![]() |
|
Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování IrdetoCituji: "Pro příjem programů v UHD kvalitě není dostupný žádný certifikovaný satelitní přijímač Irdeto..."Výborně. Takže nestačí, že jsem platící zákazník. Nestačí, že mám certifikovaný přijímač. Ještě si musím dokoupit druhý necertifikovaný přijímač a modul. Já vím, že to zní poněkud tendenčně. Ale kolik zákazníků s modulem asi je? A co ti ostatní? Takhle se se zákazníky nejedná. Já to vidím jako další hřebík do rakve. Pohřeb se blíží. Pokud tady vznikne vášnivá diskuze, mohl by někdo dát info, jestli Fashion 4k z ruských serverů opravdu nejede? Děkuji. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 136 | |
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...Je to úsměvné. Celé odvětví Pay TV skomírá, protože je jim obrovskou konkurencí streamování, ať už z legálních nebo nelegálních zdrojů.A oni si podřezávají větev větší buzerací platících zákazníků... |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@JimmyProč by mě mělo zajímat, co dělá SKY DE? Jde mi samozřejmě o "naše" operátory.A proč by se musela kupovat nová karta, když bude odpojeno 0D96? Vždyť je tam ještě Irdeto. TA3 připojeno 0D96 nemá a na kartu Výměna normálně jede. Není důvod, proč by nemělo. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...U mne teda tma.Karta ICE,ostatní programy Skylink v pohodě. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
@mcm1kde máš prosím TMU? a na čem jedeš(karta ICE a STB)? Díky![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 959 |
![]() |
|
JoscerNechci se tu dohadovat o "blbostech" a ani to neber jako útok na tebe. Pouze to shrnu asi takto : nikdy zabezpečení u SkyLinku nebylo proti pirátům účinné, pouze abonenti jsou biti.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@Jimmy![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 959 |
![]() |
|
@Jimmyasi tak, lepsie to uz povedane ani nemoze byt![]() |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...jamess96LUNIX 4 K |
mcm1
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...jamess96Program Fashion 4k nejde. LUNIX 4 K |
mcm1
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...1. Skylink je soukromá firma, řídí ji vlastníci, kteří pokud mají rozum, užívají zákon poptávky a nabídky. I když rozum nemají, je jejich věc, jak se svým majetkem nakládají.3. Malá výjimka jsou programy ČT, kterou platíme daní z přijímače (lživě pojmenovanou koncesionářský poplatek). Ty musí Skylink šířit řádně, včetně jednoduchého kódování (jen s ohledem na autorská práva a příjem na neautorizovaných územích). 3. Přijímat Skylink není povinné - pokud se někomu nelíbí, jak to dělají, má prosté řešení: nic jim neplatit. 4. Kdyby nebylo otravného zabezpečení, asi by toho ze satelitu nebylo mnoho k příjímání, protože zadarmo to nikdo dělat nebude. A kdyby zabezepčení bylo snadno ulomitelné, ulomil by si ho každý. Aby si ho každý neulomil, je komplikované, a tedy otravné. Samozřejmě někdo to prostě ulomí vždycky. 5. Satelitní příjem má skutečně na kahánku - rozvoj sítí a jejich zrychlování nakonec porazí relativně drahý satelitní kanál - vypouštět družice stojí peníze. Nedovedu si představit, jak by satelitní vysílání jednou mohlo konkurovat zasíťované zeměkouli.... P.S. taky si myslím, že by to Skylink mohl a měl dělat jinak. Na začátku by si měli do kanceláří pověsit heslo: Dělejme to lepší pro naše zákazníky! Malinko z jejich činů už dlouho čiší: Máme vás na háku! Budete skákat, jak my budeme pískat! |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@mcm1Jaký image máš v Lunix 4K.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...jamess96openATV6.3 |
mcm1
![]() |
|
@SirMaxopenpli.hladaj ![]() |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
@JimmyZvláštní. Já coby abonent jsem bit nikdy nebyl. A ani moji "zákazníci" z řad známých a příbuzných, kterým jsem satelitní příjem montoval a nastavoval. Třeba to bylo tím, že jsem ze zásady vždy odmítal přístroje s UNI čtečkami, které byly základem všeho zla.Mám tím samozřejmě na mysli období po koupi platformy Skylink firmou M7 Group. Ale dost už mimo téma. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...Zvláštní u mě doma je, že na přístroji TechniSat HD8-SX je u programu TA3 piktogram, že je kódován. Na TV Panasonic piktogram zobrazený není. Ani po proskenování transpordéru.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...Ten druhý příspěvek měl jít do jiného vlákna.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@nocesNo právě, že v OpenPli by to mělo chodit. V OpenATV samozřejmě nikoliv.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxneni openpli ako openpli.atv neviem nemam info |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
@HugoczMi to začíná připadat jako příprava na konec Irdeta v Čechách. Skylink totiž už dlouho provozuje souběžně Irdeto a Viaccess a ještě koupil freesat který má starý, nepodporovaný a dávno prolomený CryptoWorks. Jenom nemůže staré systému vypnout v tak delikátní situaci, jako je přechod pozemáku na DVB-T2 a tvářit se při tom jako alternativa, se kterou není třeba přechod řešit. Až ten humbuk kolem DVB-T2 skončí, tak si udělá vlastní přechod z Irdeto/Irdeto ICE/CryptoWorks na Viaccess a to bude pro většinu lidí znamenat výměnu přijímačů.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@SirMaxV OpenATV prečo nie?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
JimmyJimmy tak jestli jsem tě dobře pochopil, tak skylink je viníkem toho, že jdou na trh 4K TV. Když se na ně budeš chtít koukat tak musíš koupit nový přijímač co přehraje 4k. A za to může skylink. Tím bije sbonenty.![]() |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@peterskPrivat oscam je pro openpli..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
@Danny10Určite?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...pre openpli ale nie to čo vydalo openpli treba hľadať správne private image |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
@joscerOrigoš přijímače jsou zvladatelné, když máte 1-2 TV. U nás doma je 5 televizí, jeden projektor v kině a jeden venku v altánu. Všude je Kodi. Tunery jsou na serveru a dál se to streamuje po Ethernetu.Fakt nebudu všude tahat koax jako blázen a všude pořizovat extra přijímače s extra kartou od Skylinku. Na serveru je jediným praktickým řešením čtečka karet do USB, protože multi-transponder decryption je stále komplikace (Tvheadend to neumí). Takže když mi to Skylink a Freesat CZ zaříznou, tak se holt omezím na DVB-T2 a FreeSat UK a tím pádem M7 přijde o 2 placené karty. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 136 | |
![]() |
|
![]() |