![]() |
|
Změna kódování u SkyLink?Mám balíček Smart od Skylinku, používám krátce televizor Panasonic se satelitním tunerem, bohužel cca poslední tři týdny nejdou dekódovat některé programy. Konkrétně například Eurosport 1 HD, Retro Music TV, Československo a ještě několik dalších. Používám ještě starý dekódovací modul Technisat CryptoWorks, nedošlo právě u některých programů k odpojení CW? Bohužel nikde jsem nenašel žádnou zmínku. Asi mi to už tedy donutí zajít pro nový modul.![]() |
Pavlos PM
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 296 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?Nedopovedal si. IPTV - frajer.Ale zase sa z Teba valam, od vies coho.... Ty cvok, to je supeeer ![]() Raz sa z teba, dufam - ve...m. ![]() |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?A co si zas nepochopil tentokrat ?A teraz daj znovu tu tvoju o Yaesu a IPTV. ![]() ![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?Ocuvaj, musime ich rozohrat, no veeed.Tak nespi: Neutrino HD na FS7110, niekdo videl? Neee. A predsa bolo, za jednu noc, prekop v TDT, co hodime i so screeny, datummi, nerad sa opakujem, et cetera a video? |
wenk
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?A nechcel by si z tej HD-BOXovej kaliky Octagon 1008 ?![]() ![]() ![]() |
ivan
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?A dodatok, Vlado nejak si zas rychlo zabudol na Cestinu !![]() ![]() ![]() |
ivan
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?Ocuvaj Ivan, ja nie som Vlado.Neviem, ako sa ma, no bol to moj geroj, ktory mi pomohol prezit, vdaka aj svojmu neskutocne perfektnemu sarkazmu, tazke casy. Teraz sranda, tak nejak bokom. A ja som si stale myslel, ze Ty si Vlado. No teraz som smutny... Lebo nieco, co mi nechce nikdo povedat. No, len tak... Alebo? |
wenk
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?A ked 2 prispevky, tak posledne.Ak sa Vladovi nieco stalo, jednoducho koncim, nie so zivotom (mam sa rad), no s idealmi, Vlado bol skutocne - moj motor. Vo vsetkom. Viete, kolkokrat som sa chcel i so zenou, za nim stavit. Prosto - blazon, ako ja. Ani dalej nechcem, nehovorte, odhlasujem. |
wenk
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?A spievaj si ako tvoj menovecS Panom Bohom idem od vas.... ![]() ![]() ![]() |
ivan
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?Hej, prestan Vlado, zase mam zltu kartu.Nechcel som, mam. Ty "Ivan" Nesmiem sa s Tebou rozpravat, mama i vsetci zakazali, potom nebude zlta, no cervena aaaaa... nejak mi pripada, zev si rad, ked som smutny. Och, ty si ale tyran. A hej, akeho menovca myslis? Ked uz mam teda, mozno cervenu karticku - tvoja praca, alebo nie? |
wenk
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?A moje meno je Dusan.Tak akytoze, slize? Alebo poznas nejakeho menovca, ktory co? |
wenk
![]() |
|
RE: Změna kódování u SkyLink?Opravdu duchaplná diskuze k tématu |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |