Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TA3 HD kodovania

Podla info od dnes by mali TA3 HD v Skylinku zakodovať .
Zatial nič .zmenilo sa niečo ?

Vu+duo4K,VuZero,Dreambox 8000 Gibertiny 105,Inverto Black utra (sigle,twin quad)
uživatel
Stabo
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 138
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

@matino300

A proč mezi řádky, proč by neměl být CW off? Už se s ním prostě nepočítá a jednou skončit MUSÍ. TA3 není první program, kam nebyl CW připojen. A předpokládal bych, že provozovatel TA3 byl s tím, že CW už připojen nebude srozuměn.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 616
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Ficov kanál, na ktorý neprepínam ani náhodou
uživatel
masto
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 964
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

@jozef BA
mohli aj 2000 ako na fashion4k.
uživatel
kentworld
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 150
Odpověď v diskusním vlákně
 

jozef BA

Je tam A000? Nevis nahodou?

Zdravím Vás!
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 407
Odpověď v diskusním vlákně
 

Je to už kódované ?

Stále tam nemám ikonku kódovania na Openboxe. Asi to preskenujem.
uživatel
melod
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 159
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

je tam 0000
uživatel
kentworld
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 150
Odpověď v diskusním vlákně
 

kentworld

Tak nic no... :laughing: :laughing:

Zdravím Vás!
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 407
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Je tam i CAID 0668 - Plustelka.

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 +TBS5925, img SDGr 4
uživatel
rom2005
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 1 053
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kentworld

ano, pri chid 2000 je funkcny dyn camkey layer2a aj layer2b, stat camkey je off

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 198
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Toš teda poriadne posrali a lide teď ako budú politizovať, veď väčšina skylink zákaznikov má Uni pristroje a na TA-3 majú tmu.Ak si niekto mysli, že nie, tak v tom nie je doma.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
uživatel
letas
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 3 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

.. myslim si ze mam tmu tiez :-) ... nie ze by mi TA3 chybala, ale ... ako zvukova kulisa to byvalo fajn :-D :-D

ak mi niekto vysvetli tento krok racionalne preco doslu ku kodovaniu budem rad, pretoze ta TV by ludom este mala platit ze ju vobec maju naladenu :-)

ak porovnam CT24 vs TA3 a teraz nemyslim tie politicke zvasty ktore by mi mohli byt vytykane, tak TA3 je ako neaka mestka TV ale mestecka s 5000 obyvatelmi ... otras na ntu ... a este ako dame do kodu :-)

nepochopim ...ale asi bolo nutne

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.
uživatel
alfasex
Registrace: 8/2006
Příspěvků: 3 968
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

Jožo píš zrozumitelne aj pre takých sprostejších...píšeš to tu ako keby všetci roky študovali kódovanie irdeta,viacces resp.cryptoworks...robíš sa tu mudrlantom,ale (nevhodné slovo) z toho máme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uživatel
nick211
Registrace: 5/2018
Příspěvků: 105
Odpověď v diskusním vlákně
 

@nick211

odpovedal som kentworldovi v suvislosti s fashion 4k :)
Co sa tyka TA3, zatial mozes byt bez obav, ako uz bolo pisane vyssie, v ecm je stale chid 0000

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 198
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Ide TA3 HD, niekomu na openbox s3 ci hd, ja mám tmu, asi preklopená ice karta v čítačke....
uživatel
pharao
Registrace: 5/2012
Příspěvků: 69
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

Jojo,dakujem za promptnú odpoveď..
uživatel
nick211
Registrace: 5/2018
Příspěvků: 105
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Ani ostatné programy nejdu, len Ocko Star a Ct 24 hd...
uživatel
pharao
Registrace: 5/2012
Příspěvků: 69
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Prosim Ta Jozo, na co im to rozpisujes?

Nie v zlom, ved. Nevedia, ani co je Camkey, nie este rozsirene ochranne 2a a dynamicky proces.
Zase to nejak, nieco. Zdravim, do Blavy.

Aby chapali, ze PVU preslo postupne na Irdeto, zaciatok - 68,5E, z dovodu, velmi vysokeho zabezpecenia. Vyssieho, nez PVU.
Aj ked stale CSA, no... Tiez do casu.

Inak to dynamycke delo, docelaq rachot. Teda na EMM, minimalne.
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wenk

vsak ale ja ani nic nerozpisujem, je to len vseobecne popisany dovod, preco fashion 4k z 19e v svn oscame nejde. Kazdopadne s TA3 to zatial nema nic spolocne, treba citat cele vlakno a nie len par poslednych prispevkov :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 198
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Ved viem, Jozko,

ale mozno im casom opat nieco, vies... docvakne a pruser.
Docvakne, nechtene a zase bude nieco.

Som pisal, ze, pokial budu tuna opat nejake linky, tak im sardinka opat nieco "spapa", nielen signal:).

Aj ta TA3 je len, docasne. Potom, mozno teleshopingy.

Viem, ze si super v kryptografii, za tie roky - klobuk dolu, no uberme rychlost.
Ved by tomu nikdo rozumny, jednoducho - nerozumel a nerozumny by neodpovedne - nasiel navod, nechteny.

Maj sa, zrovna mi segra poslala nocne fotky z BA.
Krasa.
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wenk

ty kokos a ty na com ficiš ? pises jak keby si bol na analgetikach, slovencina nie je tvoja silna stranka (dynamycke delo) zaiste budes nejaky ištenen bizon posledny raz kupala z Ločónca ..

bez sa ukajat nad segrinymi fotkami a toto forum nech tak .. :laughing:
uživatel
kloner
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 187
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

:laughing: R^

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (vsetko OpenATV 6.3)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 677
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wenk

no a ty už si totálny kolík...vieš absolútne (nevhodné slovo) a ideš sa tu rovnat Jojovi...bože...to už radšej Pátroviča počúvat ako tie tvoje drísty,kroré nemajú ani hlavy ani krku ani paty...radšej prosím ta čuč,zavolaj Jojovi nech ta k niečomu priučí a potom tu napíš taký nesmelý riadok!!!
uživatel
nick211
Registrace: 5/2018
Příspěvků: 105
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

0668 tam síce je, ale na kartách(rtvs, plustelka) chýba predplatné. Plustelku kartu ale neplatím, z platenej to možno ide. Ešte jeden detail:
Service_id: 4904 (0x1328)...
Free_CA_mode: 0 (0x00) [= unscrambled]
...
Service_name: "TA3 HD" -- Charset: Latin alphabet
V SDT je stále príznak free.

Inak celé mi to smrdí politikárčením.
uživatel
baltik
Registrace: 6/2019
Příspěvků: 67
Odpověď v diskusním vlákně
 

@moderatori

muzete uz konecne toho psychouse wenka zablokovat?
uživatel
sioga_bs
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 997
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Jedna konšpiračná teória-má v tom prsty aj Skylink.Ta3 nepozerám, ale ak by to ozaj chceli vážne zakódovať, tak by tu už dávno bežal titulok s oznamom o zakódovaní.Ten že vraj tam nebežal.A toto sa deje v nezvyklom čase pred vianočnými sviatkami.Niekto chce otestovať, koľkým ľuďom to nepôjde a na zákaz.linke budú všetkým odporúčať čertmi fikované prijímače pre to alebo ono, aby si kúpili pod stromček.A aj nedá to rozum, aby to po tolkých rokoch volného vysielania zakódovali.To môžu aj v dvbt, keď za to chcú prachy.Teraz som ešte pozrel ich web a žiadne info o tomto.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
uživatel
romannitra
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 847
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra