a Android TV. Cize "strcis" USB kluc a ficiiis. :laughing:
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 164
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

Ahoooj, carevici.

No vies, ked som makal este pre Yaesu (Japan, co ineho), tiez tam bol jeden rypak.

Tak, teraz si v Standby:
https://yadi.sk/i/Bn2Vd0pmBh6h4w

Potom sa rozsvietis, budes ON:
https://yadi.sk/i/V765D9rc-VbeBA

A ked budes posluchat, dostanes aj databazu, ty podmieneny pristupnik:)
https://yadi.sk/i/WUvs-mCjdpbXfQ

Ja len tak. :8)
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wenk

A kolko mopov si ukradol ked si v tom tvojom "Yaesu" umyval akoze hajzliky ? :laughing:
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 164
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

Ja sa z Teba zblaaaaznim, kokoooos,

Zase ma vyrazia, Ty torpedo zivota, ahoj, caka ma krtko... niekde:),

No zatial :laughing: :laughing: :laughing:

Vratime sa k teme IPTV, ako vsetko zacinalo, ty... :laughing:
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

Daj si svoje lieky a nech sa ti zda o IPTV. R^ :laughing:
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 164
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

@Ivan
A inak, v Yaesu som ohryzaval ceruzki, niekedy aj Zuzki, ked prisli. Super rosambo.

Ten mop mi teraz strcia... vies kde:). Nooo, bojim. A od toho je kolonoskopia. Dufam, ze ten mop dorazi, neviem, linky nejak blbnu z Japonska... :laughing:

Tak nejak, predtym slingmedia.com a i ine veci, trebars NDS Reader, NDS logger a moooc, nooooo.

Ale IPTV, aky sa pisal rok?
https://yadi.sk/i/-ZM0sk4IF7OaRA

Zmena bootloaderu (koprocesor 50MHz, ale drzal), za 30 min., prace.
https://yadi.sk/i/4Qk-03vLnlQYhQ

Viete, aka rychlost to je na 3 monitoroch, vypracovat uboot a nieco? No, velka rychlost...

Nebol to ani final, prislo HD-cko, uprava pluginu Vlc, iny kodek, et cetera:

Nooo, uvidime. Ci co?
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Změna kódování u SkyLink?

A neemaam lieky, zobraly, nooo. Zase budem pakaat :laughing:

Diky, ze ma drzis nad vodou, Ty podnorne cerpadlo :laughing:
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wenk

Tvoja praca u Yaesu https://media.loupak.fun/soubory/obrazky_t/_vlastni/sranda/64425ddaa949b72b949d645d41f562e2.jpg
ty nas IPTV.
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 164
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra