Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TA3 HD kodovania

Podla info od dnes by mali TA3 HD v Skylinku zakodovať .
Zatial nič .zmenilo sa niečo ?

Vu+duo4K,VuZero,Dreambox 8000 Gibertiny 105,Inverto Black utra (sigle,twin quad)
uživatel
Stabo
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 138
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Stabo

A to info máš odkud?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 614
Odpověď v diskusním vlákně
 

@joscer

asi okrem teba to vedia všetci :)))

Opensat 9900..Amiko 8250+..AB CryptoBox HD 752
uživatel
jsivak
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 1 404
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Zmenilo sa niečo lebo momentálne TV nemám zapnutu lebo idem kúpiť nový satelitný HD prijímač už som rozhodnutý aký idem kúpiť.Tak tie rady čo ste mi dali mi pomohli.Som rozhodnutý že idem do ABCryptoBox750. R^ Dúfam že budem spokojný. ;)

ABCryptobox Smart/Thomson THS813 (90 CM/70CM/120 CM) Skylink/Digital/Skylink kombi od (03.01.2020 dnes) Nech žije HD!!!- Nebudem reagovať na provokatérov ktorí má chcú dať na Blacklist.
uživatel
Zetor25
Registrace: 11/2015
Příspěvků: 2 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

má zlé info má to byť od 1.1 2020

Magio TV (IPTV) T90 13E,19.2E,23.5E
uživatel
Jupi
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 16 141
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

jaj počkat od 1.1 by mal byť šláger v kode
ta3 ešte stale ide fta

Magio TV (IPTV) T90 13E,19.2E,23.5E
uživatel
Jupi
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 16 141
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

https://www.parabola.cz/zpravicky/31576/23-5e-ta3-hd-bude-jen-pro-zakazniky-skylinku/
uživatel
efly
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 191
Odpověď v diskusním vlákně
 

@zero25

nekupuj vybehovy stroj, chod radsej do tohto v akcii, moznosti a obraz neporovnatelny (aj ked mas len HD televizor)
https://www.odbojna.sk/p/57069/vu-zero-4k-1x-dvb-s2x-multistream
uživatel
radolaco
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 024
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jsivak

No a proč ne? Někdo musí být poslední.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 614
Odpověď v diskusním vlákně
 

@radolaco

ABCryptoBox750 bude těžká novinka mezi jeho šroty. :)) I když pravda, také mám ve skříni ještě spolehlivou rezervu OpticumHD X403p.
uživatel
konas
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 3 456
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

TA 3 je v kodu ... va.jaces+ IR
super to sa SL povedlo :laughing:
uživatel
matino300
Registrace: 5/2012
Příspěvků: 496
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

ano môžem potvrdiť ta 3 už je v kode máme tmu

Magio TV (IPTV) T90 13E,19.2E,23.5E
uživatel
Jupi
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 16 141
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

ano už ma tiež informovali že v kode :-/ (neviem niesom doma)

Vu+duo4K,VuZero,Dreambox 8000 Gibertiny 105,Inverto Black utra (sigle,twin quad)
uživatel
Stabo
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 138
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Stabo

tak ses konečně dočkal!!! :laughing: :laughing:

_____________________ Vím,že nic nevím _____________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 089
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

No bohužial dočkal ale niev dobrom....
Cielom kodovania TA3 HD je uplne niečo ine. :crying:

Vu+duo4K,VuZero,Dreambox 8000 Gibertiny 105,Inverto Black utra (sigle,twin quad)
uživatel
Stabo
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 138
Odpověď v diskusním vlákně
 

@matino300

SL se to povedlo? A co s tím SL má společného? Zda kódovat či nikoliv je jen a pouze na rozhodnutí vysílatele programu. SL jen toto přání zajišťuje.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 614
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Stabo

škoda,pamatuju se,jak spouštěli vysílání... :-/
Ale mi to tady běží na "kus drátu" z Velké Javoriny :))) :))) :)))

_____________________ Vím,že nic nevím _____________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 089
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Tak to je tah.. tel aviv 3 hd v kodu jak říká soused z sk... :laughing:
uživatel
Fanyn
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 3 570
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

pozor SL stým nema naozaj nic.. Vysielatel sa tak plnohodnotne zaradil medzi PAY-TV.

Vu+duo4K,VuZero,Dreambox 8000 Gibertiny 105,Inverto Black utra (sigle,twin quad)
uživatel
Stabo
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 138
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

preto nerátam že na dvbt to moc dlho nevydrží fta ako šlager tv

Magio TV (IPTV) T90 13E,19.2E,23.5E
uživatel
Jupi
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 16 141
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

U DIGI TV je v kodu uz davno TA3 HD, stejne tak CT24 HD.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

to : joscer

čti mezi řádky ... CW off ... kopec lidi bude :bomb: ;P
uživatel
matino300
Registrace: 5/2012
Příspěvků: 496
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Môžte čakať, že časom sa pripojí aj ČT24 HD :laughing:

VU+ Solo 4K, VU+ Zero, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X, motor BigSat SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7A
uživatel
kostik123
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 8 822
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE:TA3 HD kodovania

U O2Tv taky tma.. Odkud to asi brali.. 😁
uživatel
radbarto
Registrace: 11/2017
Příspěvků: 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

proti kodovaniu TA3 nemam ziadne vyhrady, snad len chid A000 mohli jednou cestou nahodit :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 198
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Tak tam to asi nehrozi, protože CT ma požadavek sirit zpravodajskou CT24 volne pokud si pamatuju. Na pozici Thor/Intelsat 10-02 je to trochu gulas u HD verze, tam si to hradi provozovatel, ale sd verze je jinak volne. Zalezi taky na vyjednanych podmínkách. Slovenska TA3 neni pod veřejnoprávní STV, tam je to něco jineho.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 817
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra