Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TA3 HD kodovania

Podla info od dnes by mali TA3 HD v Skylinku zakodovať .
Zatial nič .zmenilo sa niečo ?

Vu+duo4K,VuZero,Dreambox 8000 Gibertiny 105,Inverto Black utra (sigle,twin quad)
uživatel
Stabo
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 138
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Ale ved nemôzu ukazovat do celeho sveta ako kradnut a nebyt potrestany. Nasich politikov. Nie len terajsich.
uživatel
Kasr
Registrace: 8/2008
Příspěvků: 3 745
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Tie gramaticke chyby, zamer.
Ja len tak, ze hodnotite nie fakta, ale pravopis.
A mam vsade, ine nicky, dost mozne, ze Joja mozno, len online, poznam. Je vyborny programator a odbornik v kryptografii.

Len tak, no rozhodne nie som - psychopat.
Dakujem.
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

@romannitra

Myslím, že ta tvoje konspirační teorie kulhá. Provozovatelem paketu, kde je i TA3 je Towercom, takže ten přidává do signálu příslušný kódovací systém na straně vysílatele na základě jeho požadavku. Skylink jen dekóduje na straně přijímatele.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 614
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

No vypada to zasa na nový biznis.Ak k tej TA-3 nepripoja CAID 0D96, tak, ktorí budu chcieť politizovať, budu si musieť vo väčšine prípadoch zabezpečiť nový prijimač.Zatiaľ sa mi to tak vidí, lebo na väčšinu tých uni mašín nie je dostupný soft, ktorý by to riešil.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
uživatel
letas
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 3 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Mne sa skor paci ten vecny klamar a rektalny horolezec Skylinku Joscer. Tak to vlastne nepredava TA3 a neberie od svojim zakaznikov peniaze Skylink ale Towercom, aj ked ten v skutocnosti len robi retransmisiu signalu na druzicu. A samozrejme to nekoduje Skylink ale zas ten zly Towercom ktory vsak v skutocnosti z kodovanim daneho operatora nema akosi nic spolocne. :laughing:
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 163
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan

No zase ste všetci múdri. Towercom robí retransmisiu signálu ale za distribúciu bere pekné peniaze IFC Media.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 785
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

a co je charita alebo snad niekto tvrdi ze nie ? Za kazdu sluzbu sa plati a ty snad robis zadarmo ? :)))
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 163
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

sorry vypadlo mi z prispevku - ale sa netvari a nevytrubuje ze to robi zadarmo.
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 163
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Zvláštní u mě doma je, že na přístroji TechniSat HD8-SX je u programu TA3 piktogram, že je kódován. Na TV Panasonic piktogram zobrazený není. Ani po proskenování transpordéru.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 614
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan

Pochopil si, to je dobré, tak ešte si urob poriadok, že kto komu platí. Prezradím Ti, že Skylink platí IFC Medii a nemalé peniaze. Aj platil doteraz. Ak by si chcel, tak by som Ti aj prezradil, že za jedného abonenta mesačne koľko, ale to by už bolo porušenie obchodného tajomstva.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 785
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

chlapce neber si to zle ale ver, ze ty vies leda tak jedno velke a to prrrrrrd. :laughing:
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 163
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan

Ako myslíš :))) Skôr by sa to dalo povedať o Tebe, ale nech máš dobrý deň :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 785
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

Tuším ste tu nakrkli redaktorov. Už je tu o kódovaní Skylinku článok. :)
uživatel
Spacer
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 136
Odpověď v diskusním vlákně
 

@joscer...Zvláštní u mě doma...

Na tom nie je nič zvláštne, už som o tom písal, technici akosi pozabudli na ca descriptor. Tvoj panasonic sa riadi práve touto inf. a tvoj technisat k tomu pristupuje zjavne inak.
uživatel
baltik
Registrace: 6/2019
Příspěvků: 64
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD kodovania

pokial bere info o kodovani z SDT tak oznaci program ako FREE,
pokial bere info o kodovani z PMT tak oznaci program ako PAY

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
uživatel
EnoSat
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 243
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra